فیلمهای راه ابریشم پخش نمیشن
-
سلام فکر کنم فیلم هارو دیگه نمیشه دانلود کرد
-
سلام
بچه ها هنوز با پخش فیلمها مشکل دارید؟
دوستانی که مشکل دارند یک نمونه فیلمی که باهاش مشکل دارند رو بگند . یعنی چه محصول راه ابریشمی و چ فرسنگی و چ جلسه یا جلساتی
دوم اینکه همون رو با سایت هم چک کنید ببینید توی سایت هم مشکل داره یا فقط در اپ مشکلی وجود دارهلطفا هینجا گزارش کنید تا بررسی کنم
ممنون -
سلام
دوستانی که مشکل دارند یک نمونه فیلمی که باهاش مشکل دارند رو بگند . یعنی چه محصول راه ابریشمی و چ فرسنگی و چ جلسه یا جلساتی
دوم اینکه همون رو با سایت هم چک کنید ببینید توی سایت هم مشکل داره یا فقط در اپ مشکلی وجود دارهلطفا هینجا گزارش کنید تا بررسی کنم
ممنون@mr-shahrokhi درود وقتتون بخیر؛
دیروز هم همین مشکلو داشتم ، تو داشبورد اختصاصی راه ابریشم و توی سایت آلا قسمت محصولات ، کلا همه کلیپ ها مشکل داشتن من دسترسی به هیچکدوم نداشتم و فقط تونستم از اپلیکیشن دانلود کنم. -
سلام
ممنوناین پست پاک شده! -
سلام
ممنون@mr-shahrokhi
سلام
من توی دو روز اخیر این مشکل رو دارم
وقتی میخوام فیلم رو از داشبورد توی لپ تاپ پخش کنم، میگه سیستم شما پشتیبانی نمیکنه و باید بیش از 10 برابر از مرورگر کامل بیام بیرون و برم تو تا شاید پخش بشه
تمام مرورگر های chrome و edge و Firefox رو هم امتحان کردم و همشون همینطوری هستن -
سلام
ممنون@mr-shahrokhi
سلام واس من الان فیلمای راه ابریشم خداروشکر پخش میشن
ولی برای دیروز فرسنگ یک زیست بود بعد دیدم مشکل داره گفتم شاید از این درس باشه ولی درس ریاضی هم پخش نشد و فرسنگ های مختلف رو امتحان کردم ولی پخش نمی شد ولی بعدش درست شد خود به خود ولی یهویی بازم پخش نشد -
M monirs این موضوع را از راه ابریشم آلاء جابهجا کرد
-
بچه ها مشکلتون برای پخش فیلمهای ابریشم حل شده؟
-
@mr-shahrokhi در فیلمهای راه ابریشم پخش نمیشن گفته است:
-
@mr-shahrokhi در فیلمهای راه ابریشم پخش نمیشن گفته است:
-
M maryam111 این موضوع را از سایت جابهجا کرد
-
-
سلام دوستان
من با اپلیکشن فیلم های راه ابریشم رو می بینم ولی الان اومدم ببینم برام باز نمیشن فیلمای درسی رایگان باز میشدن و راه ابریشم نشد...
برای شما هم همین طوره؟ ممنون
@راه-ابریشمی-ها-شیمی
@راه-ابریشمی-ها-زیست
@راه-ابریشمی-ها-ریاضی-تجربی
@راه-ابریشمی-ها-ریاضیات-ریاضی@sania-andiravan سلام من بااپلیکیشن که میام و میزنم رو فیلمای شیمی راه ابریشم که پلی بشه یهو اپ بسته میشع
سایت رو هم که سرچ میکنم اصلا بالا نمیاره
شماهم این مشکل رو دارید؟؟
@راه-ابریشمی-ها-شیمی
@بچه-های-تجربی-راه-ابریشم -
@sania-andiravan سلام من بااپلیکیشن که میام و میزنم رو فیلمای شیمی راه ابریشم که پلی بشه یهو اپ بسته میشع
سایت رو هم که سرچ میکنم اصلا بالا نمیاره
شماهم این مشکل رو دارید؟؟
@راه-ابریشمی-ها-شیمی
@بچه-های-تجربی-راه-ابریشم -
M M.an این موضوع را از راه ابریشم آلاء جابهجا کرد
-
M M.an این موضوع را از Deleted topics جابهجا کرد