شیمی جامع
-
سلام 🌸
من کل انتشاراتای معروف رو گشتم و کتاب مورد نظرم برای شیمی رو پیدا نکردم...
اگر کسی کتاب شیمی مبحثی میشناسه(کتابی که بصورت مبحث به مبحث توضیح داده و ترتیب کتاب آموزش پرورش رو طی نکرده یعنی اگر مثلا یه مبحث از دهم به دوازدهم مرتبطه تو کتاب مبحثی این دو تا با هم تدریس میشن و فصل بندی کتاب بر پایه مبحث باشه نه بر پایه کتاب مدرسه...)
اگه چنین کتابی برای شیمی میشناسید ممنون میشم معرفی کنید...🙏🌸
دوازدهم یازدهم دهم دانش-آموزان-آلاء
دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا تجربیا ریاضیا -
سلام 🌸
من کل انتشاراتای معروف رو گشتم و کتاب مورد نظرم برای شیمی رو پیدا نکردم...
اگر کسی کتاب شیمی مبحثی میشناسه(کتابی که بصورت مبحث به مبحث توضیح داده و ترتیب کتاب آموزش پرورش رو طی نکرده یعنی اگر مثلا یه مبحث از دهم به دوازدهم مرتبطه تو کتاب مبحثی این دو تا با هم تدریس میشن و فصل بندی کتاب بر پایه مبحث باشه نه بر پایه کتاب مدرسه...)
اگه چنین کتابی برای شیمی میشناسید ممنون میشم معرفی کنید...🙏🌸
دوازدهم یازدهم دهم دانش-آموزان-آلاء
دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا تجربیا ریاضیاKit Cat
سلام
برای خوندن شیمی نیازی به کتاب موضوعی نیست
پایه به پایه بخونید و دنبال همچین کتابی هم نباشید چون نیست. -
Kit Cat
سلام
برای خوندن شیمی نیازی به کتاب موضوعی نیست
پایه به پایه بخونید و دنبال همچین کتابی هم نباشید چون نیست.محمدحسین ساجدی
سلام بله گشتم نبود...ممنون🙏 -
کتاب مبحثی که مثلا بخواد آلی رو جدا گفته باشه استو رو جدا آنتالپی رو جدا نه نیست...
ولی کتاب مسائل خیلی سبز که فرشاد هادیان فرد نویسندش هست کتاب خوبیه...تستای با کیفیت و جالبی داره
عکس یه بادکنک که شبیه نارنجکه روشه و زرد هست جلدش
اون کتاب خیلی خوبیه هادیان فرد هم که همون طراح ماز هست و فک کنم فصل آزمون هم نویسندش خودش باشه
کتاب خوبیه وقتی که کتاب خودتون رو تموم کردین حالا iq جامع مبتکران و...
اولویت یک نباشه...چون تعداد تست خیلییییی زیاد نیست -
کتاب مبحثی که مثلا بخواد آلی رو جدا گفته باشه استو رو جدا آنتالپی رو جدا نه نیست...
ولی کتاب مسائل خیلی سبز که فرشاد هادیان فرد نویسندش هست کتاب خوبیه...تستای با کیفیت و جالبی داره
عکس یه بادکنک که شبیه نارنجکه روشه و زرد هست جلدش
اون کتاب خیلی خوبیه هادیان فرد هم که همون طراح ماز هست و فک کنم فصل آزمون هم نویسندش خودش باشه
کتاب خوبیه وقتی که کتاب خودتون رو تموم کردین حالا iq جامع مبتکران و...
اولویت یک نباشه...چون تعداد تست خیلییییی زیاد نیستamir ahmadi سلام من کتاب مسائل خیلی سبز رو دربارش شنیدم که فقط مسائل عددی رو داره و به همه مباحث اشاره نکرده برای همین سمتش نرفتم شما که انگار داشتید میشه بگید که آیا به همه مطالب سه سال اشاره شده یا فقط مسائل عددی و استوکیومتری و ایناست؟🙏
-
محمدحسین ساجدی
سلام بله گشتم نبود...ممنون🙏Kit Cat
خواهش میکنم
باز اگه اصرار به موضوعی خوندن داشتید، جمع بندی مهروماه، بخش آخر کتاب، تو ۶۰ صفحه شیمی رو به صورت مبحثی جمع بندی کرده. فقط همین یه مورد رو شنیدم راجع به سوالتون.
موفق باشید -
Kit Cat
خواهش میکنم
باز اگه اصرار به موضوعی خوندن داشتید، جمع بندی مهروماه، بخش آخر کتاب، تو ۶۰ صفحه شیمی رو به صورت مبحثی جمع بندی کرده. فقط همین یه مورد رو شنیدم راجع به سوالتون.
موفق باشیدمحمدحسین ساجدی خیلی ممنونم از اینکه اطلاعاتتون رو به اشتراک گذاشتید🌹
-
amir ahmadi سلام من کتاب مسائل خیلی سبز رو دربارش شنیدم که فقط مسائل عددی رو داره و به همه مباحث اشاره نکرده برای همین سمتش نرفتم شما که انگار داشتید میشه بگید که آیا به همه مطالب سه سال اشاره شده یا فقط مسائل عددی و استوکیومتری و ایناست؟🙏
Kit Cat خب مسائل که عددی هستن
ببینید کتاب طبق فصول ۳سال هستش
دهم..یازدهم..دوازدهم
از هر فصل اومده اول داخل چند صفحه توضیح داده مثلا یه مثال از جرم اتمی میانگین اورده .. e=mc2 و... بعد مسائل مربوط به اون فصل رو اورده
حالا اسید باشه...الکترو...و... با توجه به مباحث هر فصل
ولی خب کتاب مسائل دیگه...تست حفظیات و تست مفهومی نداره -
Kit Cat خب مسائل که عددی هستن
ببینید کتاب طبق فصول ۳سال هستش
دهم..یازدهم..دوازدهم
از هر فصل اومده اول داخل چند صفحه توضیح داده مثلا یه مثال از جرم اتمی میانگین اورده .. e=mc2 و... بعد مسائل مربوط به اون فصل رو اورده
حالا اسید باشه...الکترو...و... با توجه به مباحث هر فصل
ولی خب کتاب مسائل دیگه...تست حفظیات و تست مفهومی ندارهamir ahmadi متوجه شدم خیلی ممنون از توضیحاتتون🌹
-
amir ahmadi متوجه شدم خیلی ممنون از توضیحاتتون🌹
Kit Cat خواهش میکنم🍃🍂🍁
حالا میتونی هم pdf رو بگیری از تلگرام
نگاه کنی
اگه خوشت اومد سفارش بدی اگه هم نه که هیچی
مشکل اخلاقی و اینجور چیزا هم نداره چه بری کتابفروشی نگاه کنی چه اینطوری...