ساختار لوییس گوگرد و فسفر!
-
سلام بروبچز آلا🙂🌹
یه جمله خیلی سبز هست ک میگه(%(#ff0000)[فسفر در طبیعت به صورت مولکول های چهار اتمی و گوگرد به صورت مولکول های هشت اتمی یافت میشه])
پس یعنی الان چطور ساختار لوییسشون رو میکشیم؟یکی میشه با توضیح این دو ساختار رو بکشه؟
گوگرد تو نت اینجوری زده ولی نمیدونم چطور کشده:

-
-
K Kit Cat marked this topic as a question on
-
سلام بروبچز آلا🙂🌹
یه جمله خیلی سبز هست ک میگه(%(#ff0000)[فسفر در طبیعت به صورت مولکول های چهار اتمی و گوگرد به صورت مولکول های هشت اتمی یافت میشه])
پس یعنی الان چطور ساختار لوییسشون رو میکشیم؟یکی میشه با توضیح این دو ساختار رو بکشه؟
گوگرد تو نت اینجوری زده ولی نمیدونم چطور کشده:

-
سلام وقتت بخیر ✨
این نتیجه آیه که از اینترنت گرفتم
این برای فسفره... ولی راستش فکر میکنم در حد دبیرستان نیست. تو کتابتون درباره اش حرف زده؟
@kosar-mortazavi سلام وقت بخیر...خیلی ممنونم از اینکه وقت گذاشتید و اینهایی که من تو اینترنت پیدا نکردم پیدا کردید💕
فقط همون یک جمله تو کتاب بود و احتمالا همین طور که میفرمایید فراتر از دبیرستانه...
فکر کنم عکسایی که فرستادید رو حفظ کنم کافی باشه یه دنیا ممنونم💕 -
K Kit Cat has marked this topic as unsolved on
-
@kosar-mortazavi سلام وقت بخیر...خیلی ممنونم از اینکه وقت گذاشتید و اینهایی که من تو اینترنت پیدا نکردم پیدا کردید💕
فقط همون یک جمله تو کتاب بود و احتمالا همین طور که میفرمایید فراتر از دبیرستانه...
فکر کنم عکسایی که فرستادید رو حفظ کنم کافی باشه یه دنیا ممنونم💕Kit Cat خواهش میکنم 😊🌹
حالا که خودت پیگیر هستی بذارید بگم چطور پیدا میکنم 😊
هر وقت خواستید تو اینترنت همچین چیزایی رو سرچ کنید بهتره انگلیسی سرچ کنید مثلا ساختار لوویس میشه
Luvis Structure
و ساختار لوویس فسفر میشه
Luvis Phosphorus Structureالبته لازم نیست همه شو به انگلیسی بلد باشی ها میتونی از برنامه مترجم استفاده کنی، گوگل ترجمه(Google translate)
-
Kit Cat خواهش میکنم 😊🌹
حالا که خودت پیگیر هستی بذارید بگم چطور پیدا میکنم 😊
هر وقت خواستید تو اینترنت همچین چیزایی رو سرچ کنید بهتره انگلیسی سرچ کنید مثلا ساختار لوویس میشه
Luvis Structure
و ساختار لوویس فسفر میشه
Luvis Phosphorus Structureالبته لازم نیست همه شو به انگلیسی بلد باشی ها میتونی از برنامه مترجم استفاده کنی، گوگل ترجمه(Google translate)
-
@kosar-mortazavi
بله درست میفرمایید مطالب درسی به انگلیسی راحت تر از فارسی پیدا میشن..بخصوص برای شیمی!🙂
خیلی ممنونم🌸