تست ریاضی
-
-
S sh m 1 marked this topic as a question on
-
سلام.
تابع ابتدا صعودیه ولی در نقطه ی a یک دفعه ریزش پیدا می کنه و نزولی می شه و بعدا دوباره صعودی میشه.
پس شد:
صعودی️ نزولی
️ صعودی.
تابع غیریکنوا است. -
سلام.
تابع ابتدا صعودیه ولی در نقطه ی a یک دفعه ریزش پیدا می کنه و نزولی می شه و بعدا دوباره صعودی میشه.
پس شد:
صعودی️ نزولی
️ صعودی.
تابع غیریکنوا است. -
امید کرمی خیلی ممنون از جوابتون
، آیا میشه گفت این تابع یک به یک نیست پس واژه اکیدا براش غلطه ؟
sh m 1
کلا تابع های غیر یکنوا نه اکید هستن نه نزولی و نه صعودی -
sh m 1
کلا تابع های غیر یکنوا نه اکید هستن نه نزولی و نه صعودیMery Stetar ممنون از جوابتون
-
S sh m 1 has marked this topic as unsolved on
-
امید کرمی خیلی ممنون از جوابتون
، آیا میشه گفت این تابع یک به یک نیست پس واژه اکیدا براش غلطه ؟
-
sh m 1 سلام دوست عزیز وقتی میگی گزینه یک چرا اکیدا صعودی نیست.پس کل تصویر گزینه یک رو نگاه کن. حالا میبینی طراح لامصب(
)یه جارو نقطه تو خالی. یه جا رو تو پور گذاشته و چون از بازه ی توخالی تا تو پور خط صاف هست پس کل تصویر اکیدا صعودی نیست چرا چون مثال نقض شو گفتم.
چون تو اون بازه نه صعودی داشته نه نزولی داشته (منظور ما صعود و نزول x هست) -
sh m 1 توی ص۸ کتاب درسی قسمت الف رو ببینی قطعا متوجه میشی
-
sh m 1
خواهش می کنم.
تابع یک به یک نیز نیست.
چونکه اگر یک خط های را به موازات محور x بکشیم در بعضی از نقاط در ۲ نقطه قطع می شود که این مشخص می کند که این تابع یک به یک نیست! -
sh m 1 سلام دوست عزیز وقتی میگی گزینه یک چرا اکیدا صعودی نیست.پس کل تصویر گزینه یک رو نگاه کن. حالا میبینی طراح لامصب(
)یه جارو نقطه تو خالی. یه جا رو تو پور گذاشته و چون از بازه ی توخالی تا تو پور خط صاف هست پس کل تصویر اکیدا صعودی نیست چرا چون مثال نقض شو گفتم.
چون تو اون بازه نه صعودی داشته نه نزولی داشته (منظور ما صعود و نزول x هست)میلاد کریمشاهی 0 ممنون از جوابتوون
-
سلام به همه.به نظرتون اثبات های استاد ثابتی در درس گسسته رو بنویسیم یا نه؟خودتون مینویسید؟
-
سلام به همه.به نظرتون اثبات های استاد ثابتی در درس گسسته رو بنویسیم یا نه؟خودتون مینویسید؟
Mohammad Khayeri
سلام ، من تجربی هستم ، بقیه دوستان نمیبینن سوالتون رو ، یک تاپیک جدا بزارید یا منشنشون کنید