انگيزه
-
زندگی هیچگاه به بن بست نمی رسد.
کافیست چشم باز کنی و
راه های گشوده بیشماری را
فراروی خود ببینی
تو که خود را باور کنی
هر معجزه ای ممکن است.😊 -
این پست پاک شده!
-
-

-
هیچ وقت
از بزرگ فکر کردن نترسید؛
سعی کنید
آنقدر کارهایتان بزرگ باشد
که دیگران
آن ها را باور نکنند،
چه برسد که بخواهند
حسادت کنند... -
راه رفتن را با زمین خوردن می آموزیم
و موفق شدن را با شکست خوردن -
مدام عوض کردنِ
مسیر باعث میشه
هیچ موقع به هدف نرسیوقتی یک تصمیمی میگیری
پاش بایست -

‹⚡️›
روزایی که تو رو درهم شکست
در نهایت همون روزایی میشن که تو رو میسازن . . -
این پست پاک شده!
-
99درصد چیزایی که نگرانشون هستید هیچوقت اتفاق نمیافتن.
-
اگر تا حالا شکست نخوردی
قطعا هیچ کاری هم انجام ندادی -
سلام
اوضاع خوب پيش ميره؟
ميدونيد كه مهم ترين ويژگي كه موجب موفقيت هركس ميشه انگيزه و تلاش هست
انگيزه كه باشه انسان مي تونه بربسياري از سختي ها غلبه كنه
حالا اينجا مي خواهيم مقاله ها و متن هايي روكه انگيزه و شوق تلاش كردن رو ايجاد مي كنه قرار بديم -
-
اگر تا حالا شکست نخوردی
قطعا هیچ کاری هم انجام ندادی -
این پست پاک شده!
-
دوستان عزیز پست هایی که به اشتراک میگذارید آیدی نداشته باشه لطفا🙏
-
#موفقیت
هرگاه به نعمت دیگران حسادت می کنیم ، دقیقا یک پیام منفی به کائنات می دهیم یعنی اینکه او ( شخصی که به او حسادت کرده ایم ) لیاقت و شایستگی این نعمت را دارد ولی من ندارم ؛ یا امیدی به اینکه من نیز بتوانم این نعمت را داشته باشم ، ندارم.
برای از بین رفتن حس حسادت ، شروع کنید به دوست داشتن خودتان و آنچه که هستید و آنچه که دارید و ویژگی های خوب و مثبتتان را ببینید.
خودتان را تحسین کنید و خودتان را آن قدر نیرومند ببینید که به چیزهایی که دیگران دارند و حتی بیشتر از آن می رسید.
برای داشته های دیگران شکرگزاری کنید زیرا انرژی مثبت این شکرگزاری به خود شما بازمی گردد.🖍 عبارات تاکیدی زیر را به هنگام حسد ورزیدن با یقین و ایمان تکرار کنید:
" خداوند هر نعمتی که برای دیگران فرستاده ، بیش از آن برای من می فرستد.
من خود را تایید می کنم زیرا ارزشمند و دارای اعتماد به نفس هستم.
داشته های من و دیگران در یک زنجیره الهی به هم وصل هستند. آنچه برای دیگران بخواهم ، به خودم بازمیگردد " -
#موفقیت
❣اهدافتان را ذهنی دنبال کنید؛
اهداف و آرزوهایی که در دل دارید را در طول روز مدام در ذهن تکرار کنید ، تجسمشان کنید ، در لحظه ای قرار بگیرید که به آن رسیده اید و دیگران دارند بابت این موفقیت به شما تبریک می گویند ، لحظه ای را تجسم کنید که با شوق خداوند را بابت برآورده کردن این آرزوی قلبی شکر میگویید ، چه احساسی خواهید داشت وقتی در آن شرایط قرار بگیرید؟
اگر بتوانید خودتان را در آن حالت احساسی قرار بدهید و مدتی در فرکانس آن خواسته قرار بگیرید ، بدور از ناامیدی ، بدور از ترس از نرسیدن آنگاه خواسته شما بزودی محقق میشود زیرا شما هم مدار با آن آرزو قرار گرفته اید.
چگونه و چطور را رها کنید؟ چرا که قوانین الهی چگونه نمی شناسد ، وقتی حالت داشتن خواسته تان را به خود میگیرید ضمیر ناخودآگاه شما تفاوت نقش بازی کردن و داشتن آن خواسته را درک نمی کند و تنها احساسات غالب شماست که تعیین کننده نتیجه است
👌باور کنید تا به شما بخشیده شود...