برنامه مطالعاتی راه ابریشم(تجربی-قلم چی)
-
mina omidi
تا جایی که من دیدم فقط همون ریاضی بود که باید از فرسنگ دو بهش اضافه میکردیم و بقیه درستا بجز همینایی که گفتم برنامه آلا اوکی بوده باشونALI MI نه فکر کنم شیمی دوازدهم قلمچی از الا جلوتره بررسی کنید متوجه میشید
-
ALI MI نه فکر کنم شیمی دوازدهم قلمچی از الا جلوتره بررسی کنید متوجه میشید
mina omidi
الان میشینم ببینم چی به چیه شیمی -
ALI MI نه فکر کنم شیمی دوازدهم قلمچی از الا جلوتره بررسی کنید متوجه میشید
mina omidi
خب
برای شیم 12 ام که تا صفحه 16 کتاب درسی باید بخونیم و آخرین مطالب این صفحه ها اسید و باز و محیط های اسید و بازیه همون جلسات 1 تا 8 فرسنگ اول کامل و منطبقه
برای شیمی پایه که بایدشیمی دهم رو از زوج کتاب ها انتخاب کنیم هم تا صفحه 23 شیمی دهم رو باید بخونیم که میشه تا آخر مبحث نور که دوباره میشه همون جلسات 9 تا 19 فرسنگ 1 که داخل برنامه هست -
سلام،
با توجه به اینکه برنامه جدید راه ابریشم تجربی هم مشکلاتی داره(عدم وجود 5جلسه شیمی، 1جلسه دینی، 1جلسه زبان در برنامه، عدم تطابق با فیزیک آقای طلوعی، عدم تطابق با "درسنامه فرسنگ اول ریاضیات تجربی راه ابریشم (کنکور 1401)")، یک برنامه کامل و مطمئن برای خودم نوشتم و گفتم که برای شما دوستان عزیزم نیز قرار بدم تا استفاده کنید.
با این برنامه فقط روزی باید 10 ساعت خالص درس بخونید.(5ساعت فیلم های درسنامه+5ساعت مطالعه جزوه و تست)
انصافا خیلی انرژی و زمان برای تنظیم و نوشتن برنامه کردم و مرتب هم هست. فیزیک هم مطابق با فیزیک آقای طلوعی هست.
هزینه استفاده: 5صلوات بر محمد و آل محمد
دانلود برنامه مطالعاتی راه ابریشمراه-ابریشمی-ها-ریاضی-تجربی راه-ابریشمی-ها-زیست راه-ابریشمی-ها-زبان
Amirhossein Ghasemi سلام وقت میشه تو نیم ساعت هم جزوه خوند و هم تست زد؟؟؟
-
M M.an این موضوع را از راه ابریشم آلاء جابهجا کرد
-
M M.ba78 این موضوع را از Deleted topics جابهجا کرد