راه ابریشم عربی بخرم یا نه؟
-
Parsa Amini
ممنون
تست ها خوب تحلیل میشن؟reyhane nakhei بستگی داره در چه سطحی باشین اگر لغات رو در حد کم و قواعد رو خوب بلد باشین خیلی میتونه کمک کننده باشه
البته بازم میگم بهتره یک نمونه تدریس از آقای علیمرادی ببینید بعد انتخاب کنید -
reyhane nakhei من خریدم پشیمونم
برای کسایی هست که از پنجاه میخان برن رو صد
از قواعد خیلی سریع بیان میشن
لغات اصلا کار نمیشهParsa Amini
سلام
موافقم -
بچه ها راه ابریشم زبان چطورع
خوبه ؟؟؟ -
سلام به همه دوستانمن عربیم تعریفی نداره و میخواستم راه ابریشم عربی رو بگیرم ولی دو دل هستم که بگیرم یا از محتوای های رایگان استفاده کنم مثل جمع بندی استاد ناصح زاده و...
لطفا نظراتتون رو درمورد راه ابریشم عربی بگین
و اینکه تا امروز چقدر باهاش تونستین پیشرفت کنید
ممنون از تمام کسانی که کمک میکنن
reyhane nakhei
ولی در کل به نظرم بازم ببینین خودتون با سبک کدوم استاد بیشتر کنار میاین
من خودم از همین صفر تا صدا و همایشای( به جز راه ابریشم) استاد علیمرادی استفاده کردم و به شدت راضیم -
reyhane nakhei اگر بخوام با این قیمتا ام پیشنهاد بهتون بدم
من خودم کلاسای آقای امیر حسین شلالوند در گاج رو میخام ثبت نام کنم
هم از زیر زیر صفر درس میدن
و هم اینکه مثه ناصح زاده و واعظی شو آف نمیکنن و دلقک بازیم در نمیارن
قیمتشونم خوبه
درواقع بعد آلا بهترین قیمتارو گاج داره
البته مهم ترین چیز اینه از هر دبیر یک نمونه فیلم ببینید و ببینید با کدوم راحت ترینParsa Amini
خیلی ممنون -
reyhane nakhei بستگی داره در چه سطحی باشین اگر لغات رو در حد کم و قواعد رو خوب بلد باشین خیلی میتونه کمک کننده باشه
البته بازم میگم بهتره یک نمونه تدریس از آقای علیمرادی ببینید بعد انتخاب کنیدParsa Amini ترجمه ام خیلی بهتر از قواعد مشکل اصلی من توی قواعده
-
reyhane nakhei دوره موجود استاد ناصح زاده در آلا که رایگانه بهترین دوره ممکنه برای عربی من ازشون نتیجه خیلی خوبی گرفتم.
derang
ممنونم -
سلام به همه دوستانمن عربیم تعریفی نداره و میخواستم راه ابریشم عربی رو بگیرم ولی دو دل هستم که بگیرم یا از محتوای های رایگان استفاده کنم مثل جمع بندی استاد ناصح زاده و...
reyhane nakhei داداش سلام من خودم عربم و تو عربی مشکل ندارم ولی بازم خریدمش ولی اگه سطحت بالای ۷۰ باشه توصیه نمیکنم .من خودم اشتباه کردم عربی رو خریدم .
-
reyhane nakhei داداش سلام من خودم عربم و تو عربی مشکل ندارم ولی بازم خریدمش ولی اگه سطحت بالای ۷۰ باشه توصیه نمیکنم .من خودم اشتباه کردم عربی رو خریدم .
-
حسن نیسی تو رو باید به 60 روش سامورایی اعدام کرد
عربی ولی عربی خوب نیست -
حسن نیسی
ممنونم من اصلا عربیم خوب نیست
الان چالش اصلیم اینه که
راه ابریشم رو بخرم یا رایگان ها بهتره؟ -
حسن نیسی خواهش میکنم
-
reyhane nakhei سلام من دارم، از صفر نمیگن انصافا
یعنی اینطوری خوبه استفاده کنید :
اول درسنامه کامل یه کتاب کمک درسی (پیشنهادم عربی جامع الگو هست ) رو بخونید و تستاش رو بزنید
تا ۵۰ رو جواب میده
برای درصد ۵۰ تا ۱۰۰ راه ابریشم عربی خوبه
ولی باید فیلم تحلیل اکثر تست ها رو ببینید
چون عربی مثل زیست هر تستش یه نکتست -
reyhane nakhei سلام من دارم، از صفر نمیگن انصافا
یعنی اینطوری خوبه استفاده کنید :
اول درسنامه کامل یه کتاب کمک درسی (پیشنهادم عربی جامع الگو هست ) رو بخونید و تستاش رو بزنید
تا ۵۰ رو جواب میده
برای درصد ۵۰ تا ۱۰۰ راه ابریشم عربی خوبه
ولی باید فیلم تحلیل اکثر تست ها رو ببینید
چون عربی مثل زیست هر تستش یه نکتستسید حسین قربانی 1 ممنونم
-
سلام
من عربی رو تهیه کردم و خب نباید انتظار فوق العاده ای ازش داشته باشید مثل شیمی که واقعا استاد پویان نظر کم نذاشتن
برا دهم و یازدهم فقط قواعد رو درس میدن ترجمه اینا نداره تیکت هم زدم گفتن ترجمه رو لازم ندارین و دوازدهم رو فقط برای اين که امسال امتحان نهایی دارین گذاشتیمو دوازدهم هم نسبتا کامله
تستاش زیاد نیس مثل کتاب تستا
ولی پره از نکاتی که میتونه باعث بشه تو حل تستا سریع تر و با روش درست تر عمل کنید
*در اصل این پک برا کسی خوبه که عربیش سطح متوسطی داره و میخواد خودشو بکشه بالا
ولی کسی مثل من که از بیس تو عربی ضعیفه(منظورم راهنماییه)باید اول خودم پایه رو بخونم و بعد از راه ابریشم استفاده کنم
امیدوارم انتخاب درست رو کنین همیشه -
سلام
من عربی رو تهیه کردم و خب نباید انتظار فوق العاده ای ازش داشته باشید مثل شیمی که واقعا استاد پویان نظر کم نذاشتن
برا دهم و یازدهم فقط قواعد رو درس میدن ترجمه اینا نداره تیکت هم زدم گفتن ترجمه رو لازم ندارین و دوازدهم رو فقط برای اين که امسال امتحان نهایی دارین گذاشتیمو دوازدهم هم نسبتا کامله
ولی پره از نکاتی که میتونه باعث بشه تو حل تستا سریع تر و با روش درست تر عمل کنید
ولی کسی مثل من که از بیس تو عربی ضعیفه(منظورم راهنماییه)باید اول خودم پایه رو بخونم و بعد از راه ابریشم استفاده کنم
امیدوارم انتخاب درست رو کنین همیشه@zahra-hamrang
خیلی ممنون از توضیح کاملتون
موفق باشید -
سلام
امیدوارم انتخاب درست رو کنین همیشه@zahra-hamrang برای ترجمه از دوره های صفر تا صد خود استاد استفاده کنید
-
reyhane nakhei عربییییییییییییییییی نه!!!!!!!!!!!!!!!!!!
-
mahsaaa rezaeee چرا؟
-
mahsaaa rezaeee
چه قاطع