رنای رناتنی
-
S Sara_R marked this topic as a question on
-
@amin-forouzan
اها پس توی سرعت نقش داره نه تشکیل پیوند پپتیدی درسته؟ -
@sara-haghighatrad
نه نه. اتفاقاً باعث تشکیل پیوند های پپتیدی میشه. اینکه گفتم «افزایش سرعت» به خاطر تعریفی هست که گفتار ۳ فصل ۱ (اگه خونده باشید) از آنزیم داده. آنزیم نوعی کاتالیزور زیستی است که باعث میشه واکنش های شیمیایی (مثل واکنش تشکیل پیوند پپتیدی) با سرعت مناسب انجام شوند. rRNA باعث تشکیل پیوند های پپتیدی میشه پس میگیم نقش آنزیمی داره، اما به تنهایی گفتن اینکه باعث افزایش سرعت میشه هم غلط نیست. اینکه تنها گفتم باعث افزایش سرعت میشه دلیل بر اینکه باعث تشکیل نمیشه نیست. همون باعث تشکیل شدنش به نوعی یعنی افزایش سرعت. -
@sara-haghighatrad
نه نه. اتفاقاً باعث تشکیل پیوند های پپتیدی میشه. اینکه گفتم «افزایش سرعت» به خاطر تعریفی هست که گفتار ۳ فصل ۱ (اگه خونده باشید) از آنزیم داده. آنزیم نوعی کاتالیزور زیستی است که باعث میشه واکنش های شیمیایی (مثل واکنش تشکیل پیوند پپتیدی) با سرعت مناسب انجام شوند. rRNA باعث تشکیل پیوند های پپتیدی میشه پس میگیم نقش آنزیمی داره، اما به تنهایی گفتن اینکه باعث افزایش سرعت میشه هم غلط نیست. اینکه تنها گفتم باعث افزایش سرعت میشه دلیل بر اینکه باعث تشکیل نمیشه نیست. همون باعث تشکیل شدنش به نوعی یعنی افزایش سرعت.@amin-forouzan ممنونم🌸
-
S Sara_R has marked this topic as unsolved on