گزارش کار تا اینجا راه ابریشم
-
سلام
تا اینجا کار چند تا نکته هست که میگم اول اینکه واقعا پیشرفت تو تست زنی رو در خودم احساس کردم
و دو این یه ماه جا داره واقعا از تدریس های معلم ها تشکر کنم ، معلمای دروس عمومی رو واقعا فکر نمیکردم اینقدر سطح بالایی داشته باشن بخصوص اقای چیذری و رضایی بقا که واقعا سطح فوق العاده ای دارن ، در مورد برنامه هم باید بگم ، کلا به درد نمیخوره ، پیشنهاد من اینه از فرسنگ بعدی که میخواین شروع کنین باکس های مطالعاتی تون رو ۶ تایی کنید و اگه تونستین بیشتر هم بخونید عالیه چون بعدا موقع تست زنس کارتون سبک میشه ، با این برنامه ای که آلا داده واقعا نه ادم میتونه درس نامه رو کامل ببینه نه تست هارو کامل
بزنه ااان مثلا نزدیک ۳۰۰ و خورده ای تست رو آلا گنجونده تو فقط ۴ یا ۵ باکس مطالعاتی (بجز تست تسلط 😐) که به نظرم ادم خیلی وقت کنه تست های ستاره دارشو بتونه بزنه و همین
در کل تا اینجا کار دبیر ها مثل همیشه کیفیتی کهکشانی داشتن ، ولی توروخدا یکم برنامه ریزی هارو بهتر کنید -
منظورم ۳۰۰ و خورده تست مربوط به ریاضیات بود !
متاسفانه جا افتاد -
سلام
تا اینجا کار چند تا نکته هست که میگم اول اینکه واقعا پیشرفت تو تست زنی رو در خودم احساس کردم
و دو این یه ماه جا داره واقعا از تدریس های معلم ها تشکر کنم ، معلمای دروس عمومی رو واقعا فکر نمیکردم اینقدر سطح بالایی داشته باشن بخصوص اقای چیذری و رضایی بقا که واقعا سطح فوق العاده ای دارن ، در مورد برنامه هم باید بگم ، کلا به درد نمیخوره ، پیشنهاد من اینه از فرسنگ بعدی که میخواین شروع کنین باکس های مطالعاتی تون رو ۶ تایی کنید و اگه تونستین بیشتر هم بخونید عالیه چون بعدا موقع تست زنس کارتون سبک میشه ، با این برنامه ای که آلا داده واقعا نه ادم میتونه درس نامه رو کامل ببینه نه تست هارو کامل
بزنه ااان مثلا نزدیک ۳۰۰ و خورده ای تست رو آلا گنجونده تو فقط ۴ یا ۵ باکس مطالعاتی (بجز تست تسلط 😐) که به نظرم ادم خیلی وقت کنه تست های ستاره دارشو بتونه بزنه و همین
در کل تا اینجا کار دبیر ها مثل همیشه کیفیتی کهکشانی داشتن ، ولی توروخدا یکم برنامه ریزی هارو بهتر کنیدامیر رضا فتح اللهی
وای منم این مشکل برنامه رو دارم..نمیدونم چیکار کنم..شما چطوری دارین تست میزنید..نمیدونم براتون مقدوره یا ن ولی خیلی خوب میشه اگر ی نمونه برنامه ای ک فکر میکنن تایم های مطالعاتی و تستی خوبی داره رو بزارید..واقعاااا ممنون میشم...منم کاملا حس پیکنم ک با این برنامه ب هیچی نمیشه رسید..بعضی وقتا هم کار مدرسه و ی سری امتحانات فشار میارن و آدم عقب میافته..خیلی خوب میشه اگر برنامه پیشنهادیتونو بگید😢 -
امیر رضا فتح اللهی
وای منم این مشکل برنامه رو دارم..نمیدونم چیکار کنم..شما چطوری دارین تست میزنید..نمیدونم براتون مقدوره یا ن ولی خیلی خوب میشه اگر ی نمونه برنامه ای ک فکر میکنن تایم های مطالعاتی و تستی خوبی داره رو بزارید..واقعاااا ممنون میشم...منم کاملا حس پیکنم ک با این برنامه ب هیچی نمیشه رسید..بعضی وقتا هم کار مدرسه و ی سری امتحانات فشار میارن و آدم عقب میافته..خیلی خوب میشه اگر برنامه پیشنهادیتونو بگید😢نسیم بابایی برنامه رو یه جور بچین که روزی حداقل ۶ تا باکس و حداکثر ۸ تا باکس مطالعاتی داشته باشی
من برای تست های ریاضی به این نتیجه رسیدم که وقت نمیکنم فعلااا همه ی تست هارو بزنم و در نظر دارم فقط تست های ستاره دار رو بزنم فقط جهت راه انداختن کار و اینکه اگه میتونی cpu مغزتو ببر بالا ! فیلم های دروس عمومی رو ×1.5 ببین چون خیلی تو وقت صرفه جویی میکنه 😇 -
نسیم بابایی برنامه رو یه جور بچین که روزی حداقل ۶ تا باکس و حداکثر ۸ تا باکس مطالعاتی داشته باشی
من برای تست های ریاضی به این نتیجه رسیدم که وقت نمیکنم فعلااا همه ی تست هارو بزنم و در نظر دارم فقط تست های ستاره دار رو بزنم فقط جهت راه انداختن کار و اینکه اگه میتونی cpu مغزتو ببر بالا ! فیلم های دروس عمومی رو ×1.5 ببین چون خیلی تو وقت صرفه جویی میکنه 😇امیر رضا فتح اللهی
ممنون از راهنمایی..سعیمو میکنم از فرسنگ دو ی برنامه کامل بچینم🙏🙏🌻🌻 -
M M.an این موضوع را از راه ابریشم آلاء جابهجا کرد
-
M M.ba78 این موضوع را از Deleted topics جابهجا کرد