مشاوره بگیرم؟
-
سلام.
بنظرتون برای راه ابریشم مشاوره بگیرم؟؟با چندتا از مشاورا حرف زدم و گفتم میتونین برنامه بریزین از رو پک گفتن اره.و تجربه ی راه ابریشمو نداشتن ولی برای حرف اخر برنامه میریختن حالا بنظرتون منم برم پیش مشاوره تا طبق بودجه بندی برنامه بده؟؟
از طرفی دوست دارم چند تا که پایه این یه تیم تشکیل بدیم و تا اخرش باهم باشیم و رقابتی و رفاقتی درس بخونیم ولی هنوز نمیدونم چرا انجمن قانونش اینه ک نمیزاره ایدی بدیم.
خبببب بگذریم.
چند نفرتون با مشاور پیش میرین؟؟؟ معفی کنید مشاوراتونو.
-
-
سلام.
بنظرتون برای راه ابریشم مشاوره بگیرم؟؟با چندتا از مشاورا حرف زدم و گفتم میتونین برنامه بریزین از رو پک گفتن اره.و تجربه ی راه ابریشمو نداشتن ولی برای حرف اخر برنامه میریختن حالا بنظرتون منم برم پیش مشاوره تا طبق بودجه بندی برنامه بده؟؟
از طرفی دوست دارم چند تا که پایه این یه تیم تشکیل بدیم و تا اخرش باهم باشیم و رقابتی و رفاقتی درس بخونیم ولی هنوز نمیدونم چرا انجمن قانونش اینه ک نمیزاره ایدی بدیم.
خبببب بگذریم.
mahsaaa rezaeee سلام راه ابریشم ک خودش برنامه داره
فقط ی سری ایرادا داره و نیاز ب شخصی سازی
بنظرم مفاهیم پایه برنامه ریزی رو بلد باشین خودتون میتونین انجام بدین و شخصی سازی کنین
مشاور خوبه اگ مشاور باشه بهش اطمینان داشته باشین
ن اینا ک همش دنبال پولن و اصلا دانش اموز براشون مهم نیس
این افراد ضربه هم میزنن
درکل برا برنامه ریزی میتونین از تاپیکای برنامه ریزی و ویسای تو اینترنت و مشورت استفاده کنین میتونین خودتون شخصی سازی کنین
البته این نظر من بود -
mahsaaa rezaeee سلام راه ابریشم ک خودش برنامه داره
فقط ی سری ایرادا داره و نیاز ب شخصی سازی
بنظرم مفاهیم پایه برنامه ریزی رو بلد باشین خودتون میتونین انجام بدین و شخصی سازی کنین
مشاور خوبه اگ مشاور باشه بهش اطمینان داشته باشین
ن اینا ک همش دنبال پولن و اصلا دانش اموز براشون مهم نیس
این افراد ضربه هم میزنن
درکل برا برنامه ریزی میتونین از تاپیکای برنامه ریزی و ویسای تو اینترنت و مشورت استفاده کنین میتونین خودتون شخصی سازی کنین
البته این نظر من بود@dr-aryan برنامه راه ابریشم ک کامل ویدیو هاش گذاشته نمیشه .
شما چیجوری شخصی سازی کردی؟
مثلا برای ریاضی فرسنگ دو هم خوندی؟و نامعادلات و حذف کردی؟من خودم بلدم برنامه بنویسم و برنامه ی این سریم عالییی بود فقط یه مشکلایی داشت ینی قلق خودم با انجام دادن برنامم دستم اومد ولی بازم میترسم یهو یه جارو اشتباه برم چون تجربه ای تو برنامه نوشتن ندارم.
-
سلام.
خبببب بگذریم.
mahsaaa rezaeee
سلام
اکثر مشاورا با فیلم دیدن مخالفن میگن فقط درسنامه بخونین
برای همین چند تا از بچه های اه ابریشمی مجبور شدن مشاورشونو کنسل کنن
اول مطمعن شین مشاور با فیلم دیدن اوکیه بعد باهاش مشاوره بگیرید
من خودم چون حوصله گزارش دادن و گیر دادن یکی رو ندارم مشاور نگرفتم
دوستامم که مشاور گرفتن نتیجشون از منم بدتر شد گاها
اینو میگم که فکر نکنین مشاور معجزست -
mahsaaa rezaeee
سلام
اکثر مشاورا با فیلم دیدن مخالفن میگن فقط درسنامه بخونین
برای همین چند تا از بچه های اه ابریشمی مجبور شدن مشاورشونو کنسل کنن
اول مطمعن شین مشاور با فیلم دیدن اوکیه بعد باهاش مشاوره بگیرید
من خودم چون حوصله گزارش دادن و گیر دادن یکی رو ندارم مشاور نگرفتم
دوستامم که مشاور گرفتن نتیجشون از منم بدتر شد گاها
اینو میگم که فکر نکنین مشاور معجزستsallar savadkoohi اکثرشون مخالف هستن مخالفتشون هم درسته...فیلم دیدن وقت زیادی میبره و دانش آموز فقط باید وقتی به فیلم مراجعه کنه که با درسنامه اون رو متوجه نمیشه یا حداکثر برای 2 یا 3 درس فیلم ببینه...تست زدن هست که مهمترین قسمت کار هست.
سال قبل یکی از آشناهامون با فیلم دیدن نتونست هیچ جا قبول بشه و رفت و یه مشاور درجه یک گرفت و با برنامه ایشون جلو رفت و رتبش امسال شد 800 و پزشکی قبول شده.
مشاور کار بلد که خیلی کم پیدا میشه میتونه مسیر تحصیلی فرد رو عوض کنه. -
sallar savadkoohi اکثرشون مخالف هستن مخالفتشون هم درسته...فیلم دیدن وقت زیادی میبره و دانش آموز فقط باید وقتی به فیلم مراجعه کنه که با درسنامه اون رو متوجه نمیشه یا حداکثر برای 2 یا 3 درس فیلم ببینه...تست زدن هست که مهمترین قسمت کار هست.
سال قبل یکی از آشناهامون با فیلم دیدن نتونست هیچ جا قبول بشه و رفت و یه مشاور درجه یک گرفت و با برنامه ایشون جلو رفت و رتبش امسال شد 800 و پزشکی قبول شده.
مشاور کار بلد که خیلی کم پیدا میشه میتونه مسیر تحصیلی فرد رو عوض کنه.derang
سلام
شما یجوری میگی فیلم دیدن انگار بچه ها تو سینما فیلم سینمایی تماشا میکنن و تخمه میخورن 😂
خیلی ها با تک تک ویدیو ها تعامل دارن ، اول تستو خودشون حل میکنن ،اگه اشتباه بود استپ میکنن ویدیو رو و دوباره بعدش حل میکنن و چندین و چند بار این کارو ادامه میدن و تو ذهنشون سیو میشه
این کاریه که خود اساتید آلا میگن نه من
اینکه شما بشینی استاد خودش تستا درسنامه رو حل کنه و بعدشم خوشحال باشی که ویدیو رو کامل دیدی ککت نگزه معلومه هیچی نمیشی تو کنکور
هرکی باید خودش بفهمه از فیلما باید چجوری استفاده کنه وگرنه نتیجشو نمیگیره و میاد میگه فلان چیز بده و خرابه و بدرد نمیخوره و اینا
باید ببینی اون آشنای شما چجوری از فیلما استفاده میکرد
نسخه یه نفر رو نمیشه به یکی دیگه داد که -
sallar savadkoohi اکثرشون مخالف هستن مخالفتشون هم درسته...فیلم دیدن وقت زیادی میبره و دانش آموز فقط باید وقتی به فیلم مراجعه کنه که با درسنامه اون رو متوجه نمیشه یا حداکثر برای 2 یا 3 درس فیلم ببینه...تست زدن هست که مهمترین قسمت کار هست.
مشاور کار بلد که خیلی کم پیدا میشه میتونه مسیر تحصیلی فرد رو عوض کنه.derang
اخه میدونین
برای همه نباید یه نسخه نوشت
من خودم اصلااا با درسنامه نه درسو متوجه میشم نه تو ذهنم تثبیت میشه
واقعا با درسنامه اموزش دیدن خیلی سخته
اما با فیلم میفهمیدم -
@dr-aryan برنامه راه ابریشم ک کامل ویدیو هاش گذاشته نمیشه .
شما چیجوری شخصی سازی کردی؟
مثلا برای ریاضی فرسنگ دو هم خوندی؟و نامعادلات و حذف کردی؟من خودم بلدم برنامه بنویسم و برنامه ی این سریم عالییی بود فقط یه مشکلایی داشت ینی قلق خودم با انجام دادن برنامم دستم اومد ولی بازم میترسم یهو یه جارو اشتباه برم چون تجربه ای تو برنامه نوشتن ندارم.
mahsaaa rezaeee در مشاوره بگیرم؟ گفته است:
شما چیجوری شخصی سازی کردی؟مثلا شاید یکی عربی راه ابریشم رو نداشته باشه باکساش رو حذف میکنه و با توجه ب اینکه چن تا باکس نیاز داره ک خودش بخونه و تست بزنه میزاره
یا مثلا دینی زیاد بود تو برنامه من حذفش کردم بعضی از دینی هارو ریاضی گذاشتم اینجور میشه شخصی سازیمثلا برای ریاضی فرسنگ دو هم خوندی؟و نامعادلات و حذف کردی؟
فرسنگ دو رو توی برنامم قرار دادم
من خودم بلدم برنامه بنویسم و برنامه ی این سریم عالییی بود فقط یه مشکلایی داشت ینی قلق خودم با انجام دادن برنامم دستم اومد ولی بازم میترسم یهو یه جارو اشتباه برم چون تجربه ای تو برنامه نوشتن ندارم.
خب ی مشورت کن با ی مشاور برنامتو ک نوشتی بفرس بگو خوبه یا ن
ی مشاور ک اعتماد داری بهش و الکی گیر نده برا اینکه پول بگیره واسه برنامه ریزی:/// -
derang
سلام
شما یجوری میگی فیلم دیدن انگار بچه ها تو سینما فیلم سینمایی تماشا میکنن و تخمه میخورن 😂
خیلی ها با تک تک ویدیو ها تعامل دارن ، اول تستو خودشون حل میکنن ،اگه اشتباه بود استپ میکنن ویدیو رو و دوباره بعدش حل میکنن و چندین و چند بار این کارو ادامه میدن و تو ذهنشون سیو میشه
این کاریه که خود اساتید آلا میگن نه من
اینکه شما بشینی استاد خودش تستا درسنامه رو حل کنه و بعدشم خوشحال باشی که ویدیو رو کامل دیدی ککت نگزه معلومه هیچی نمیشی تو کنکور
هرکی باید خودش بفهمه از فیلما باید چجوری استفاده کنه وگرنه نتیجشو نمیگیره و میاد میگه فلان چیز بده و خرابه و بدرد نمیخوره و اینا
باید ببینی اون آشنای شما چجوری از فیلما استفاده میکرد
نسخه یه نفر رو نمیشه به یکی دیگه داد کهmahan alizadeh وقتی یک نفر میتونه یک درس رو با درسنامه و تست زیادی که خودش حل میکنه توی مثلا 2 ساعت تموم کنه باید همون حجم تست و... رو توی 5 ساعت فیلم یاد بگیره.خب معلومه کدوم برای دانش آموز بهتره...ولی بعضی درسا هست که طرف اصلا نمیفهمه اونارو(که معمولا برای هر فرد حدود 2 تا هست) اونوقت میتونه فیلم ببینه بازم باید خودش تست زیاد حل کنه.
حتی رتبه برتر های آلا همین راه رو پیش رفتن(من رتبه 35 و یکی دیگه رو دیدم گفتن اصلا راه ابریشم و... نداشتیم) ولی اونایی هم که دارن باید وقتشون رو درست مدیریت کنن تا پشیمون نشن. -
derang
اخه میدونین
برای همه نباید یه نسخه نوشت
من خودم اصلااا با درسنامه نه درسو متوجه میشم نه تو ذهنم تثبیت میشه
واقعا با درسنامه اموزش دیدن خیلی سخته
اما با فیلم میفهمیدمsallar savadkoohi اونوقت باید با یه کتاب کاری جلو میرفتید که نوع درسنامه رو دوس داشتید مثلا من کتاب شیمی خیلی سبز رو ازش خیلی نمیفهمیدم عوض کردم و مبتکران رو گرفتم که به نظرم فوق العاده هست.
نمیشه که آدم هیچ درسی رو با درسنامه نفهمه اونوقت دانشگاه برید چیکار میکنید؟😅 -
مشاور کار بلد که خیلی کم پیدا میشه میتونه مسیر تحصیلی فرد رو عوض کنه.derang حرفتون درسته فیلم دیدن خوب نیست ولی ن هر فیلمی.
الان خداییش ریاضی معرکه نیست؟
شیمی؟
اینا هر چقدر وقت گیر باشه بازم ارزششو داره از عمومیا هم دینی متوسط و بان عالیی بودن ولی با دوتای دیگه اوکی نبودم بنظرت با مدرسم پیش برم ادبیات و عربیو؟
تستاشو از ابریشم بزنم.
الان دنباله ها تو ریاضی اکثر بچه ها بلد بودن ولی راه ابریشمو ببینی تازه میفهمی چی بودددد چیجوری تست طرح میکنن. -
mahsaaa rezaeee در مشاوره بگیرم؟ گفته است:
شما چیجوری شخصی سازی کردی؟مثلا شاید یکی عربی راه ابریشم رو نداشته باشه باکساش رو حذف میکنه و با توجه ب اینکه چن تا باکس نیاز داره ک خودش بخونه و تست بزنه میزاره
یا مثلا دینی زیاد بود تو برنامه من حذفش کردم بعضی از دینی هارو ریاضی گذاشتم اینجور میشه شخصی سازیمثلا برای ریاضی فرسنگ دو هم خوندی؟و نامعادلات و حذف کردی؟
فرسنگ دو رو توی برنامم قرار دادم
من خودم بلدم برنامه بنویسم و برنامه ی این سریم عالییی بود فقط یه مشکلایی داشت ینی قلق خودم با انجام دادن برنامم دستم اومد ولی بازم میترسم یهو یه جارو اشتباه برم چون تجربه ای تو برنامه نوشتن ندارم.
خب ی مشورت کن با ی مشاور برنامتو ک نوشتی بفرس بگو خوبه یا ن
ی مشاور ک اعتماد داری بهش و الکی گیر نده برا اینکه پول بگیره واسه برنامه ریزی:///@dr-aryan ممنون ازاینکه وقت گذاشتی:cherry_blossom: :cherry_blossom:
-
derang حرفتون درسته فیلم دیدن خوب نیست ولی ن هر فیلمی.
الان خداییش ریاضی معرکه نیست؟
شیمی؟
اینا هر چقدر وقت گیر باشه بازم ارزششو داره از عمومیا هم دینی متوسط و بان عالیی بودن ولی با دوتای دیگه اوکی نبودم بنظرت با مدرسم پیش برم ادبیات و عربیو؟
تستاشو از ابریشم بزنم.
الان دنباله ها تو ریاضی اکثر بچه ها بلد بودن ولی راه ابریشمو ببینی تازه میفهمی چی بودددد چیجوری تست طرح میکنن.mahsaaa rezaeee سلام...سعی کنید برای دینی هم فیلم نبینید چون درسی نیست که بدون فیلم نشه فهمیدش.ادبیات و عربی با کتابکار پیش برید حتما که نتیجه میده و در مورد ریاضی واقعا باید خودتون از عمق بفهمیدش و خودتون خیلی مسئله حل کنید تا نتیجه بگیرید تو کنکور1400 بعضی از راه ابریشمیا شروع کردن به بد گفتن از آقای ثابتی در حالی که اون مقصر نبود و 30 درصد تاثیر آموزشیش رو گذاشته بود. کتابکار خوب خیلی مهمه کتابکاری که دانش آمموز درکش کنه از فیلم و ... مهمتره(اگه خواستید چند تا کتابکار بهتون پیشنهاد میکنم). شما هم سعی کنید فوقش 3 تا درسو فیلم ببینید و اشکالاتونو رفع کنید نه اینکه بعد کنکور پشیمون بشید.معلم در آموزش نهایتا 30 درصد تاثیر داره 70 درصد خودتونید و تستایی که میزنید.
-
sallar savadkoohi اونوقت باید با یه کتاب کاری جلو میرفتید که نوع درسنامه رو دوس داشتید مثلا من کتاب شیمی خیلی سبز رو ازش خیلی نمیفهمیدم عوض کردم و مبتکران رو گرفتم که به نظرم فوق العاده هست.
نمیشه که آدم هیچ درسی رو با درسنامه نفهمه اونوقت دانشگاه برید چیکار میکنید؟😅derang
اره شیمی رو موافقم
ولی عجیبه دسنامه خیلیی زود از ذهنم میره
هرچیم سرش وقت بذارم
اتفاقا یه مشاور دقیقا همین حرفو بهم زد:cat_face_with_tears_of_joy: :cat_face_with_tears_of_joy: :cat_face_with_tears_of_joy: -
سلام.
خبببب بگذریم.
mahsaaa rezaeee
سلام ببینین هیچ مشاوری نمیتونه بهتر از مشاور خود یک مجموعه برای شما برنامه بنویسه و هیچکس بهتر از خود آدم نمیتونه اون برنامه رو برای خودش شخصی سازی کنه
من خودم فارغ التحصیل هستم و پارسال 3 بار مشاور عوض کردم و خب هرکی یه روشی برای خودش داشت و یک نوع برنامه ای ولی یک چیز تو همشون مشترک بود اونم اینه که همشون به خاطر پول براتون دلسوزی میکنن و اصلا شما براشون مهم نیستین و اینکه یه نفر هی بهت گیر بده که چرا فلان کارو انجام نمیدی و تو بدونی که همش به خاطر پوله زیاد چیز جالبی نیست
خودتون توکلتون به خدا باشه و برای خودتون برنامه بریزید و به مرور جایی که نیاز بود برنامتون رو اپدیت کنین تا کاملا با شما هماهنگ شه
ایشالا که هممون به هدفهامون میرسیم -
derang
اره شیمی رو موافقم
هرچیم سرش وقت بذارم
اتفاقا یه مشاور دقیقا همین حرفو بهم زد:cat_face_with_tears_of_joy: :cat_face_with_tears_of_joy: :cat_face_with_tears_of_joy:sallar savadkoohi در مشاوره بگیرم؟ گفته است:
هرچیم سرش وقت بذارممنم دقیقا همینطوری ام ، مثلا درسنامه بخونم همونروز همه چی یادمه
ولی فرداش یا دو سه روز بعد دیگه اکثر مطالب یادم رفته مخصوصا فرمولا
اینو مشاور گفت بخاطر روش مطالعه اشتباهه
نمیدونم درست میگه یانه ، با روش مطالعه دیگه ای هنوز امتحان نکردم
اگه شما نتیجه گرفتین به منم بگین ممنون -
sallar savadkoohi در مشاوره بگیرم؟ گفته است:
هرچیم سرش وقت بذارممنم دقیقا همینطوری ام ، مثلا درسنامه بخونم همونروز همه چی یادمه
ولی فرداش یا دو سه روز بعد دیگه اکثر مطالب یادم رفته مخصوصا فرمولا
اینو مشاور گفت بخاطر روش مطالعه اشتباهه
نمیدونم درست میگه یانه ، با روش مطالعه دیگه ای هنوز امتحان نکردم
اگه شما نتیجه گرفتین به منم بگین ممنون