-
و سوال 8 صفحه ی 2 شیمی 3 جوابش 4 میشه؟
erfanunder100
بلی -
میشه جواب سوال 8 همون صفحه رو هم بگید؟میشه 4؟ممنون میشه جواب بدید.
-
erfanunder100
مگه همین الان نپرسیدیش ؟؟
دوباره جوابش بدم ؟:| -
اقای یوسفی شما سر کلاس استاد هستید؟اگه هستید میشه بگید استاد این سوالارو حل کردن یا نه؟
erfanunder100
همایش بودم اینایی که میپرسی حل نکردنه -
نه ممنون
-
erfanunder100
استاد سوالارو حل کردن دوست عزیز....!
-
erfanunder100
استاد سوالارو حل کردن دوست عزیز....!
yeganeh_mk
این سوالا تو اردو حل شدن ؟؟ -
yeganeh_mk
این سوالا تو اردو حل شدن ؟؟@alireza.yousefi75yahoo.com
سوال 8 رو خود استاد خواستن که حل بشه و سوال 5 رو ما از استاد خواستیم و ایشون هم حل کردن.... -
بله من هم گزینه ی 4 در اوردم اما به یه روش دیگه.ممنون از پاسخگویی شما.
-
بله من هم گزینه ی 4 در اوردم اما به یه روش دیگه.ممنون از پاسخگویی شما.
erfanunder100 خواهش میکنم
-
سلام میخواستم بدونم فیلم ها تموم شده یا باز هم ادامه دارد؟؟؟؟؟
-
mohammadalitajvidiyahoo.com
استاد کل شیمی 3 رو هم جمع بندی کردن....ولی احتمالا مشکلی پیش اومده که ادامه فیلم ها تا به حال آپلود نشدن.... -
mohammadalitajvidiyahoo.com در همایش شیمی محمد رضا آقاجانی اردوی مطالعاتی آموزشی فرات ( 94-95) | آلاء گفته است:
yeganeh_mk در همایش شیمی محمد رضا آقاجانی اردوی مطالعاتی آموزشی فرات ( 94-95) | آلاء گفته است:
استاد کل شیمی 3 رو هم جمع بندی کردن....ولی احتمالا مشکلی پیش اومده که ادامه فیلم ها تا به حال آپلود نشدن....به ما درس ندادن 2 فصل بعدیو !
باید کلاس خالی ضبط بشه اگه بخوان بزارن -
مییشه بگید فصل 4 شیمی 2 در کدام جلسه ها هست؟
-
mohammadalitajvidiyahoo.com در همایش شیمی محمد رضا آقاجانی اردوی مطالعاتی آموزشی فرات ( 94-95) | آلاء گفته است:
yeganeh_mk در همایش شیمی محمد رضا آقاجانی اردوی مطالعاتی آموزشی فرات ( 94-95) | آلاء گفته است:
استاد کل شیمی 3 رو هم جمع بندی کردن....ولی احتمالا مشکلی پیش اومده که ادامه فیلم ها تا به حال آپلود نشدن....به ما درس ندادن 2 فصل بعدیو !
باید کلاس خالی ضبط بشه اگه بخوان بزارن@alireza.yousefi75yahoo.com
یعنی شما ترمودینامیک و محلول هارو کلاس نداشتید با استاد؟؟؟؟؟؟ -
@alireza.yousefi75yahoo.com
یعنی شما ترمودینامیک و محلول هارو کلاس نداشتید با استاد؟؟؟؟؟؟@alireza.yousefi75yahoo.com در همایش شیمی محمد رضا آقاجانی اردوی مطالعاتی آموزشی فرات ( 94-95) | آلاء گفته است:
به ما درس ندادن 2 فصل بعدیو !
باید کلاس خالی ضبط بشه اگه بخوان بزارنمشخص هست دیگه منظورم
خیر درس داده نشد -
@alireza.yousefi75yahoo.com در همایش شیمی محمد رضا آقاجانی اردوی مطالعاتی آموزشی فرات ( 94-95) | آلاء گفته است:
به ما درس ندادن 2 فصل بعدیو !
باید کلاس خالی ضبط بشه اگه بخوان بزارنمشخص هست دیگه منظورم
خیر درس داده نشد@alireza.yousefi75yahoo.com
چه جالب...ببخشید پرسیدم... -
سلام.ببخشید می خواستم بپرسم چرا بعد از این همه مدت شیمی 3 تکمیل نشده و تو استوکیومتری مونده؟ یعنی فصل های بعدی(ترمو و محلول) گذاشته نمیشه؟ دو ماه دیگه کنکوره ها! پس کی می گذارید؟ باتشکر.
سلام علیکم ببخشید مزاحم می شوم من چند سئوال در مورد دیدن فیلم آموزشی و کلاس های سالیانه آنلاین دارم لطفاً راهنمایی ام کنید.
️ هنگامی که فیلم می بینم بهتر است خودم در دفتر خلاصه برداری انجام دهم؟ یا نه فقط جزوه ی استاد کافی است و بعد از دیدن فیلم با دقت دوباره جزوه را بخوانم و تست های جزوه را خودم دوباره حل کنم و مسائل و نکات خیلی مهم را در جزوه وارد کتاب کنم؟ ببخشید هنگامی که شما فیلم های آنلاین سالیانه نگاه می کنید چیکار می کنید آیا فقط با دقت به فیلم نگاه می کنید؟
️ و برای مرور چیکار کنم؟ خب باید در روز هر درسی را که یاد گرفتیم باید در شب هم مرور کنیم در حد 30 دقیقه آیا این درسته؟ بنظرتون من برای مرور بیام جزوه ی استاد و نکات هایلایت شده ی کتاب را بخوانم یا چیکار کنم؟ و یا فقط تست خیلی سبز حل کنم؟ خب آخه تست حل کردن زمان می بره چیکار کنم؟
️ ضمناً ببخشید شما هنگامی که فیلم های آنلاین سالیانه را میدید همان روشهایی را که استاد براتون میگفت در امتحان نهایی و در امتحانات مدرسه به کار میگرفتید؟ یا نه باید خودتان روش نهایی یاد بگیرید و استاد در کلاس آنلاین روش هایش برای نهایی جواب نمی دهد؟!
️ و آیا اول فیلم آموزشی استاد را ببینم یا اول کتاب درسی را بخوانیم؟ و ضمناً برای کتاب درسی و حل برخی مسائل سخت آن یا در آوردن سئوالات لازمه فیلم ببینیم؟ آخه بعضی از سئوالاتش خیلی سخته.
لطفاً کامل راهنمایی ام کنید.
سلام روزتون بهخیر
آیا میتونیم اسید چرب و استر سه عاملی رو به تنهایی نوعی چربی بدونیم یا باید از متن کتاب به این شکل استنباط کنیم که چربی فقط به مخلوط این دوتا گفته میشه؟
پاسخنامهی تشریحی ماز این ابهام رو توی ذهنم ایجاد کرد وقتی که به چربی بودن یک استر سه عاملی اشاره شد و از این مورد ایرادی گرفته نشد