بچه ها اعصابم واقعا خورده امروز تست فصل 1 شیمی داشتیم و من واقعا نمیدونم چرا نتونستم اونقد خوب بدم البته باید بگم که جزو نفرات برتر مدرسه ام اینطوری نیست بنیه درسیم ضعیف باشه ولی برا شیمی واقعا به بن بست خوردم دبیرمون استاد دانشگاهه و مدرسمون هم فرزانگانه خیلی سوالات مفهومی میده بنظرتون چیکار کنم دیگه خسته شدم از نمره کم شیمی
سلام
یسوال داشتم از بچه های کنکوری
شما همه ی تست های یه منبع رو برای درس ها کار میکردین یا نه یه بخش رو کار میکنین (یا میکردین) و بقیش تست های آزمونی و.. میزدین
مثلا برای یه فصل فیزیک منبع ۶۰۰ تا تست داره
لازمه که همهی ۶۰۰ ها بطور کامل کار کنم؟ یا زوج یا فرد بزنم و تست های آزمونی بزنم؟
میدونم نسبت به هر فرد متفاوته ولی میزان تست تقریبی هر فصل برای تسلط روی درسی مثل فیزیک چند تا هست؟
ممنون میشم جواب بدین🪷
سلام و درود و خسته نباشید خدمت همه دانشجویان عزیز😂✋
یه عادتی که سر کنکور پیداش کردم یادگیری از طریق تست بود و خب استاد آناتومی هر جلسه کوییز میگیره
دوست دارم خودم قبلش یکم تمرین کنم ولی چه کتابی ؟
شنیدم آقای مجتبی کرمی کتاب تست برای آزمون علوم پایه طراحی میکنه
شما استادای دیگه ای میشناسید ؟
@فارغ-التحصیلان-آلاء
@دانشجویان-درس-خون
@دانشجویان-پزشکی
@دانشجویان-پیراپزشکی
سلام سلام😄
حالتون چطوره کنکوری ها؟😃
خب قضیه چیه؟
قراره ما در حد توانمون به کنکوری ها کمک کنیم.
خب حالا چطوری؟
بروبچ کنکوری میتونین تو تاپیک پایینی سوال های مشاوره ای تون رو از دانشجو های رشته های تاپ که تو مسیر کنکور کلی تجربه کسب کردن و بلد کار هستن بپرسین
و بنده حقیر(😅) در حد تجربه های خودم و به کمک هانیه جان @haniehno به سوال هاتون توی پست های این تاپیک (ترجیحا به صورت ویس) جواب میدیم.
سوالاتون قراره حول مشکلات مشاورهای کنکور مثل انگیزه و برنامه نوشتن و مشاور و آزمون ها و... باشه.
چیز هایی که هممون با پوست و گوشت و استخوان تجربه کردیم یا درحال تجربهش هستیم.
https://forum.alaatv.com/topic/56518/مشاوره-کنکوری-گفتگو
درضمن حواستون باشه😉:
✅️اسپم ممنوعه🚫
✅️گفتگو ها و سوال هامون تو تاپیک بالایی(تاپیک گفتگو) انجام میشه⚠️
✅️اینجا فقط به سوالاتون جواب میدیم⬇️
و دعوت میکنم از همه ی دانش آموزان آلا: @دانش-آموزان-آلاء
و فارغ التحصیلان و رتبه برتر های آلا که تجربه هاشون واسه یه کنکوری خیلی باارزشه: @فارغ-التحصیلان-آلاء @رتبه-های-انجمن-آلاء
واکسن
-
سلام
خواستم یه تاپیکی رو ایجاد کنم که هر کسی که واکسن کرونا زده عوارضی که در بدنش ایجاد شده رو بگه تا کسایی که هنوز واکسن نزدن و یا از واکسن زدن و عوارضش میترسن یه مشاوره مانندی براشون بشه و برن و واکسنشون رو بزنن تا جامعه ای ایمن تر در برابر کرونا داشته باشیم.
به امید برگشتن به دوران قبل کرونا
@دانش-آموزان-آلاء
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
@دوازدهم
@یازدهم
@دهم -
@haniehno
سلام . خسته نباشید.
واکسن برکت رو برای زیر ۱۸ ساله ها هم میزنن؟ -
اینجانب با دریافت دوز اول،بدون هیچگونه اختلال در عملکرد بدنم دارم زندگی میکنم
فقط روز اول یذره احساس سفتی ماهیچه بازوم بود که اوکی شد
(سینوفارم زدم...) -
Reza Estendi سلام ممنون
نمیدونم ، ولی احتمالا بزنن -
من دوز اولم را زدم و هیچ عارضه یا دردی نداشت و فردا هم دوز دوم را میزنم!
-
سلام من و دوستم دوز اول سینوفارم را زدیم و سالمیم️
خانوادم هم زدن و عوارضی نداشت دوشنبه هم میرم که دوز دوم را بزنم.
به نظر من بزنین چون تو یه درصد خیلی کمی عوارض داره، حداقل ما دانش آموزانی که زیست خوندیم خوب میدونیم که واکسن چقدر مفیده برای بدن و چقدر به سیستم ایمنی کمک میکنه، خواهشا به شایعات و خرافاتی که یک عده بی سواد میان و می نویسند و با جان انسان ها بازی میکنند گوش ندید. -
derang سلام
چون ازمشاوره صحبت کردین خواستم یکی دوموردی که خیلی توپایگاهمون بود رو بگم بهتون
اول اینکه خیلیا میپرسیدن آب نمک نزنین بهمون!
یامیگفتن میشه تست کنیم ببینیم آب مقطره یا واقعا واکسنه؟!
واکسنا همه پلمپ شده وتوی کلدباکس هستن
توی هرپایگاه بچه های از آزمایشگاه هستن که وی آلی(پوکه واکسن) مشکوک باشه رو چک میکنن
واکسنی که بازمیشه همون لحظه تزریق میشه چون اگربمونه فاسد میشه
برای هرشخص یک سرنگ جدا بازمیکنن
پس ازاین نظرخیالتون جمع باشه
و دوم اینکه میگفتن واکسنو میزنیم نمیریم!
بچه ها واکسن شمارو نمیکشه،واکسن باعث نمیشه دیگه کرونا نگیرین!
واکسن برای اینکه اگر کرونا گرفتید خدایی نکرده از کرونا جونتون رو ازدست ندین وکرونا شمارو نکشه
مثلا برای سینوفارم و برکت ویروس رو گرفتن و بایک تکنولوژی فوق پیشرفته قسمت زنده ویروس رو جداکردن و یه پوسته مرده از ویروس بهتون تزریق میشه
تا بدن آمادگی مواجه رو پیداکنه وبتونه آنتی بادی تولید کنه
ودرآخراینکه به حرف یکسری ازآدماگوش ندین و واکسن رو بزنین..
آقایی اومدپیشمون بالباس مشکی،که گفت خانمم هفته پیش از کرونا فوت کرده،چنتاجوون که اونهاهم عذادار رفیقشون بودن،کسایی که اگه واکسن میزدن شاید الان زنده بودن..
باخیال راحت واکسن بزنین و
قبل ازواکسن
بعدازواکسن
رعایت پروتکل ها وماسک زدن رو فراموش نکنین -
@ida-shateri باسلام حالا من یک سوال دارم اصن چطور برای یک بیماری که هنوز کاملا شناخته نشده وهرروز یک رنگی داره واکسن ساختن؟بعدشم عوارض واکسن الان که معلوم نمیشه چندسال دیگه معلوم میشه چیشده!! اون عوارض سطحی فک نکنم چیز مهمی باشع.
والا هر کسی یه حرفی میزنه یکی میگه بزنین یکی میگه نزنید اگه بزنیم و چندسال دیگه پشیمون شیم چی وخیلی چیزای دیگه................................................ -
amir mahdi salimi
واکسنهایی که ساخته شده برای گونه های شناخته شده بیماریه
عوارضی که تاچندسال دیگه شاید معلوم نشه برای بیماریه
نه واکسن
واکسن ویروس مردست،اینکه برای بعضیا همین عوارض طبیعی وکوچیک وجود داره بخاطرشرایط متفاوت بدن هاست
توصیه ما به کسایی که مرددن واکسن رو بزنن اینکه یکم فکرکنن..
واکسن مثله کارت ملیه،یه مدت که هوشمند شده بودبعضیانرفتن سراغش وگفتن باهمین شناسنامه کارمون راه میفته
ولی بعدازچندوقت کارت ملی برای حتی یه کاراداری کوچیک واجب شد وهمه مجبورشدن برن دنبالش
الانم که پرسش تحریمه اصرار دارن حتی کاغد رسیدشم بایدباشه
چیزی که برای ثبتنام دانشگاه هم همین امسال لازم بود
منوشما برای حضور تو دانشگاهم به کارت واکسن احتیاج داریم
تا وقتی شرایط مهیاست وانواع واکسن توی کشور هست
امکانات لازم در دسترس و رایگانه چرا واکسن نزنین؟
ایمنی جمعی وتوقف اپیدمی وقتیه که همه ایمن باشن
اگر کسی ضمانت میده واکسن نزنه و کرونا نگیره و به کسی ام منتقل نکنه حرفی نیست نزنه
مااونجابه همه میگیم باید ایمان قلبی داشته باشن تا واکسن عمل کنه -
@derangمن واکسن نزدماما رفیقم سینوفارم زده بود و حالش خیلی بد شد شکم درد و تهوع و...بقیشم نگم بهترعمنم از همین عوارضش ترسیدم و نزدم
-
احسان نوروزی کیوی باوا زیست شناس
با قدرت برو دوز دوم -
amir mahdi salimi اختیاری دیگه
مگراینکه خوده سنجش وبهداشت اعلام کنن برای حضوری شدن واکسن لازمه -
amir mahdi salimi شاید️
-
سلام دوستان
من واکسن سینوفارم زدم و بعدش خیلی حالم بد شد در حد سرم زدن و اینا البته اینو بگم که بعد فهمیدم که ربطی به واکسن نداشت چون من یه سرماخوردگی خفیف داشتم برا اون اینطوری شدم به نظرم شما هم قبل رفتن به پزشک مراجعه کنید بعد از یه چک کامل برین بزنین.
البته در مورد واکسن که یه عده میگن بعد از دوسال اینطوری میشه اونطوری میشه باید گفت اینا بیشتر حرف های بی اساسی هست واکسن های موجود در ایران از نوع واکسن های بیماری ضعیف شده هست از مدل اون واکسن هایی که در مورد بیماری های آنفولانزا و... هم استفاده شده هست به عبارتی همون تکنولوژی هست فقط کمی واکسن های mRNA که همون فایزر و مدرنا هست کمی مشکل ساز هست که البته به نظر من اونم هیچ مشکلی نداره چون بالاخره در انیستیتو های بزرگ جهان تائیدیه گرفت حالا چرا میگن اونا کمی مشکل دارن چون که تکنولوژی mRNA در مورد واکسن تنها حدود۱۰ سال هست که داره روش تحقیق میشه و برا اولین بار به صورت وسیع در بیماری کرونا استفاده کردند در حالی که واکسن هایی که در ایران هست این مشکل رو ندارند تکنولوژی همه واکسن های موجود در ایران سالهاست که داره در سطح بین المللی استفاده میشه پس بدون نگرانی برین و بزنید. البته چک کردن توسط پزشک هم یادتون نره.
موفق باشید و پیروز