چرا این جمله درسته ؟
-
سلام دوستان عزیز توی یکی از تست های راه آبریشم گفته که در مورد یاخته های بافت پوششی لوله گوارش . برخی از این یاخته ها می توانند مولکول های گوناگون را از لوله گوارش دریافت کرده و به فضای بین یاخته ایی وارد کنند و سوال من اینه که گفته برخی ! آیا برخی درسته ؟! استاد گفت درسته ولی توضیح نداد از شانس اون گزینه
-
سلام دوستان عزیز توی یکی از تست های راه آبریشم گفته که در مورد یاخته های بافت پوششی لوله گوارش . برخی از این یاخته ها می توانند مولکول های گوناگون را از لوله گوارش دریافت کرده و به فضای بین یاخته ایی وارد کنند و سوال من اینه که گفته برخی ! آیا برخی درسته ؟! استاد گفت درسته ولی توضیح نداد از شانس اون گزینه
-
Ali Alii ببینید دربیشتر لوله گوارش ما جذب کامل نداریم در روده جذب کامل وجذبم یعنی ورود به فضای داخلی مثلا یاخته های پوششی در مری اصلا جذب نداره
به خاطر این میتونیم بگیم اندک -
Ali Alii ببینید دربیشتر لوله گوارش ما جذب کامل نداریم در روده جذب کامل وجذبم یعنی ورود به فضای داخلی مثلا یاخته های پوششی در مری اصلا جذب نداره
به خاطر این میتونیم بگیم اندکfatemeh8181 در چرا این جمله درسته ؟ گفته است:
به خاطر این میتونیم بگیم برخی -
سلام
جذب توی دهان، معده ، روده باریک و روده بزرگ داریم. تو دهان و معده جذب کمه( میشه نتیجه گرفت که هر سلولی جذب نداره) تو روده باریک هم سلولای ریزپرزدار جذب دارن و تو روده بزرگ هم جذب آب و یه سری مواد داریم.
خود روده حدودا 5 متره و میشه نتیجه گرفت که سلولای پوششی زیادی داره که جذب دارن.
به نظرم نمیشه در این مورد قید به کار برد، چون در حد کتاب درسی نمیشه نظر داد.
-
Ali Alii چون برخی از قسمت های لوله گوارش جذب ناقص داره،فقط بعضی از یاخته ها مواد رو جذب میکنن