عربی رو چجوری بخونم؟
-
سلام دوستان، باید تا آزمون 21 مهر تمام قواعد عربی یک رو بخونم، اگه بخوام از ویدیو های صفر تا صد استفاده کنم 10 ساعت طول میکشه که اصلن وقتشو ندارم، چجوری بخونم که هم کامل بفهمم هم تو وقت صرفه جویی بشه؟ کتابمم گاج کامله.
-
-
yalda__21 هم عربی هم فیزیک 1
-
25 نفر آنلاینن کسی پیشنهادی نداره؟
-
میخوام برنامه ریزی کنم الان این عربی رو نمیدونم چیکارش کنم :؟؟؟؟؟؟؟
-
.........
-
هرروز قواعد دودرس روبخونین حتی اگ فیلماروهم نگاه کنین بهش میرسید میتونیدبعدانجام دادن کل برنامتون در طی روز ۱ق فیلم نگاه کنین..درضمن عربی۱قواعدش بیشترجنبه یادگیری مفهومی واس تستای دیگه داره وتست مستقیم اکثرانمیادازش
-
هرروز قواعد دودرس روبخونین حتی اگ فیلماروهم نگاه کنین بهش میرسید میتونیدبعدانجام دادن کل برنامتون در طی روز ۱ق فیلم نگاه کنین..درضمن عربی۱قواعدش بیشترجنبه یادگیری مفهومی واس تستای دیگه داره وتست مستقیم اکثرانمیادازش
fatemeh201678 برا آزمون کانون میخونم.
-
fatemeh201678 برا آزمون کانون میخونم.
aaalizadeh79 شمابایدملاکتون کنکورباشه ن فقط ازمون..اگ همون هرشب دودرسوبخونین کامل تموم میشه حتی واس ازمون
-
سلام دوستان، باید تا آزمون 21 مهر تمام قواعد عربی یک رو بخونم، اگه بخوام از ویدیو های صفر تا صد استفاده کنم 10 ساعت طول میکشه که اصلن وقتشو ندارم، چجوری بخونم که هم کامل بفهمم هم تو وقت صرفه جویی بشه؟ کتابمم گاج کامله.
aaalizadeh79 در عربی رو چجوری بخونم؟ گفته است:
گاج که عربی 1 رو خلاصه گفته میتونی 2 ساعته تمومش کنی
-
aaalizadeh79 در عربی رو چجوری بخونم؟ گفته است:
گاج که عربی 1 رو خلاصه گفته میتونی 2 ساعته تمومش کنی
baghi1377 دو ساعته هم فراموشش میکنم.
-
baghi1377 دو ساعته هم فراموشش میکنم.
aaalizadeh79
خب روزای بعدی هم تست بزن و مرور کن تا یادت نره -
اگه میخواین که خوب یاد بگیرین خب باید وقت زیادی بذارین! کتاب یا فیلم معچزه نمیکنه! باید هر مبحثی که مهمه رو خیلی خوب کار کرد! عربی 1 هم خیلی مهمه!
-
اگه میخواین که خوب یاد بگیرین خب باید وقت زیادی بذارین! کتاب یا فیلم معچزه نمیکنه! باید هر مبحثی که مهمه رو خیلی خوب کار کرد! عربی 1 هم خیلی مهمه!
@dr-bernosi ممنون، حتمن روش وقت میذارم