b9034647-ef65-40a8-b73c-67439f911493-image.png
f9d0b2d0-ef62-48ac-a8c0-68b1d8cc70ac-image.png
3b695d9f-eda5-4059-b526-e397be8c9ec6-image.png
درود بر شما ، امیدوارم زنده و پاینده باشید...
ایشون Zirconium هستن همون زیرکـونیم معروف که در واقع این نام از زبان فارسی گرفته شده
نام این عنصر "زرگـــون" بوده به معنی "مانند طلا" که وقتی وارد زبان های بیگانه میشه تبدیل میشه به زَرکـُن به صورت نام زیــرکـونیم در چهلمین خانه جدول تناوبی جای میگیرد.
تلفظ :
Your browser does not support the audio element.
تا عنصر بعدی بدرود 🙂
@فارغ-التحصیلان-آلاء
@دانش-آموزان-آلاء
@تجربیا
@ریاضیا
جزوه سینتیک
-
سلام وقت بخیر
زهرا خانم ببینید برا فیزیک دوتا استاد خوب هست یکی کازرانیان و یکی طلوعی که هردوشون فوق العاده هستن من پیشنهادم اینه اگه می تونید اول کازرانیان رو ببینید وبعد طلوعی ویا اینکه دینامیک و سینماتیک رو از کازرانیان و بعد طلوعی ببینید و بقیه مبحث هارو از طلوعی شیمی هم از اقا جانی ببینید عربی هم از ناصح زاده -
mohammadseven_7
سلام خیلی ممنون بابت پیشنهادتون نظر خودمم این بود چون وقتی از هر سه استاد فیلم دیدم واقعا عالی بودن ونمی شد انتخاب کرد پس استاد کازرانیان ببینم واستاد طلوعی بعدببینم واسه تکمیل ؟ -
اره ولی این کار زمانت رو میگیره ولی ارزششو داره اگه فیزیکت ضعیفه این کار رو کن واگه متوسط به بالا فقط حرکت ودینامیک مشترک بخون وبقیه رو از طلوعی . من برنامه درسی میدم ومشاوره تو تلگرام دوس داشتی بیا
-
mohammadseven_7 عربی ناصح زاده فوق العاده است به نظر شما وقت میشه بعد از عید شیمی اقا جانی و زیست دکتر رحیمی رو دید ؟یاهمین الان براش وقت خالی کنم اخه الان فیلم زیاد. می بینم وقت زیادی ندارم !برای زبان فارسی می رو معرفی می کنید؟
-
@zahra-m1999 بیایید چت تا راهنمایتون کنم
نه این کارو نکنید به هیچ وجه برا بعد عید -
چهارم هستید یا پشت کنکور؟
-
@zahra-m1999 در جزوه سینتیک گفته است:
mo منم زیاد اشنا نیستم با شیوه کار کردن فک کنم بهتره از خود دکتر برنوسی بپرسید
شما برین تو تنظیمات نه ویرایش پروفایل! بعد یه قسمتی داره نوشته قبول پیام از کاربرانی که آن ها را دنبال می کنم! تیک اون رو بردارین
-
@dr-bernosi
سپاس دکتر تیک برداشتم -
mohammadseven_7 پشت کنکوری اخه الان ریاضی فیزیک عربی وزبان فارسی می بینم و باید از رو درسنا مه وتست هم بزنم وقت نمیارم
-
پس خیلی خوبه وقتت ازاده
-
@zahra-m1999 در جزوه سینتیک گفته است:
mohammadseven_7 پشت کنکوری اخه الان ریاضی فیزیک عربی وزبان فارسی می بینم و باید از رو درسنا مه وتست هم بزنم وقت نمیارم
اگه فیلم میبینین بهتره دیگه زیاد سراغ درسنامه نرین! همون فیلم کفایت میکنه