لغات زبان
-
سلام دوستان.برای حفظ کردن تعداد لغات بالا چه راهکاری رو پیشنهاد میکنین؟
به صورت روتین روزانه nتا لغت حفظ بشه یا استفاده از جعبه لایتنر؟ -
من از روش لایت نر استفاده میکنم ،خیلی خوبه تاثیرش رو بعد از یک ماه کاملا حس میکنید ، فیلم آموزشیش رو هم تو آپارات میتونید ببینید .
-
به صورت روتین روزانه nتا لغت حفظ بشه یا استفاده از جعبه لایتنر؟Amir 6 سلام میتونی با گذاشتن کد لغات رو به یادت بسپاری .
حتی اگه کد های بی معنی هم بزاری باز خوبه چون یادت میمونه .
-
به صورت روتین روزانه nتا لغت حفظ بشه یا استفاده از جعبه لایتنر؟Amir 6
سلام
به نظرم من از جعبه لایتنر استفاده کنی یا نه ولی کلمات رو یهویی نخون مثلا یهویی 50 تا نخون اگر میخوای تعداد بالا بخونی تقسیم بندیش بکن تو طول روز
چون وقتی تقسمیش کنی راحت تر یاد می گیری و گیج نمیشی و اینکه مرور آخر شب یه مرور داشته باش یا تمرینی ازشون حل کن اگر داشتی که تثبیت بشن برات -
سلام
جعبه لایتنر خوبه و می تونی استفاده کنی،علاوه بر اون، برای یادگیری لغات مخصوصا زبان، توصیه میشه که همراه با معنای فارسیش حفظ نکنید.
مثلا هی با خودتون تکرار نکنید که chair میشه صندلی
به جای اون می تونید از راه ها اون رو به خاطر بسپرید
۱. برای خودتون یک تصویر کوچک ازش با مداد یا خودکار رسم کنید
۲. با مثال حفظ بکنید، خوندن مثال های انگلیسی لغت نامه کنکور(یا هر دیکشنری دیگری) مفید هست. (یعنی به جای اینکه مدام معنای فارسیش رو تکرار کنید، مثال هاش رو بخونید و اونها رو توی ذهنتون تصور کنید تا کلمه راحت تر در ذهنتون بشینه)
۳. اگر سطح زبانتون نسبتا خوب هست می توانید از دیکشنری های انگلیسی به انگلیسی استفاده کنید.
۴. بعد از اینکه معنی کلمه رو فهمیدید برای خودتون با اون کلمه چند تا جمله بسازیدهر کدام از این چهار راه حل بهتون کمک می کنند و بهتر از حفظ معنای لغت به وسیله کلمه فارسیش هست.
-
به صورت روتین روزانه nتا لغت حفظ بشه یا استفاده از جعبه لایتنر؟Amir 6 جعبه لاینتر چیه
-
به صورت روتین روزانه nتا لغت حفظ بشه یا استفاده از جعبه لایتنر؟Amir 6 سلام/ یدونه دفتر ۱۰۰ برگ فنری بردار ، با گوگل ترنسلیت / کلمات جدیدی که تو تحلیل آزمون یا تحلیل تست بهشون برخورد میکنیو بنویس تو دفتر / تو گوگل ترنسلیتم ستاره دارش کن که چار روز دیگ تکراری ننویسی
البته همزمان با این کار ، کل لغات کتاب درسی ام باید بررسی کنی ، به تسلط برسی
-
Amir 6 جعبه لاینتر چیه