ایا اشکال شرعی داره ؟
-
سلام
من تابستون فیزیک اقای کازرانیان رو گرفتم و از اون موقع تا فرسنگ ۱ با ایشون فیزیک رو پیش بردم
ولی متاسفانه هر چی تلاش کردم ، نتونستم با تدریس ایشون ارتباط برقرار کنم ، از این رو دفعات زیادی به آلا تیکت زدم ، و خواهشمند این شدم که پک من رو عوض کنن ، ولی این تقاضا ها بی حاصل بود ، و من بالاخره باید یه کاری میکردم ، و از این رو با یه منبعی اشنا شدم که فیزیک اقای طلوعیرو اونجا میزاشت و تصمیم گرفتم از فرسنگ ۲ با ایشون پیش برم ، به نظرتون آیا این استفاده برای من غیر شرعیه ؟ من یبهر هزینه پکیج فیزیک رو دادم به هر حال شاید آلا باید نمونه فیلم و جزوه بیشتری میزاشت تا من بهتر اشنا باشم با این دو دبیر . -
سلام
من تابستون فیزیک اقای کازرانیان رو گرفتم و از اون موقع تا فرسنگ ۱ با ایشون فیزیک رو پیش بردم
ولی متاسفانه هر چی تلاش کردم ، نتونستم با تدریس ایشون ارتباط برقرار کنم ، از این رو دفعات زیادی به آلا تیکت زدم ، و خواهشمند این شدم که پک من رو عوض کنن ، ولی این تقاضا ها بی حاصل بود ، و من بالاخره باید یه کاری میکردم ، و از این رو با یه منبعی اشنا شدم که فیزیک اقای طلوعیرو اونجا میزاشت و تصمیم گرفتم از فرسنگ ۲ با ایشون پیش برم ، به نظرتون آیا این استفاده برای من غیر شرعیه ؟ من یبهر هزینه پکیج فیزیک رو دادم به هر حال شاید آلا باید نمونه فیلم و جزوه بیشتری میزاشت تا من بهتر اشنا باشم با این دو دبیر .امیر رضا فتح اللهی
حتما میگن ما راضی نیستیم -
سلام
در قوانین سایت آلاء گفته شده که پس از خرید محصولات دانلودی امکان لغو یا تغییر سفارش وجود نداره
محصولی هم که شما تهیه کردین نمونه فیلم و جزوه داشت علاوه بر این استاد دوره، چندین دوره کامل و رایگان در سایت دارن که می تونستین برای آشنایی بیشتر با سبک ایشون هر چند جلسه ای که نیاز میدین رو ببینن و علاوه بر این هم پک راه بلد آلاء که شامل یک فرسنگ کامل هست هم با هزینه خیلی کم قابل سفارش بودهمیشه در هر کاری راه درست رو برین نه هر کاری که می تونید
شما حتی اگر دوره های رایگان آلاء رو هم از هر جایی سایت، کانال و ... به جز سایت و اپ خود آلاء ببینید هم مشکل شرعی داره هم آلاء رضایت نداره
چه برسه به محصول غیر رایگان -
سلام
در قوانین سایت آلاء گفته شده که پس از خرید محصولات دانلودی امکان لغو یا تغییر سفارش وجود نداره
محصولی هم که شما تهیه کردین نمونه فیلم و جزوه داشت علاوه بر این استاد دوره، چندین دوره کامل و رایگان در سایت دارن که می تونستین برای آشنایی بیشتر با سبک ایشون هر چند جلسه ای که نیاز میدین رو ببینن و علاوه بر این هم پک راه بلد آلاء که شامل یک فرسنگ کامل هست هم با هزینه خیلی کم قابل سفارش بودهمیشه در هر کاری راه درست رو برین نه هر کاری که می تونید
شما حتی اگر دوره های رایگان آلاء رو هم از هر جایی سایت، کانال و ... به جز سایت و اپ خود آلاء ببینید هم مشکل شرعی داره هم آلاء رضایت نداره
چه برسه به محصول غیر رایگان@m-an
دوره های رایگان آلاء مگه جای دیگه ای هم پخش میشه؟ -
سلام
چه برسه به محصول غیر رایگان@m-an از اقای طلوعی زیاد کار رایگان تو آلا نبوده !!! برعکس اقای کازرانیان که که به وفور کار های رایگانشون تو الا هست
-
@m-an از اقای طلوعی زیاد کار رایگان تو آلا نبوده !!! برعکس اقای کازرانیان که که به وفور کار های رایگانشون تو الا هست
امیر رضا فتح اللهی
۱۴۱ جلسه صفر تا ۱۰۰
۲۷ جلسه کارگاه نکته و تست
دارن ایشون در سایت که دوره های رایگان آلاء هستن
برای نظام قدیم هست اما دو نظام مبحث مشترک زیادی دارن و سبک تدریس استاد هم از همین فیلم ها مشخص هستشما دوره ی آقای کازرانیان رو تهیه کردین و خودتون هم تایید کردین که دوره رایگان زیادی دارن پس به راحتی می تونستین با سبک ایشون آشنا بشین
جواب سوالتون رو هم در پست قبلی دادم
-
امیر رضا فتح اللهی
۱۴۱ جلسه صفر تا ۱۰۰
۲۷ جلسه کارگاه نکته و تست
دارن ایشون در سایت که دوره های رایگان آلاء هستن
برای نظام قدیم هست اما دو نظام مبحث مشترک زیادی دارن و سبک تدریس استاد هم از همین فیلم ها مشخص هستشما دوره ی آقای کازرانیان رو تهیه کردین و خودتون هم تایید کردین که دوره رایگان زیادی دارن پس به راحتی می تونستین با سبک ایشون آشنا بشین
جواب سوالتون رو هم در پست قبلی دادم
@m-an اقای کازرانیان شاید در صفر تا صد خوب بودن ، ولی شما انصافا یه مقایسه سادی بین جزوه این دو عزیز بکنید لطفا ، اقای طلوعی همه مطالب رو با جدول و کلی نویسی و بسیار روون اورده ، اما اقای کازرانیان شاید به زور نکات نه چندان کامل هر فصل رو اورده ، بحث من بیشتر جزوه این دو عزیز بود ؟ آیا به اندازه کافی جزوه این دو دبیر رو نمایش دادید ؟
-
@m-an از اقای طلوعی زیاد کار رایگان تو آلا نبوده !!! برعکس اقای کازرانیان که که به وفور کار های رایگانشون تو الا هست
امیر رضا فتح اللهی
صفر تاصد فیزیک نظام قدیم که فرقی با نظام جدید نداره
چند فیلم از فیزیک ۱۲ -
@m-an اقای کازرانیان شاید در صفر تا صد خوب بودن ، ولی شما انصافا یه مقایسه سادی بین جزوه این دو عزیز بکنید لطفا ، اقای طلوعی همه مطالب رو با جدول و کلی نویسی و بسیار روون اورده ، اما اقای کازرانیان شاید به زور نکات نه چندان کامل هر فصل رو اورده ، بحث من بیشتر جزوه این دو عزیز بود ؟ آیا به اندازه کافی جزوه این دو دبیر رو نمایش دادید ؟
امیر رضا فتح اللهی
این صحبت شما هست در پست اول تاپیکنتونستم با تدریس ایشون ارتباط برقرار کنم
نمونه فیلم ها و جزوات به تعداد کافی قرار گرفتن
وقتی سبک دو دبیر متفاوت هست این تفاوت در تدریس در شیوه بیان در شیوه جزوه نویسی و ... هم هستعلاوه بر همه این ها هم گفتم راه بلد رو ویژه دانش آموزانی شبیه شما که نیاز به دیدن فیلم یا جزوه بیشتری داشتن ما تدارک دیدیم که شامل یک فرسنگ کامل از راه ابریشم هست
پیشنهاد می کنم الان که فیزیک آقای کازرانیان رو دارین بدون مقایسه این دو دبیر از محصولی که تهیه کردین استفاده کنید
کلا در زندگی هم همین طور هست بعضی مواقع این مقایسه هست که موجب میشه از چیزی که داریم لذت نبریم
به هر حال شما با یه دلیلی این دوره رو تهیه کردین
و تعداد افرادی که با ایشون فیزیک رو پیش بردن و تونستن خوب یاد بگیرن و در کنکور و آزمون های آزمایشی نتایج خوبی کسب کنن کم نبودناگر هم که می بینید نه واقعا نمی تونید استفاده کنید و مایل هستین از راه ابریشم رشته ریاضی استفاده کنید می تونید از سایت تهیه کنید مجاز درست و اخلاقی
-
امیر رضا فتح اللهی
این صحبت شما هست در پست اول تاپیکنتونستم با تدریس ایشون ارتباط برقرار کنم
نمونه فیلم ها و جزوات به تعداد کافی قرار گرفتن
وقتی سبک دو دبیر متفاوت هست این تفاوت در تدریس در شیوه بیان در شیوه جزوه نویسی و ... هم هستعلاوه بر همه این ها هم گفتم راه بلد رو ویژه دانش آموزانی شبیه شما که نیاز به دیدن فیلم یا جزوه بیشتری داشتن ما تدارک دیدیم که شامل یک فرسنگ کامل از راه ابریشم هست
پیشنهاد می کنم الان که فیزیک آقای کازرانیان رو دارین بدون مقایسه این دو دبیر از محصولی که تهیه کردین استفاده کنید
کلا در زندگی هم همین طور هست بعضی مواقع این مقایسه هست که موجب میشه از چیزی که داریم لذت نبریم
به هر حال شما با یه دلیلی این دوره رو تهیه کردین
و تعداد افرادی که با ایشون فیزیک رو پیش بردن و تونستن خوب یاد بگیرن و در کنکور و آزمون های آزمایشی نتایج خوبی کسب کنن کم نبودناگر هم که می بینید نه واقعا نمی تونید استفاده کنید و مایل هستین از راه ابریشم رشته ریاضی استفاده کنید می تونید از سایت تهیه کنید مجاز درست و اخلاقی
@m-an حالا من هزاری هم بگم نمونه کار ها کافی نبود شما حرف خودتونو میزنید
همون کاری رو که در نهایت باید بکنم ، انجام میدم ، من سعی کردم یه جور حل و فسخ کنم ، ولی حالا که نشد ، اون کاری رو مجبورم انجام بدم که حقمه -
سلام
ولی متاسفانه هر چی تلاش کردم ، نتونستم با تدریس ایشون ارتباط برقرار کنم ، از این رو دفعات زیادی به آلا تیکت زدم ، و خواهشمند این شدم که پک من رو عوض کنن ، ولی این تقاضا ها بی حاصل بود ، و من بالاخره باید یه کاری میکردم ، و از این رو با یه منبعی اشنا شدم که فیزیک اقای طلوعیرو اونجا میزاشت و تصمیم گرفتم از فرسنگ ۲ با ایشون پیش برم ، به نظرتون آیا این استفاده برای من غیر شرعیه ؟ من یبهر هزینه پکیج فیزیک رو دادم به هر حال شاید آلا باید نمونه فیلم و جزوه بیشتری میزاشت تا من بهتر اشنا باشم با این دو دبیر .امیر رضا فتح اللهی منم مشکل شمارو داشتم نتونستم ارتباط بگیرم ولی پکو تهیه کردم و خریدم طلوعیو.
اولین تجربم بود و سر این راه ابریشم واقعا زخمی شدم.
جزوه هارو یه تومن پرینت گرفتم ولی الان یع سریا عوض شدن و دوباره باید هزینه الکی بدم.
اینم از فیزیک.
به راه ابریشم زیست نیازی نداشتم واقعا تدریس صفرتاصد با کیفیت تره ولی گرفتم. پشیمونم.
عربیم کاملاا پشیمونم.
همینطور ادبیات.(خیلی کامله ولی من بهش نیازی نداشتم)ولی باید قبل خرید محصول فکر کنیم نه بعدش.
-
امیر رضا فتح اللهی منم مشکل شمارو داشتم نتونستم ارتباط بگیرم ولی پکو تهیه کردم و خریدم طلوعیو.
جزوه هارو یه تومن پرینت گرفتم ولی الان یع سریا عوض شدن و دوباره باید هزینه الکی بدم.
اینم از فیزیک.
به راه ابریشم زیست نیازی نداشتم واقعا تدریس صفرتاصد با کیفیت تره ولی گرفتم. پشیمونم.
عربیم کاملاا پشیمونم.
همینطور ادبیات.(خیلی کامله ولی من بهش نیازی نداشتم)ولی باید قبل خرید محصول فکر کنیم نه بعدش.
mahsaaa rezaeee
اون جزوه هایی که قدیمیه(فقط دیزاینش نه محتواش) و شما پرینت گرفتید هیچ تفاوت خاصی که محسوس باشه با این جدیدا ندارن
لازم نیست دوباره هزینه پرینت بدید -
امیر رضا فتح اللهی منم مشکل شمارو داشتم نتونستم ارتباط بگیرم ولی پکو تهیه کردم و خریدم طلوعیو.
اینم از فیزیک.
عربیم کاملاا پشیمونم.
mahsaaa rezaeee ولی نه دوست عزیز من مثل شما یبار دیگه هزینه پکیج رو نمیدم ، من یبار هزینه کردم و حالا اگه کیفیت یکی از دبیرا خوب نیست و اون یکی بهتره ، عقل حکم میکنه من اون بهتره رو استفاده کنم ، شاید اگه بقیه که حتی ۱ ریال هم هزینه راه ابریشم رو ندادن برن غیر قانونی استفاده کنن ، اشکال شرعی داشته باشه ولی امثال من و شما و خیلی های دیگه این حق رو داریم که جایی به جز آلا محتوای اقای طلوعی رو ببینیم و اشکال هم نداره چون ما یبار هزینه دادیم
-
همون کاری رو که در نهایت باید بکنم ، انجام میدم ، من سعی کردم یه جور حل و فسخ کنم ، ولی حالا که نشد ، اون کاری رو مجبورم انجام بدم که حقمهامیر رضا فتح اللهی
شما که اصرار داری روی حرف خودت که غیرقانونی فیلم ها رو ببینی، پس چرا تاپیک زدین با ان عنوان؟!ایا اشکال شرعی داره ؟
مدیر جوابتون رو دادن و گفتن اشکال شرعی داره، بعد دوباره میگید:
اون کاری رو مجبورم انجام بدم که حقمه
-
mahsaaa rezaeee
اون جزوه هایی که قدیمیه(فقط دیزاینش نه محتواش) و شما پرینت گرفتید هیچ تفاوت خاصی که محسوس باشه با این جدیدا ندارن
لازم نیست دوباره هزینه پرینت بدیدmahan alizadeh درسنامه هایی ک ب ریاضی اضافه شد و زیست کامل تغییر کردد
-
همون کاری رو که در نهایت باید بکنم ، انجام میدم ، من سعی کردم یه جور حل و فسخ کنم ، ولی حالا که نشد ، اون کاری رو مجبورم انجام بدم که حقمهامیر رضا فتح اللهی
وقتی برای چیزی چارچوب تعریف شده یعنی اون چارچوب مشخص کننده و تعیین کننده هست
نه استدلال های شخصی شما
حق شما محصولی هست که تهیه کردین یعنی فیزیک راه ابریشم استاد کازرانیان که در پروفایل شما در سایت آلاء موجود هست نه چیز دیگریموفق باشید
-
این پست پاک شده!
-
سلام
ولی متاسفانه هر چی تلاش کردم ، نتونستم با تدریس ایشون ارتباط برقرار کنم ، از این رو دفعات زیادی به آلا تیکت زدم ، و خواهشمند این شدم که پک من رو عوض کنن ، ولی این تقاضا ها بی حاصل بود ، و من بالاخره باید یه کاری میکردم ، و از این رو با یه منبعی اشنا شدم که فیزیک اقای طلوعیرو اونجا میزاشت و تصمیم گرفتم از فرسنگ ۲ با ایشون پیش برم ، به نظرتون آیا این استفاده برای من غیر شرعیه ؟ من یبهر هزینه پکیج فیزیک رو دادم به هر حال شاید آلا باید نمونه فیلم و جزوه بیشتری میزاشت تا من بهتر اشنا باشم با این دو دبیر .این پست پاک شده! -
mahan alizadeh درسنامه هایی ک ب ریاضی اضافه شد و زیست کامل تغییر کردد
mahsaaa rezaeee
درسنامە جدید زیست کجاست؟