مشاوره برای برنامه ریزی
-
آقای امینی
@Afshani -
ناراحت نباشین من حتی کتاب ندارم هیچ میخوام با فیلمها شروع کنم قرار کتاب برام بیارن اشناها اصلن کتاب درسی هم ندارم
-
آقای امینی
@AfshaniThe Doctor ممنونم تشکر خیلی
-
بچه ها میگم اقای صنیعی طهرانی خوبن یااقای اقاجانی برا شیمی؟
اقای نباخته خوبن برای ریاضی یا اقای امینی؟@afshani استا امینی راد😍😍 استاد اقاجانی😍😍من فیلم های استاد های دیگه رو ندیدم ولی از این دو استاد خیلی راضیم😍😍
-
@afshani استا امینی راد😍😍 استاد اقاجانی😍😍من فیلم های استاد های دیگه رو ندیدم ولی از این دو استاد خیلی راضیم😍😍
-
@afshani استا امینی راد😍😍 استاد اقاجانی😍😍من فیلم های استاد های دیگه رو ندیدم ولی از این دو استاد خیلی راضیم😍😍
-
@mohadeseh-m-m یه سوال برای درسهای دیگه کدوم استادها؟مثلن برا زیست وفیزیک ودین وزندگی وزبان واینا
@afshani به نظرم درسهای دیگه رو خودت بخون چون فیلم به اندازه کافی وقت گیره من فقط واسه ریاضی و شیمی و فیزیک فیلم میبینم فیزیک هم استاد طلوعی استفاده میکنم خوبه راضیم ولی زیست بعضی فصلا رو متوجه نمیشم مجبورم فیلم ببینم ک از فیلم های استاد رحیمی استفاده میکنم
-
@afshani به نظرم درسهای دیگه رو خودت بخون چون فیلم به اندازه کافی وقت گیره من فقط واسه ریاضی و شیمی و فیزیک فیلم میبینم فیزیک هم استاد طلوعی استفاده میکنم خوبه راضیم ولی زیست بعضی فصلا رو متوجه نمیشم مجبورم فیلم ببینم ک از فیلم های استاد رحیمی استفاده میکنم
-
@afshani متشکرم همچنین شما