همایش زیست شناسی پوریا رحیمی اردوی مطالعاتی آموزشی فرات ( 94-95) | آلاء
-
نوشتهشده در ۲۹ فروردین ۱۳۹۵، ۹:۴۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
سلام دوستان کسی جواب این سوالومیدونه هرچی فک میکنم نمیتونم جواب بدم
هرسلول یوکاریوتی که هاگ وگامت تاژکدارداردقطعاتثبیت کنندهCO2است؟ص/غ -
هرسلول یوکاریوتی که هاگ وگامت تاژکدارداردقطعاتثبیت کنندهCO2است؟ص/غنوشتهشده در ۲۹ فروردین ۱۳۹۵، ۱۵:۲۴ آخرین ویرایش توسط kia انجام شده@فاطمه-کنکوری در همایش زیست شناسی پوریا رحیمی اردوی مطالعاتی آموزشی فرات ( 94-95) | آلاء گفته است:
هرسلول یوکاریوتی که هاگ وگامت تاژکدارداردقطعاتثبیت کنندهCO2است؟ص/غبه نظرم هاگداران آغازی مثال نقض این جمله هست...چرا که این آغازیان گامتشون تاژک داره از طرفی از مواد آلی تغذیه میکنن و زندگی انگلی دارن در نتیجه تثبیت CO2 ندارن.پس غلطه.امیدوارم درست گفته باشم.
-
@فاطمه-کنکوری در همایش زیست شناسی پوریا رحیمی اردوی مطالعاتی آموزشی فرات ( 94-95) | آلاء گفته است:
هرسلول یوکاریوتی که هاگ وگامت تاژکدارداردقطعاتثبیت کنندهCO2است؟ص/غبه نظرم هاگداران آغازی مثال نقض این جمله هست...چرا که این آغازیان گامتشون تاژک داره از طرفی از مواد آلی تغذیه میکنن و زندگی انگلی دارن در نتیجه تثبیت CO2 ندارن.پس غلطه.امیدوارم درست گفته باشم.
نوشتهشده در ۲۹ فروردین ۱۳۹۵، ۱۵:۲۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده@pianokia اقاکیامرسی که جواب دادین ولی جملش درسته که دلیلشونمیدونم.
-
نوشتهشده در ۳۱ فروردین ۱۳۹۵، ۰:۲۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
سلام دوستان
کسی اسم کانال دکتر رحیمی رو داره؟؟؟
بگه ما هم فیض ببریم!! -
نوشتهشده در ۳۱ فروردین ۱۳۹۵، ۱۵:۳۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
آقا سهراب میشه بگید چند قسمت از همایش جمع بندی فیزیک،زیست و شیمی باقیمانده و همچنین میشه بگید آیا همایش جمع بندی ریاضی تجربی و زبان انگلیسی جدید برگزار میشه یا نه همایش آقای فراهانی خیلی خوبه ولی اگه جدید باشه که تکنیک حل ریدینگ و درک مطلب و همچنین لغات مهم رو هم بگن دیگه میشه در حد لالیگا
-
نوشتهشده در ۳۱ فروردین ۱۳۹۵، ۱۶:۲۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
سلام. مگه برای فیزیک هم جمع بندی گذاشتن؟من که تو صفحه ی اصلی نمیبینم.میشه بگید کجاس؟
-
نوشتهشده در ۳۱ فروردین ۱۳۹۵، ۱۷:۳۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
عزیزم برو تو همون صفحه اصلی درس فیزیک رو انتخاب کن نوشته همایش کازرانیان لوگوشم قرمزه
موفق باشی -
نوشتهشده در ۱ اردیبهشت ۱۳۹۵، ۶:۱۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
سلام آیا همه ی کلاس هایی که در اردوی نوروزی فرات برگزار شد روی سابت قرار می گیرد ؟همچنین خدایی واسه ریاضی تجربی یه کار بکنید ثواب داره خداییش
-
دانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۱ اردیبهشت ۱۳۹۵، ۱۰:۳۸ آخرین ویرایش توسط sohrab انجام شده
سلام دوستان
کسی اسم کانال دکتر رحیمی رو داره؟؟؟
بگه ما هم فیض ببریم!! -
نوشتهشده در ۱ اردیبهشت ۱۳۹۵، ۱۳:۲۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
yeganeh_mk
افرینننننننن
خیلی ممنون -
yeganeh_mk
افرینننننننن
خیلی ممنوندانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۱ اردیبهشت ۱۳۹۵، ۱۴:۳۶ آخرین ویرایش توسط انجام شدهgroupiranian
خواااهش ... -
نوشتهشده در ۲ اردیبهشت ۱۳۹۵، ۱۴:۴۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
سلام تو رو خدا برا ریاضی تجربی هم جمعبندی بزارید. ممنون از زحماتتون
-
نوشتهشده در ۳ اردیبهشت ۱۳۹۵، ۳:۱۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
اقا خسته نباشید دمتون گرم .براتون ارزوی سلامتی دارم .اقای رحیمی فقط پایه تدریس میکنن یا پیش رو هم درس میدن ؟ ایا همه ی جلساتی که ظبط شده روی سایت قرار میگیره یافقط مباحث مهم رو تدریس میکنه؟
-
نوشتهشده در ۳ اردیبهشت ۱۳۹۵، ۱۴:۰۹ آخرین ویرایش توسط masoud انجام شده
فیلم ها دیگه قرار نمیگیره؟
-
نوشتهشده در ۴ اردیبهشت ۱۳۹۵، ۴:۰۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
اقا خسته نباشید دمتون گرم .براتون ارزوی سلامتی دارم .اقای رحیمی فقط پایه تدریس میکنن یا پیش رو هم درس میدن ؟ ایا همه ی جلساتی که ظبط شده روی سایت قرار میگیره یافقط مباحث مهم رو تدریس میکنه؟
-
نوشتهشده در ۴ اردیبهشت ۱۳۹۵، ۲۲:۰۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
ای کاش ادامه زیست قرارمیگرفت این جمعه سنجش دارررررریم.:(
-
سلام دوستان زیست ادامه داره، ابتدا مهمترین و کلیدی ترین مباحث زیست پایه و پیش تدریس می شوند و همچنین سعی می کنیم قسمت هایی از زیست آقای پازوکی گه ضبط نشده بود را در برنامه ی ضبط قرار دهیم، سپس به بقیه ی مباحث بپردازیم، هدف این همایش پوشش 60 الی 80 % کنکور هست و بعد از رسیدن به این هدف در صورت حیات و داشتن وقت بقیه ی مباحث نیز پوشش داده خواهد شد.
-
سلام دوستان زیست ادامه داره، ابتدا مهمترین و کلیدی ترین مباحث زیست پایه و پیش تدریس می شوند و همچنین سعی می کنیم قسمت هایی از زیست آقای پازوکی گه ضبط نشده بود را در برنامه ی ضبط قرار دهیم، سپس به بقیه ی مباحث بپردازیم، هدف این همایش پوشش 60 الی 80 % کنکور هست و بعد از رسیدن به این هدف در صورت حیات و داشتن وقت بقیه ی مباحث نیز پوشش داده خواهد شد.
نوشتهشده در ۵ اردیبهشت ۱۳۹۵، ۵:۰۶ آخرین ویرایش توسط انجام شدهsohrab در همایش زیست شناسی پوریا رحیمی اردوی مطالعاتی آموزشی فرات ( 94-95) | آلاء گفته است:
اقا سهراب ممنون .منتظریم
-
نوشتهشده در ۵ اردیبهشت ۱۳۹۵، ۶:۳۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
سلام اگه امکانش هست توی سال اینده فیلمهای اقای امینی راد پیش دانشگاهیشون ضبط بشه ممنون میشیم
-
سلام اگه امکانش هست توی سال اینده فیلمهای اقای امینی راد پیش دانشگاهیشون ضبط بشه ممنون میشیم
مهندس عنبرزاده در همایش زیست شناسی پوریا رحیمی اردوی مطالعاتی آموزشی فرات ( 94-95) | آلاء گفته است:
سلام از الان نمیشه قولی داد!