یک سوال ممنون میشم بیاین😍
-
Bahar Gh سلام.اول پیله هارو ببین زیاد نیستن که روزیی 3 یا 4 تا فیلممشو ببین تموم کنی اصلا دیر نیست وو عقب هم نیستی اگه پیبله هارو تو 4 روز تموم کنی میرسی کاملا باید پیله هارو ببینی بعدش فرسنگ هاروو نگا کنی چوون تو پیله ها پایتو قوی میکنه و اون نکاتی میگه که بعدش بتوونی تو فرسنگ ها خووب درسو بفهمی و تستارو بزنی.برای پیله ریاضی دومین پیله رو نگاه کن همون که 25 قسمته اولی روو نبین چوون هر انچه که تو پیله اولی گفته شدهه توو پیله دوومی هم تکرار کردن اقای ثابتی
moohamad bahrami ببین اخه من ۲۳ مهر ازمون دارم بعد الان باید پیله ها و فرسنگ یک و ببینم واقعا نمیشه خیلی زیاده یک هفته دیگه ازمونه
-
moohamad bahrami ببین اخه من ۲۳ مهر ازمون دارم بعد الان باید پیله ها و فرسنگ یک و ببینم واقعا نمیشه خیلی زیاده یک هفته دیگه ازمونه
Bahar Gh خب فرسنگ وو ببینی همزمان که فرسنگ و میبینی پیله هارم نگا کن ببین برای فرسنگ 1 کدوم قسمت پیله نیازهه که فرسنگ و نگا کنی و تموم کنی هر رووز که هر چند قسمت فیلم فرسنگ دیدیی بعد اتمام برو پیله همم ببین
-
Bahar Gh خب فرسنگ وو ببینی همزمان که فرسنگ و میبینی پیله هارم نگا کن ببین برای فرسنگ 1 کدوم قسمت پیله نیازهه که فرسنگ و نگا کنی و تموم کنی هر رووز که هر چند قسمت فیلم فرسنگ دیدیی بعد اتمام برو پیله همم ببین
moohamad bahrami ممنون اره میخوام همین کارو بکنم فقط به نظرتون میشه ۱۵ تا فیلم و توی یه روز دید؟😐
-
moohamad bahrami ممنون اره میخوام همین کارو بکنم فقط به نظرتون میشه ۱۵ تا فیلم و توی یه روز دید؟😐
Bahar Gh خب اوون 15 تا فیلم چرا توو سه روز نگا نمیکنی شما که 23 ازمون دارین عجله نکنین و استرس نداشته باشین اروم برین جلو چون اگه اینطوریی زیاد بخوونین بعدش همه چی یادتون میرهه
-
Bahar Gh خب اوون 15 تا فیلم چرا توو سه روز نگا نمیکنی شما که 23 ازمون دارین عجله نکنین و استرس نداشته باشین اروم برین جلو چون اگه اینطوریی زیاد بخوونین بعدش همه چی یادتون میرهه
moohamad bahrami خب نمیشه که میگم باید کل درسنامه های فرسنگ یک و ببینم تا یاد بگیرم خب؟تازه حل تستم نذاشتم الان کلا ۷۴ ویدیو باید ببینم دیگه یک هفته هم بیشتر وقت ندارم درست کردم روزی ۱۲ تا فیلم که اگه پیله هارو بذارم توی برنامه میشه ۱۵ تا😔
-
moohamad bahrami خب نمیشه که میگم باید کل درسنامه های فرسنگ یک و ببینم تا یاد بگیرم خب؟تازه حل تستم نذاشتم الان کلا ۷۴ ویدیو باید ببینم دیگه یک هفته هم بیشتر وقت ندارم درست کردم روزی ۱۲ تا فیلم که اگه پیله هارو بذارم توی برنامه میشه ۱۵ تا😔
Bahar Gh خب برای این ازمون نصف فرسنگ و ببین وو بخوون بقیه شو بزار برای ازموون بعدیی و میتونی بعد هم بخونی قرر نیست برای ازمون همه درسها روو کامل بخونی چون همه ازموونها بعدا ایستگاه جبرانی دارن که بازم بعدا از اوون درس و ازموون میگیرن میرسی الان نصفو بخون نگران نباش
-
سلام بچه ها یه مشورت میخوام
میشه پیله هارو بذارمشون لابه لایه برنامه ی فرسنگ یک و دوئم؟یا باید اول تمام پیله هارو ببینم؟اخه از برنامه عقب افتادم و پیله ها هم زیادن
و یه سوال دیگه پیله های ریاضی دو بخشه یکیش تجربی یکیش ریاضی من باید هردورو ببینم؟؟الان توی بخش تجربی مثلاً حل معادله درجه دو و یک و تجزیه و اتحاد ها و توان ها هست توی بخش ریاضیم هست اینا چه فرقی باهم دارن؟من رشتم تجربیه میشه فقط پیله های تجربی و ببینم؟
بچه-های-تجربی-راه-ابریشمتقریبا تو وضعیت مشابهی قرار گرفتیم. (ولی من پیله های اختصاصی رو تموم کردم.) :grinning_face_with_smiling_eyes:
من اینجوری برنامه ریزی کردم:
- اولویت اول: درسنامه ها (دقت کن که آموزش ها رو سرسری رد نکنی خیلیی مهمن!)
- اولویت دوم: تست های آموزشی
- اولویت سوم: تست های تسلط
- پیله ها: هرچی وقت شد متناسب با بودجه بندی (مثلا آرایه ها خیلین، کلا برا این آزمون حذفشون کردم.) (ولی بقیه پیله ها رو فکر کنم باید اول کامل ببینی بعد بری سراغ فرسنگ ها (هرکدوم رو که بلدی با سرعت بالاتری ویدیوش رو ببین.) )
*لازمه ورود به فرسنگ بعدی تماشای تمامی ویدیوهای مربوط به آموزش (درسنامه و تست های آموزشی) ـه !! (تست های تسلط و کنکورچه ها رو باید در آزمون های جبرانی ببینی.)
*میتونی روز پنجشنبه رو بذاری برا پیش آزمون ها.
:)
-
تقریبا تو وضعیت مشابهی قرار گرفتیم. (ولی من پیله های اختصاصی رو تموم کردم.) :grinning_face_with_smiling_eyes:
من اینجوری برنامه ریزی کردم:
- اولویت اول: درسنامه ها (دقت کن که آموزش ها رو سرسری رد نکنی خیلیی مهمن!)
- اولویت دوم: تست های آموزشی
- اولویت سوم: تست های تسلط
- پیله ها: هرچی وقت شد متناسب با بودجه بندی (مثلا آرایه ها خیلین، کلا برا این آزمون حذفشون کردم.) (ولی بقیه پیله ها رو فکر کنم باید اول کامل ببینی بعد بری سراغ فرسنگ ها (هرکدوم رو که بلدی با سرعت بالاتری ویدیوش رو ببین.) )
*لازمه ورود به فرسنگ بعدی تماشای تمامی ویدیوهای مربوط به آموزش (درسنامه و تست های آموزشی) ـه !! (تست های تسلط و کنکورچه ها رو باید در آزمون های جبرانی ببینی.)
*میتونی روز پنجشنبه رو بذاری برا پیش آزمون ها.
:)
saad mollaei 0 سلام ممنون بابت راهنمایی فقط باید ویدیوهای حل تست و هم ببینم؟؟کی تست بزنم؟؟بعد از اینکه فیلمارو دیدم از روی پی دی اف؟؟واقعا گیجم و نمیدونم چطوری استفاده کنم ازمونم من ازمون گاج ثبت نام کردم
-
saad mollaei 0 سلام ممنون بابت راهنمایی فقط باید ویدیوهای حل تست و هم ببینم؟؟کی تست بزنم؟؟بعد از اینکه فیلمارو دیدم از روی پی دی اف؟؟واقعا گیجم و نمیدونم چطوری استفاده کنم ازمونم من ازمون گاج ثبت نام کردم
Bahar Gh خوت بعد دیدن فیلم درسنامه تستارو بزن هر کدوم بلد نبوودیی فیلمشو ببین ق باید خوودت تستارو بزنی اخه همه فیلم تست و ببینی بعدش هیچ یاد نگرفتی وو نمی تونی تستای دیگه بزنی خوودت تست بزن هر کدووم بلد نبوودیی فیلمشو ببین.
-
Bahar Gh خوت بعد دیدن فیلم درسنامه تستارو بزن هر کدوم بلد نبوودیی فیلمشو ببین ق باید خوودت تستارو بزنی اخه همه فیلم تست و ببینی بعدش هیچ یاد نگرفتی وو نمی تونی تستای دیگه بزنی خوودت تست بزن هر کدووم بلد نبوودیی فیلمشو ببین.
moohamad bahrami مرسی😍
-
M M.an این موضوع را از راه ابریشم آلاء جابهجا کرد
-
M M.ba78 این موضوع را از Deleted topics جابهجا کرد