مشاوره بگیرم؟
-
sallar savadkoohi در مشاوره بگیرم؟ گفته است:
ولی عجیبه دسنامه خیلیی زود از ذهنم میره
هرچیم سرش وقت بذارممنم دقیقا همینطوری ام ، مثلا درسنامه بخونم همونروز همه چی یادمه
ولی فرداش یا دو سه روز بعد دیگه اکثر مطالب یادم رفته مخصوصا فرمولا
اینو مشاور گفت بخاطر روش مطالعه اشتباهه
نمیدونم درست میگه یانه ، با روش مطالعه دیگه ای هنوز امتحان نکردم
اگه شما نتیجه گرفتین به منم بگین ممنونSJY
نه والا منم دیدم یادم نمیمونه فکر کردم مشکل منه فیلمی شدم :cat_face_with_tears_of_joy: :cat_face_with_tears_of_joy:
نگو روش مطالعه غلط بوده:cat_face_with_tears_of_joy: :cat_face_with_tears_of_joy: :cat_face_with_tears_of_joy: -
سلام.
بنظرتون برای راه ابریشم مشاوره بگیرم؟؟با چندتا از مشاورا حرف زدم و گفتم میتونین برنامه بریزین از رو پک گفتن اره.و تجربه ی راه ابریشمو نداشتن ولی برای حرف اخر برنامه میریختن حالا بنظرتون منم برم پیش مشاوره تا طبق بودجه بندی برنامه بده؟؟
از طرفی دوست دارم چند تا که پایه این یه تیم تشکیل بدیم و تا اخرش باهم باشیم و رقابتی و رفاقتی درس بخونیم ولی هنوز نمیدونم چرا انجمن قانونش اینه ک نمیزاره ایدی بدیم.
خبببب بگذریم.
چند نفرتون با مشاور پیش میرین؟؟؟ معفی کنید مشاوراتونو.
mahsaaa rezaeee
درود
به نظر من اگه دهم یا یازدهم هستین میتونین خودتون با آزمون و خطا برنامه ریزی رو یاد بگیرین و نحوه یادگیریتون رو بدست بیارین
اگه دوازدهم هستین ، ترجیحا مشاور بگیرین (مشاور خوب ) تا وقت آزمون و خطا رو کاهش بدین و با یه روند ثابت تا آخر پیش برین (البته ترجیحا نه حتما) -
@dr-aryan بنظرتون کدوم درسای تخصصی رو راحت تر با درسنامه میشه خوند و یاد گرفت؟
کدوم راه ابریشم ببینم -
@dr-aryan در مشاوره بگیرم؟ گفته است:
SJY بستگی ب هرشخص و شرایط هر شخص داره نمیشه ی چیز کلی گفت ک
بله میدونم
به خاطر همین گفتم به نظرتون -
SJY با توجه ب پست قبلم منظورم این بود ک نظر من با توجه ب تواناییا و محیط و شرایط منه و میتونه برا یکی دیگ سودی نداشته باشه یا حتی مضر باشه
-
mahsaaa rezaeee
سلام ببینین هیچ مشاوری نمیتونه بهتر از مشاور خود یک مجموعه برای شما برنامه بنویسه و هیچکس بهتر از خود آدم نمیتونه اون برنامه رو برای خودش شخصی سازی کنه
من خودم فارغ التحصیل هستم و پارسال 3 بار مشاور عوض کردم و خب هرکی یه روشی برای خودش داشت و یک نوع برنامه ای ولی یک چیز تو همشون مشترک بود اونم اینه که همشون به خاطر پول براتون دلسوزی میکنن و اصلا شما براشون مهم نیستین و اینکه یه نفر هی بهت گیر بده که چرا فلان کارو انجام نمیدی و تو بدونی که همش به خاطر پوله زیاد چیز جالبی نیست
خودتون توکلتون به خدا باشه و برای خودتون برنامه بریزید و به مرور جایی که نیاز بود برنامتون رو اپدیت کنین تا کاملا با شما هماهنگ شه
ایشالا که هممون به هدفهامون میرسیمamirali salahshour انشالله:ok_hand_light_skin_tone: :ok_hand_light_skin_tone:
-
@dr-aryan بنظرتون کدوم درسای تخصصی رو راحت تر با درسنامه میشه خوند و یاد گرفت؟
کدوم راه ابریشم ببینمSJY همه ی پک اختصاصی و تهیه کردی؟؟
-
mahsaaa rezaeee
درود
به نظر من اگه دهم یا یازدهم هستین میتونین خودتون با آزمون و خطا برنامه ریزی رو یاد بگیرین و نحوه یادگیریتون رو بدست بیارین
اگه دوازدهم هستین ، ترجیحا مشاور بگیرین (مشاور خوب ) تا وقت آزمون و خطا رو کاهش بدین و با یه روند ثابت تا آخر پیش برین (البته ترجیحا نه حتما)@سینا-0 دوازدهمم ابریشمی
من وقتی دارم بعضی درسای راه ابریشمو میبینم انگار دارم وقت تلف میکنم مثل ادبیات و عربی و زیست دهم و یازدهمش بنظرتون نبینم؟
پولش چی پس؟:neutral_face: :sneezing_face: :upside-down_face: -
SJY همه ی پک اختصاصی و تهیه کردی؟؟
mahsaaa rezaeee اره ۴ تا درس اختصاصی
-
@سینا-0 دوازدهمم ابریشمی
من وقتی دارم بعضی درسای راه ابریشمو میبینم انگار دارم وقت تلف میکنم مثل ادبیات و عربی و زیست دهم و یازدهمش بنظرتون نبینم؟
پولش چی پس؟:neutral_face: :sneezing_face: :upside-down_face:mahsaaa rezaeee شما دارید پول خرج میکنید که به رشته مورد علاقه خودتون راه پیدا کنید ولی وقتی یه چیزی وقتتوننو تلف میکنه و مانع رسیدن به هدفتونه باز هم چون پول خرجش کردید ازش استفاده میکنید؟؟(مث اینکه یکی یه دارویی رو بخره و دکتر بگه لازم نیست اون دارو رو مصرف کنی ولی بگه دکتر پول دادم بهش پس مصرفش میکنم😐)
شما فقط اشکالاتونو باهاشون برطرف کنید اگه توی مبحثی مشکل داشتید. -
@dr-aryan برنامه راه ابریشم ک کامل ویدیو هاش گذاشته نمیشه .
شما چیجوری شخصی سازی کردی؟
مثلا برای ریاضی فرسنگ دو هم خوندی؟و نامعادلات و حذف کردی؟من خودم بلدم برنامه بنویسم و برنامه ی این سریم عالییی بود فقط یه مشکلایی داشت ینی قلق خودم با انجام دادن برنامم دستم اومد ولی بازم میترسم یهو یه جارو اشتباه برم چون تجربه ای تو برنامه نوشتن ندارم.
mahsaaa rezaeee سلام برنامه ای ک میگین خودتون ریختین عالی بود یعنی طبق اون برنامه تونستین به تمام درسنامه ها و فیلم تست های غلط و نزده و کنکورچه ها برسین؟
-
@سینا-0 دوازدهمم ابریشمی
پولش چی پس؟:neutral_face: :sneezing_face: :upside-down_face:mahsaaa rezaeee
خب وقتی داشتین میخریدین باید به توانایی ها و نقطه قوت خودتون هم فکر میکردین ، مثلا من همه چیم اوکیه ولی تو زیست یکم مشکل دارم ، پس فقط زیستو خریدم
راه ابریشم هم اینطور نیست که بشینید از اول تا آخر فیلما رو ببینید ، فقط برای مباحث جدید (اگر خودتون تنها روشون مسلط نمیشید ) و رفع اشکال هست ؛اگه معلم درس داد ، خودتون خوندید اما باز هم حق مطلب براتون ادا نشد ، اون موقع وقتشه که بیاین سراغ راه ابریشم
. -
mahsaaa rezaeee شما دارید پول خرج میکنید که به رشته مورد علاقه خودتون راه پیدا کنید ولی وقتی یه چیزی وقتتوننو تلف میکنه و مانع رسیدن به هدفتونه باز هم چون پول خرجش کردید ازش استفاده میکنید؟؟(مث اینکه یکی یه دارویی رو بخره و دکتر بگه لازم نیست اون دارو رو مصرف کنی ولی بگه دکتر پول دادم بهش پس مصرفش میکنم😐)
شما فقط اشکالاتونو باهاشون برطرف کنید اگه توی مبحثی مشکل داشتید.derang :face_with_tears_of_joy: اون ک شوخی بود من دلم نمیاد حتی یه نکته رو از دست بدم برای همین نمیتونم نبینم.:frowning_face:
-
mahsaaa rezaeee سلام برنامه ای ک میگین خودتون ریختین عالی بود یعنی طبق اون برنامه تونستین به تمام درسنامه ها و فیلم تست های غلط و نزده و کنکورچه ها برسین؟
Mahdieh Anvary من خداروشکرررر کل تابع رو تموم کردم درسنامه رو و کل دهم و دوازدهم همه رو خوندم درسنامه رو الان تا فردا و ... باید وقتمو بزارم رو مرور جزوه خوانی و بعدش تست ها و کنکورچه ها شروع میشه فقط یه سری مشکلات داشت برنامم ک هفته بعد اون اشتباها تکرار نمیشه.
مثلا با اولین برنامه تونستم خودمو بشناسم من تو باکس 120 دقیقه ای دوتا کلیپ میزاشتم ک میشه بیشترم بزارم میرسم ببینم رو برنامه بعدم این حرکتو میزنم و تایم خالی میام فقطططط تست
-
mahsaaa rezaeee
خب وقتی داشتین میخریدین باید به توانایی ها و نقطه قوت خودتون هم فکر میکردین ، مثلا من همه چیم اوکیه ولی تو زیست یکم مشکل دارم ، پس فقط زیستو خریدم
راه ابریشم هم اینطور نیست که بشینید از اول تا آخر فیلما رو ببینید ، فقط برای مباحث جدید (اگر خودتون تنها روشون مسلط نمیشید ) و رفع اشکال هست ؛اگه معلم درس داد ، خودتون خوندید اما باز هم حق مطلب براتون ادا نشد ، اون موقع وقتشه که بیاین سراغ راه ابریشم
.@سینا-0 ببینید این حرفو قبول دارم که رفع اشکال طور بخوام ازش استفاده کنم و بیشتر وقتمو بزارم رو تست . ولی مثلا توی یه سری از مباحث استاد یه سری نکات مییگه که فوق العاده کمک کنندس تو تست زنی شاید من دارم با راه طولانی تری میرم برای همین نمیشه اونارو ندیدد(مثل شیمی ریاضی فیزیک) فوق العادن.
ولی تو عمومیا عربی و ادبیات تا اینجا ضعیف نبود متوسط رو ب پایین بود.
-
M monirs این موضوع را از راه ابریشم آلاء جابهجا کرد