لایو اینستگرام با حضور آقای موقاری🤩
-
اره منم اینستا ندارم
اگ میشه ضبط کنید اینجا بزارید ممنون میشمmohadeseh moradi 1
اسما نادری
اگه لایو سیو شد دانلود میکنمش و میذارمش -
Hhh Hh خیلیییی دوست دارم رتبه و دانشگاه استاد موقاری رو بدونم چنده و کجاست 🥲😁
Yegane Dehqan امشب تو لایو بپرسیم
-
mohadeseh moradi 1
اسما نادری
اگه لایو سیو شد دانلود میکنمش و میذارمشHhh Hh وایی اگه کارو بکنی که دعا خیرت میکنم من چون اینستا ندارم نشد که برم ببینم
-
لایو امشب رو سیو کردن
لینک زیر رو کپی کنید و در برنامه adm پیادش کنید . بعدش وارد مرورگر میشه. اونجا ویدیو رو پلی کنید. ی تیک بالا میاد. روش کلیک کنید تا پنجره دانلود بیاد و بعد رو شروع کلیک کنید تا دانلود بشه
https://www.instagram.com/tv/CU2xmpQpxNe/?utm_medium=copy_link
اگه هم ک اینستا دارید فقط کافیه روش کلیک کنید تا مستقیم وارد اینستا بشه و پست نمایش داده بشه
بچه-های-تجربی-راه-ابریشم
تجربیا -
این پست پاک شده!
-
mohadeseh moradi 1
اسما نادری
اگه لایو سیو شد دانلود میکنمش و میذارمشHhh Hh ممنون
-
Hhh Hh ممنون
اسما نادری
خواهش میکنم🙏🏻 -
سلام
این خبر رو الان کانال تلگرام آلا گذاشت
برای اونایی ک تلگرام ندارن میذارمش

یه دورهمی ویژه از جنس لایو اینستاگرامی با رفقای آلایی🤩
با حضور جناب آقای موقاری دبیر زیست شناسی راه ابریشم آلاء
حتما همه کاروان راه ابریشم حضور داشته باشن و سوالات خودشون رو بپرسن تا بدون هیچ ابهامی به مسیر ادامه بدیم😊
زمان : یکشنبه ۱۸ مهر ماه ساعت ۱۹:۰۰
تو پیج اینستاگرام آلاء منتظرتون هستیم👇
Instagram.com/alaa_sanatisharif
بچه-های-تجربی-راه-ابریشمHhh Hh سلام
اين تست های ویژه یا آموزشی که آقای موقاری تو لایو گفتن دقیق جلسه چندم فرسنگ یک هست من هرچی نگاه میکنم متوجه نمیشم -
این پست پاک شده!
این پست پاک شده! -
Hhh Hh سلام
اين تست های ویژه یا آموزشی که آقای موقاری تو لایو گفتن دقیق جلسه چندم فرسنگ یک هست من هرچی نگاه میکنم متوجه نمیشمفاضل جهانگیری جامه بزرگی منممممممممممممممممم سوالمهه دقیقاااا
-
Hhh Hh سلام
اين تست های ویژه یا آموزشی که آقای موقاری تو لایو گفتن دقیق جلسه چندم فرسنگ یک هست من هرچی نگاه میکنم متوجه نمیشمفاضل جهانگیری جامه بزرگی
بعد از کنکور چه ها یک سری تست هست که حدودا صد تا هست .اون ها تست های ویژه هستن تو فرسنگ های بعد هم بعد از کنکور چه ها هستش تا الان هم تا فرسنگ ۴ ضبط شده -
فاضل جهانگیری جامه بزرگی
بعد از کنکور چه ها یک سری تست هست که حدودا صد تا هست .اون ها تست های ویژه هستن تو فرسنگ های بعد هم بعد از کنکور چه ها هستش تا الان هم تا فرسنگ ۴ ضبط شدهIlya Mansouri اولویتمون باید اول زدن این تستای جدید باشه؟
دیشب تو لایو چی گفتن؟ -
Ilya Mansouri اولویتمون باید اول زدن این تستای جدید باشه؟
دیشب تو لایو چی گفتن؟ -
این پست پاک شده!
mahsaaa rezaeee
چی زد؟ -
توقعم ازلایو بیشتر بود کسی رو هم نیاوردن بالا
-
فاضل جهانگیری جامه بزرگی
بعد از کنکور چه ها یک سری تست هست که حدودا صد تا هست .اون ها تست های ویژه هستن تو فرسنگ های بعد هم بعد از کنکور چه ها هستش تا الان هم تا فرسنگ ۴ ضبط شدهIlya Mansouri این تستای ویژه رو فقط درس زیست داره؟
یا اینکه بقیه هم دارن؟ -
فاضل جهانگیری جامه بزرگی
بعد از کنکور چه ها یک سری تست هست که حدودا صد تا هست .اون ها تست های ویژه هستن تو فرسنگ های بعد هم بعد از کنکور چه ها هستش تا الان هم تا فرسنگ ۴ ضبط شدهIlya Mansouri تو لایو گفتن حتما ببینید؟
تاثیر داره تحلیلمون بره بالا و قوی شه؟ -
Ilya Mansouri تو لایو گفتن حتما ببینید؟
تاثیر داره تحلیلمون بره بالا و قوی شه؟mahsaaa rezaeee
سوال اول تون رو نمیتونم با قاطعیت جواب بدم. بهتره خودتون لایو رو ببینید تا متوجه بشید
سوال دومتون: بله. تا حالا که قسمتی از اونا رو دیدم. در حین فیلم گفتن این سوالات سطح بالاتره و ترکیبی . و کلی نکته توش یاد میگیرید -
Ilya Mansouri این تستای ویژه رو فقط درس زیست داره؟
یا اینکه بقیه هم دارن؟@ali-valicheki
استاد طلوعی هم این نوع تست ها رو ضبط میکنن -
Hhh Hh 🙏