یه سوال در مورد بودجه بندی ازمون
-
سلام
ببخشید توی بودجه بندی گزینه دو زده فیزیک فصل اول و فصل سوم یعنی کار و انرژی ، اما توی فرسنگ ۱ اقای کازرانیان انگار فصل دوم و سوم جاشون عوض شده بود ، و من فکر میکردم ، کل مطالب فرسنگ ۱ رو بخونم حله 😑 حالا اونش به کنار که فصل ۱ و ۲ دهم رو خوندم جای فصل ۱ و ۳ دهم ...
میخواستم ببینم الان درسته دیگه ما باید از فرسنگ ۱ اقای کازرانیان فیزیک دوازدهم و فصل اول فیزیک دهم رو ببینیم و در فرسنگ چهارم ایشون کار توان انرژی یا همون فصل ۳
درسته دیگه ؟ -
بودجه بندی گزینه دو فصل اول دهم هست یا فصل دو تا ابتدای فشار در شاره ها
دوازدهم هم فصل یک تا ابتدای حرکت با شتاب ثابت -
دوازدهم هم فصل یک تا ابتدای حرکت با شتاب ثابت@آرمان-میرانی فصل اول دهم و فصل سوم یعنی کار انرژی ، شما هم مثل من به اشتباه افتادی
-
دوازدهم هم فصل یک تا ابتدای حرکت با شتاب ثابت@آرمان-میرانی شایدم من اشتباه میکنم
-
سلام
ببخشید توی بودجه بندی گزینه دو زده فیزیک فصل اول و فصل سوم یعنی کار و انرژی ، اما توی فرسنگ ۱ اقای کازرانیان انگار فصل دوم و سوم جاشون عوض شده بود ، و من فکر میکردم ، کل مطالب فرسنگ ۱ رو بخونم حله 😑 حالا اونش به کنار که فصل ۱ و ۲ دهم رو خوندم جای فصل ۱ و ۳ دهم ...
میخواستم ببینم الان درسته دیگه ما باید از فرسنگ ۱ اقای کازرانیان فیزیک دوازدهم و فصل اول فیزیک دهم رو ببینیم و در فرسنگ چهارم ایشون کار توان انرژی یا همون فصل ۳
درسته دیگه ؟امیر رضا فتح اللهی مثل اینکه دو بودجه بندی خود گزینه دو گفتن فصل ۱ و ۲ دهم
-
من که نگاه کردم اینجوری بود که نوشتم دیگه همینه فک کنم
عوض که نمیشه -
شما با کازر جلو میرید؟
-
طلوعی رو نگرفتین؟
-
شما با کازر جلو میرید؟
Dr Aryan 0 بله با اقای کازرانیان
-
Dr Aryan 0 بله با اقای کازرانیان
امیر رضا فتح اللهی