تست فیزیک
-
سلام دوستان
این سه تا سوال رو لطفا راهنماییم کنیم / حل شون چطوریه ؟دانش آموز کنکوری / @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
@تجربیا / @ریاضیا / -
حسین احمدی
درود
برای سوال اول ، شما تصور کنید که سوال ، یه سوال ریاضی از تابع هست و شما باید نقطه t1 روی محور x رو با توجه به سهمی B پیدا کنید
. -
حسین احمدی
درود
برای سوال اول ، شما تصور کنید که سوال ، یه سوال ریاضی از تابع هست و شما باید نقطه t1 روی محور x رو با توجه به سهمی B پیدا کنید
.@سینا-0 سلام / مغزم پوکید
/ متوجه نشدم چطور باید پیداش کنم
-
@سینا-0 سلام / مغزم پوکید
-
@سینا-0 سلام / مغزم پوکید
این پست پاک شده! -
حسین احمدی
درود
.@سینا-0 ممنونم ازت
-
سلام
تو دومی باید فقط به این نکته دقت کنی که جابجایی در نمودار v _ t برابر مساحت محصور بین نمودار و محور t هست
و اینکه مساحت بالای محور باشه جابجایی مثبته و پایین محور باشه منفیه.
تا ثانیه 15 یه مثلثه..مساحتش 120 هست و چون سرعت منفی بوده پس جابجایی هم 120-
تا ثانیه 40 یه مثلث و یه ذوزنقه داریم منتها ذوزنقه جابجایی مثبت رو نشون میده چون بالای محور t هست و سرعت مثبت، پس جابجایی هم مثبت...مساحتش 200 که با مثلث جمع میزنیم 80 میاد جابجایی کل...دیدیم از 15 ثانیه کمتر شد(چون سوال گفته فاصله،قدر مطلق جابجایی رو در نظر میگیریم )
امیدوارم فهمیده باشی جابجایی چطور حساب میکنن... اون دو تا گزینه رو هم حساب کنی کمتر از گزینه سه میاد. -
سلام
تو دومی باید فقط به این نکته دقت کنی که جابجایی در نمودار v _ t برابر مساحت محصور بین نمودار و محور t هست
و اینکه مساحت بالای محور باشه جابجایی مثبته و پایین محور باشه منفیه.
تا ثانیه 15 یه مثلثه..مساحتش 120 هست و چون سرعت منفی بوده پس جابجایی هم 120-
تا ثانیه 40 یه مثلث و یه ذوزنقه داریم منتها ذوزنقه جابجایی مثبت رو نشون میده چون بالای محور t هست و سرعت مثبت، پس جابجایی هم مثبت...مساحتش 200 که با مثلث جمع میزنیم 80 میاد جابجایی کل...دیدیم از 15 ثانیه کمتر شد(چون سوال گفته فاصله،قدر مطلق جابجایی رو در نظر میگیریم )
امیدوارم فهمیده باشی جابجایی چطور حساب میکنن... اون دو تا گزینه رو هم حساب کنی کمتر از گزینه سه میاد.محمدحسین ساجدی سلام وقتت بخیر
/ من مساحت های نمودار هارو حساب کردم ، ولی نمی دونم که الان که مساحت هارو دارم ، باید چه استفاده ای ازشون بکنم ، یا چطور می تونم به این برسم که دور ترین نقطه کجاست .