Hiii
یه سوال داشتم
این نکته رو ببینین
1730752083445-_-resized.jpg
حالا این سوالو
1730752104654-_-resized.jpg
این تست کنکوره و از تیپ بالا نیست تو دسته ها قرار میگیره ولی از دسته ی اول که نوشتم نیس
بعد دقیقا طبق چیزی که داخل عکسا نوشتم
تو عکس بالایی بیشترین فاصله میشه برابری سرعتا
تو عکس پایینی(تست)کمترین فاصله میشه برابری سرعتا. سوالم اینه مگه چه فرقی میکنن که اینطوریه؟
تو یکی کمترین فاصله میشه برابری
تو یکی بيشترين
@دانش-آموزان-آلاء
@فارغ-التحصیلان-آلاء
@ریاضیا
@تجربیا
Screenshot_2024-10-05-00-43-14-899_com.google.android.apps.docs.jpg Screenshot_2024-10-05-00-43-37-283_com.google.android.apps.docs.jpg
سلام روزتون بخیر 🥰
ببخشید من سوال 40رو متوجه نمیشم از کجا باید بفهمم منظورش اینکه الکتروسکوپ به روش القا باردار شده ؟
@دانش-آموزان-آلاء
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
@تجربیا
سلام. در روش مالش امکان خنثی شدن یک جسم باردار وجود داره؟ برای مثال، دو تا جسم که قبلاً باردار شدن و بارهاشون هم ناهمنام هستن رو مالش میدیم و اون مقدار الکترونی که از سطح یک جسم کنده میشه و منتقل میشه به جسم دیگه، بیاد و مقدار اون بار های مثبت جسمی که الکترون گرفته رو جبران کنه و در نهایت مجموع جبری بار های الکتریکی بشه صفر.
@یازدهم @دوازدهم @ریاضیا @تجربیا
@دانش-آموزان-آلاء
روش مطالعه فیزیک با فیلم های طلوعی
-
چطوری فیزیکو کار کنم فیلمای آقای طلوعی رو میبینم و میفهمم و جزوشو مطالعه میکنم ولی نمیتونم تستای گاج رو حل کنم.باید درسنامه هاشو بخونم؟درسنامه خیلی زمان میبرد.لطفا کسایی که با این فیلما پیش میرن راهنماییم کنن
-
mohammadyr سلام چون منابع من هم همیناهستن وطبق دوسه فصلی ک پارسال دیدم (امسال هنوزیک فصلوبطورکامل ندیدم) تجربه من اینه ک اگ شما فیلم هاروببینین بعدکتاب درسیتون رومرورکنین ویکدور جزوه فیلمهارومرورکنین واینکه حتماقسمتای حل تست روهم بعدتسلط تواون فصل برین نگاه کنین وتاحدامکان اول خودتون حل کنین بعدبه توضیحات استادگوش بدیناگرنتونستین خودتون سوالوحل کنین هم سوالوبدون جواب واس خودتون بنویسید وبعدتوضیحاتشوگوش بدین بعدش یکدورتوچکنویس حل کنین اما توجزوتون بدون جواب بذارید روزبعدش دوباره برین سولای بدون جوابی ک نوشتین روخودتون حل کنین اگ باازم نتونستین دوباره اول جزوتونوبخونین بعدحل سوالوببینین کاملاتسلط پیدامیکنین
-
درضمن دراخراتمام همه فیلم ها(حالاچ بصورت بخش بخش هرفصلوبازه بندی کرده باشین چ بصورت یک فصلی) تاجاییکه میتونیدسراغ درسنامه نرید(چون برخی نکات رویکجوردیگ توضیح داده وبنظرمن دکترطلوعی خیلی ساده ترتوضیح دادن وچون ابتدای یادگیریتونه شایدگیج بشین یاحتی اون نکات روبطورکامل درک نکنین )تست هارواول باتوجه ب نکات جزوتون حل کنیدواگ دیدیدواقعانکتشواستادنگفته برییددرسنامه گاج روبصورت روخوانی یکدورمرورکنید واگ نکته جدید وخیلی مهمی داشت هم هایلایتش کنین یاتوجزوتون بنویسین وبخونینش وتست های گاج رو حل کنید...اگ توحل تستهاهم ب مشکلی برنخوردین ک بعدتسلط کامل روی فصل وبخشی ازتست ها میتونین اگ دوست داشتین همونطورک گفتم بریدنکات مهم وغیرتکراری درسنامه رومشخص کنیدوبخونید(توجه کنیدک ماشایداکثراون نکات روبصورت دیگه وچ بسااسونتریادگرفته باشیم واس همون میگم اخربخونین بهتره ک کاربردنکات توتست روببینید
)....واینکه اگ بخشی ازدرس روازبعدحتی تکراروپرسش فیلم متوجه نشدین ک شماگفتین میشین میتونین ازروی گاج بخونین -
و در اخراینکه بنظرمن مشکلتون اینه ک شما احتمالادرسودرحدتشریحی ن تستی خوندیدوکاربرد فرمولهاو.. رو درک نکردید واس همین ب تسلط کامل نرسیدید چون دقیقامن پارسال بخاطراینکه وقتم کم بودوپراکنده خونده بودم بیشترروقسمتای تدریس وقت میگذاشتم وهمین مشکل واسم پیش اومد..امیدوارم مفیدباشه وموفق باشین..ببخشیدک طولانی شد
-
fatemeh201678 ممنون از راهنمایی هاتون روش هایی که گفتید رو امتحان میکنم امیدوارم نتیجه بده
-
mohammadyr خواهش
-
دوستان باتوجه به تجربه من به نظرم اولفیلم استاد تلوعی رو با دقت کامل نگاه کنید بعد جزوه ای که از فیلم ها برداشتید رد چند دوره بخونید و مسلط شید به نظرمن تو کتاب گاج قبل تستا یه نگاه کلی بندازید چون اغای دکتر خیلی خوب توضیح می دن و نیاز به زمان زیادی نداره بعد اون فقط تستهای ستاره دار و یک قدم تا صد رو بزنید و مطما باشید که جواب خوبی خواهید گرفت شما این رو بدونید که سنماتیک و دینامیک در سال پیش دانشگاهی و خازن و مقاومت تستهای زیادی برای کنکور میاد ازشون و تقریبا از بقیه ی فصول یک ذره سخت تر هستند و طراح می تونه داوطلب رو بپیچونه پس نگران نباشید تست های رو که نتونستید جواب بدید جواب تشریحیشون رو خوب نگاه کنید و یاد بگیرید کم کم راه می افتید
-
jalalsecret در روش مطالعه فیزیک با فیلم های طلوعی گفته است:
لو
شرمنده چند تا غلط املایی داره مثلا استاد طلوعی