b9034647-ef65-40a8-b73c-67439f911493-image.png
f9d0b2d0-ef62-48ac-a8c0-68b1d8cc70ac-image.png
3b695d9f-eda5-4059-b526-e397be8c9ec6-image.png
درود بر شما ، امیدوارم زنده و پاینده باشید...
ایشون Zirconium هستن همون زیرکـونیم معروف که در واقع این نام از زبان فارسی گرفته شده
نام این عنصر "زرگـــون" بوده به معنی "مانند طلا" که وقتی وارد زبان های بیگانه میشه تبدیل میشه به زَرکـُن به صورت نام زیــرکـونیم در چهلمین خانه جدول تناوبی جای میگیرد.
تلفظ :
Your browser does not support the audio element.
تا عنصر بعدی بدرود 🙂
@فارغ-التحصیلان-آلاء
@دانش-آموزان-آلاء
@تجربیا
@ریاضیا
کمک
-
سلام بچه ها خسته نباشید . یه سوال دارم . من الان بنظر خودم شیمی یازدهم رو نهایت 20 درصدش رو اوکی ام و بقیش رو نخوندم . بنظرتون الان توی این وضعیت اونو تکمیل کنم یا با همین برنامه آزمون قلم چی شیمی 1 و3 رو بخونم؟؟ توی مباحث شیمی 3 جایی گیر نمیکنم بنظرتون؟؟
@دانش-آموزان-آلاء @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا @راه-ابریشمی-ها-شیمی -
علی شلالوند سلام برای فصل 1 شیمی 3 باید یک مقداری با شیمی یازدهم فصل دو آشنا باشید.
-
derang سلام . میشه دقیق بگید کدوم مبحث؟ فکر نمی کنم که بحث های گرما و آنتالپی و قانون هس باشه
-
علی شلالوند یه جایی هست که در مورد کربوکسیل و ساختارش و استر و ... توضیح میده باید اون موارد رو بدونید که چیز سختی نیست.
-
derang آها ممنون . اگه میشه همینجا یه تست قانون هس که توی قلمچی اومده بود رو بفرستم یه کمک بکنید چون نمیدونم چرا بنظر من خیلی پیچیده س و غیر استاندارده
-
derang
فکر نمیکنم با روش معمولی قابل حل باشه -
علی شلالوند طبق قوانین باید تاپیک جداگانه ایجاد بکنین.
من طبق قلمچی پیش میرم (دهم و دوازدهم) و تابستونم دهم رو خوندم فکر نمیکنم چیز زیادی یادم بمونه از یازدهم
اگه سوالی از هر درس طبق بودجه بندی آزمون داشتید در خدمتم -
derang ممنون بابت راهنماییتون . من رشته ام ریاضیه و متنفر از شیمی چون کتاب خیلی خوب توی شیمی نیست و بهترینش خیلی سبز هست که تازه گرفتم و دیدم نسبت به شیمی یه کم عوض شده
-
علی شلالوند من قبلا خیلی سبز داشتم و طبق گفته مشاورم الان مبتکران خریدم میتونم بگم روی مبتکران تو شیمی کتابی نیست. درصدم رو تو شیمی 80 کرده
اون 20 درصد هم کم کاری خودم بوده کتاب عالیه️ -
derang بله منم شنیدم درباره ش ولی خیلیا میگن کتاب خیلی جاها وارد حاشیه شده و مناسب سال کنکور نیست مخصوصا برای کسایی که دهم و یازدهم خوب کار نکردن . بنظرم برای پایه دهمیا و یازدهمیا بهتر باشه تا کنکوریا . برای کنکور یه درسنامه تقریبا کامل و مختصر و مفید نیازه که مبتکران اصلا مناسب نیست و بنظرم خیلی سبز بهتره
-
علی شلالوند مبتکران جداگانه برای هر پایه درسته حجمش زیاده ولی عالیه...باید خودتون هم کتابو ببینید تا در بارش حرف بزنید من هم قبلا این فکرو میکردم ولی الان میبینم خیلی عالیه درسنامه جوریه انگار تو کلاسی واقعابرای حجم کتاب هم مولف 3 سطح طبقه بندی کرده گفته کسایی که میخوان فقط تست مهم ها رو بزنن فقط تستای علامت گذاری شده نوع یک رو بزنن و...
درسنامه زیادی هم نداره و کامل و خوبه به نوعی اصلا درسنامه نداره ایستگاه نکته داره.
ولی خب شاید هر نفر با یک کتابی بازدهی بیشتری داشته باشه -
derang درسته . انشالله هرکی زحمت میکشه به حقش برسه . من اکثر بچه های فامیل توی یکی دو سال اخیر رشته های خوبی قبول شدن . و میخوام به خاطر خانواده ام منم امسال قبول بشم . اونا هیچ فشاری نمیارن بهم ولی من خودم میخوام خوشحالشون کنم . دعا کنید
-
derang شبا خواب رفرش سایت سنجش موقع اعلام نتایج رو میبینم