کمک حل سوالات معادله درجه دو
-
راستش دارم ریاضی و کلا مرور میکنم ولی ی سری سوالات درجه دو هست ک نمیتونم ب جواب برسونمشون اگ کمکم کنید ممنون میشم
-
-
راستش دارم ریاضی و کلا مرور میکنم ولی ی سری سوالات درجه دو هست ک نمیتونم ب جواب برسونمشون اگ کمکم کنید ممنون میشم
-
ف فاطمه رحیمی marked this topic as a question on
-
فاطمه رحیمی جوای گزینه 4 هست؟
من اینو پیدا کردم یکیش 3/2 و یکیش 4 هست.
نسبتشونم میشه گزینه 4 -
نسبتشونم میشه گزینه 4derang پاسخ نامه رو ندارم چجوری پیدا کردی؟
-
نسبتشونم میشه گزینه 4derang کلا یه سوال تستای اموزشی پاسخ نامه نداره یا من پیدا نکردم؟
-
derang پاسخ نامه رو ندارم چجوری پیدا کردی؟
فاطمه رحیمی سلام . سوال واقعا راحت هستش دیگه . جمع و ضرب دو عدد رو داده خب میتونی یه معادله درجه دو براش بنویسی دیگه و خود دو عدد رو پیدا کنی . همون معادله که میگی ایکس به توان 2 منهای جمع ریشه ها در ایکس و به اضافه ضرب ریشه ها . این معادله رو از دلتا جواباشو پیدا میکنی
-
فاطمه رحیمی سلام
-
نسبتشونم میشه گزینه 4derang در کمک حل سوالات معادله درجه دو گفته است:
نسبتشونم میشه گزینه 4hamed bagheri 0 در کمک حل سوالات معادله درجه دو گفته است:
فاطمه رحیمی سلام
فاطمه رحیمی در کمک حل سوالات معادله درجه دو گفته است:
derang پاسخ نامه رو ندارم چجوری پیدا کردی؟
من هم با همین روش پیدا کردم.
-
اگ کمک کنید ممنون میشمممم
@دانش-آموزان-آلاء -
-
فاطمه رحیمی
منم از همین راه رفتم... ک خب الان دیدم دوستامون هم از همین راه رفتنفقط من یکمی کمتر خودمو درگیر اعداد کسری و کمتر درگیر حدس زدن ریشه های اعشاری کردم و حس کردم سر آزمون هستم و نباید زیاد درگیر اعدادی بشم ک اتلاف وقتش بیشتره...