پاسخنامه های اشتباه و راه حل لطفا راهنمایی کنید
-
سلام دوستان
از اونجایی ک از چند نفر شنیدم و خودمم امروز دیدم متوجه شدم ک پاسخنامه های کلیدی
مشکل داره و مطابق با حل استاد نیست و از طرفی هم میگن ک فیلم همه تستارو نبینین و با پاسخنامه اشتباهم ک نمیشه متوجه شد ک کدوم تستو درست زدیم و کدومو اشتباه
میخواستم ببینم بقیه ک ب این مشکل برخوردن چه راهکاری براش انجام دادن ممنون پیشم تجربتونو بگین ک هم بتونیم ب همه تستا برسیم و و هم زمان کم نیاریم و به تسلط برسیم تو هر مبحث -
سلام دوستان
مشکل داره و مطابق با حل استاد نیست و از طرفی هم میگن ک فیلم همه تستارو نبینین و با پاسخنامه اشتباهم ک نمیشه متوجه شد ک کدوم تستو درست زدیم و کدومو اشتباه
میخواستم ببینم بقیه ک ب این مشکل برخوردن چه راهکاری براش انجام دادن ممنون پیشم تجربتونو بگین ک هم بتونیم ب همه تستا برسیم و و هم زمان کم نیاریم و به تسلط برسیم تو هر مبحثMahdieh Anvary
سلام
من خودم سرعت فیلمو چند برابر میکنم و رد میکنم ببینم کدوم گزینه رو در میاره دبیر و زیادم وقت گیر نیست برام -
Mahdieh Anvary
سلام
من خودم سرعت فیلمو چند برابر میکنم و رد میکنم ببینم کدوم گزینه رو در میاره دبیر و زیادم وقت گیر نیست برام@atena-karimi ینی برای سوالایدرست هم کل حل استادو میبینین ولی با سرعت زیاد؟
-
@atena-karimi ینی برای سوالایدرست هم کل حل استادو میبینین ولی با سرعت زیاد؟
Mahdieh Anvary
نه نه
رد میکنم، اخر هرسوالو فقط که میگن گزینه چند میشه رو میبینم -
سلام دوستان
میخواستم ببینم بقیه ک ب این مشکل برخوردن چه راهکاری براش انجام دادن ممنون پیشم تجربتونو بگین ک هم بتونیم ب همه تستا برسیم و و هم زمان کم نیاریم و به تسلط برسیم تو هر مبحثMahdieh Anvary
دوست عزیز کل پاسخنامه کلیدی رو که اشتباه تایپ نکردن
فوقش میخواد دو تا یا سه تا تست اشتباه باشه که من خودم جز یبار بیشتر ندیدم
نهایتش شما هر تستی رو که میدونی قطعا گزینه خودت میشه میری حلشو با دبیر چک میکنی
اینجوری وقتت رو اگه میخوای ذخیره کنی فرصت بیشتری برات میمونه -
M M.an این موضوع را از راه ابریشم آلاء جابهجا کرد
-
M M.ba78 این موضوع را از Deleted topics جابهجا کرد