کسایی که ماز ثبت نام کردین
-
بچه ها من الان زنگ زدم گفتن سوالای زیست هم توی آزمون تک درس زیست و هم توی آزمون همه ی دروس مشابه و هیچ فرقی نداره قیمتام ۴۰ ۵۰ تومن فقط فرق داره
من برا زیست فقط میخوام آزمون بدم حالا با این اوصاف و این که قیمتا باهم فرقی نداره کدوم رو ثبت نام کنم،فقط زیست یا همه ی دروس؟؟؟؟؟؟؟M Mashhadi من اول فقط زیست رو ثبت نام کردم بعد دوستم گفت من پارسال ازمون کل دروس میدادم خیلی راضی بودم منم زنگ زدم که ببینم میشه ازمون تک درس زیست رو به جامع تغییر داد یا نه که گفتن نمیشه
الان مجبورم یه هزینه جدا بدم برا ازمون کامل -
بچه ها من الان زنگ زدم گفتن سوالای زیست هم توی آزمون تک درس زیست و هم توی آزمون همه ی دروس مشابه و هیچ فرقی نداره قیمتام ۴۰ ۵۰ تومن فقط فرق داره
من برا زیست فقط میخوام آزمون بدم حالا با این اوصاف و این که قیمتا باهم فرقی نداره کدوم رو ثبت نام کنم،فقط زیست یا همه ی دروس؟؟؟؟؟؟؟M Mashhadi چون سطح سوالات شیمی هم مثل زیست خیلی خوبه
و
بقیه درسا هم خوبن واقعا کیفیت سوالاتش
جامع بهتر
اگه کانون گاج گزینه و... هستی میخوای ماز هم بزنی جامع که باشه یه پیش آزمون خوب حساب میشه برات -
من برا زیست فقط میخوام آزمون بدم حالا با این اوصاف و این که قیمتا باهم فرقی نداره کدوم رو ثبت نام کنم،فقط زیست یا همه ی دروس؟؟؟؟؟؟؟M Mashhadi
اخه ماز فقط زیستش خوب نیست که
بقیه درساشم سطح سوال مناسبی داره
خود من همه دوس رو نوشتم و راضیم -
M Mashhadi
اخه ماز فقط زیستش خوب نیست که
بقیه درساشم سطح سوال مناسبی داره
خود من همه دوس رو نوشتم و راضیمsallar savadkoohi ماز از گزینه دو بهتره؟؟
من میخواستم گزینه دو ثبت نام کنم
به نظرتون کدوم بهتره؟؟ -
sallar savadkoohi ماز از گزینه دو بهتره؟؟
من میخواستم گزینه دو ثبت نام کنم
به نظرتون کدوم بهتره؟؟زهرا عزیزی 0
من پارسال گزینه دو میدادم امسال ماز میدم
خیلی توی تحلیل ازمون خوب عمل نمیکنم ولی بخوام بگم به نظرم ماز یکم بهتره
ولی فکر کنم جامع اماری گزینه دو بیشتر باشه
از لحاظ بودجه بندی به نظرم برای پشت کنکوریا ماز بهتره چون دو هفته یه باره و میتونیم بهش برسیم
ولی خوب گزینه دو بعد سه هفته یهو یه بودجه بندی سنگین داشت تا جایی که یادمه مگه اینکه امسال عوضش کرده باشه
بعد چیز دیگه ای هم که هست اینه که ماز توی برنامش مرور داره ولی گزینه دو هر مبحثو یه بار ازمون میگیره و تمام
اما توی ماز اگر نرسی یه بار به ازمون جای جبران هست -
زهرا عزیزی 0
از لحاظ بودجه بندی به نظرم برای پشت کنکوریا ماز بهتره چون دو هفته یه باره و میتونیم بهش برسیم
ولی خوب گزینه دو بعد سه هفته یهو یه بودجه بندی سنگین داشت تا جایی که یادمه مگه اینکه امسال عوضش کرده باشه
بعد چیز دیگه ای هم که هست اینه که ماز توی برنامش مرور داره ولی گزینه دو هر مبحثو یه بار ازمون میگیره و تمام
اما توی ماز اگر نرسی یه بار به ازمون جای جبران هستsallar savadkoohi به برنامه ایی که الا میده به راه ابریشمیا میخوره بودجه بندیاش؟؟
-
sallar savadkoohi به برنامه ایی که الا میده به راه ابریشمیا میخوره بودجه بندیاش؟؟
زهرا عزیزی 0
اره بودجه بندیش مثل قلمچیه فقط فرقش اینه چهارشنبه ها و پنج شنبه ها برگزار میشه
برنامه الا رو من ندیدم چون نمیخوام دیگه قیلم ببینم
ولی برین برنامه مخصوص قلمچی رو ببینید -
زهرا عزیزی 0
اما توی ماز اگر نرسی یه بار به ازمون جای جبران هستsallar savadkoohi شما قلم چی هم ثبت نام کردین؟
-
sallar savadkoohi شما قلم چی هم ثبت نام کردین؟
M Mashhadi
نه فقط برنامه راهبردیشو دیدم بعد فهمیدم مثل مازه -
M Mashhadi
سلام. خسته نباشید
یه چند نکته رو بگم
اول اینکه توی پیج شون برید و تو مصاحبه با رتبه برتر هاشون ،
اونها در رابطه با آزمون های جامع و همه دروس ماز نظر دادند.حتما نگاه کنید میتونه بهتون کمک کنه.
ولی به نظر منم سطح خوبی داره به جز زیست که سطح عالی داره
من با مشاور صحبت کردم
گفتند که آزمون های ماز رو میتونید بعدا چاپ کنید و آفلاین آزمون بدید.
آره دیگه اینجوریهReza Estendi امسال سوالات ماز دیگه تو هیچ کانالی نمیزارن مطمئن باش . اگه رفیق داری ماز آزمون میده ازش بگیر . توی اینترنت نمیتونی پیدا کنی دیگه