یه سوال ساده
-
ببخشید شاید سوالم پیش پا افتاده باشه ولی من ویدئو مرور سال هفتم و هشتم و نهم رو نگاه کردم و وقتی به فرمول شتاب متوسط رسیدم شما گفتین تغییرات سرعت =دلتاx تقسیم بر تغییرات زمان که میشه دلتا t
الان سوال من اینجاست مگه تغییرات سرعت نمیشه دلتا d؟ چون در فرمول سرعت جابجایی هست که تقسیم بر زمان میشه و جابهجایی میشه d پس xاین وسط چیه؟ -
ببخشید شاید سوالم پیش پا افتاده باشه ولی من ویدئو مرور سال هفتم و هشتم و نهم رو نگاه کردم و وقتی به فرمول شتاب متوسط رسیدم شما گفتین تغییرات سرعت =دلتاx تقسیم بر تغییرات زمان که میشه دلتا t
الان سوال من اینجاست مگه تغییرات سرعت نمیشه دلتا d؟ چون در فرمول سرعت جابجایی هست که تقسیم بر زمان میشه و جابهجایی میشه d پس xاین وسط چیه؟H Zeynali
فرمول سرعت متوسط : (دلتا x یا همون d) تقسیم بر دلتا t
فرمول شتاب متوسط: تغییرات سرعت(دلتا v) تقسیم بر دلتا t
الان مشکل چیه؟ -
الان سوال من اینجاست مگه تغییرات سرعت نمیشه دلتا d؟ چون در فرمول سرعت جابجایی هست که تقسیم بر زمان میشه و جابهجایی میشه d پس xاین وسط چیه؟H Zeynali در یه سوال ساده گفته است:
الان سوال من اینجاست مگه تغییرات سرعت نمیشه دلتا d؟ چون در فرمول سرعت جابجایی هست که تقسیم بر زمان میشه و جابهجایی میشه d پس xاین وسط چیه؟
برای حرکت بر روی خط راست فرض میکنیم حرکت بر روی محور طول ها (x ها) صورت میگیره. پس مکان جسم رو میشه با x هم نشون داد. X1 میشه مکان اولیه جسم بر روی محور طول و x2 میشه مکان ثانویهاش. پس دلتا x همون جابهجاییه. همون d هست. فرقی نمیکنه، جای هم به کار میرن ...
-
H Zeynali در یه سوال ساده گفته است:
الان سوال من اینجاست مگه تغییرات سرعت نمیشه دلتا d؟ چون در فرمول سرعت جابجایی هست که تقسیم بر زمان میشه و جابهجایی میشه d پس xاین وسط چیه؟
برای حرکت بر روی خط راست فرض میکنیم حرکت بر روی محور طول ها (x ها) صورت میگیره. پس مکان جسم رو میشه با x هم نشون داد. X1 میشه مکان اولیه جسم بر روی محور طول و x2 میشه مکان ثانویهاش. پس دلتا x همون جابهجاییه. همون d هست. فرقی نمیکنه، جای هم به کار میرن ...
@amin-forouzan
بله متوجه شدم
ممنونم -
H Zeynali
فرمول سرعت متوسط : (دلتا x یا همون d) تقسیم بر دلتا t
فرمول شتاب متوسط: تغییرات سرعت(دلتا v) تقسیم بر دلتا t
الان مشکل چیه؟محمدحسین ساجدی
ممنون