فیزیک دوازدهم
-
سلام دوستان من رشتم تجربیه و فیزیک اقای طلوعی رو گرفتم. میخواستم بپرسم کسی میدونه که بودجه بندی فیزیک ۳ تا صفحه ی ۱۰ برای قلمچی تا کجای جزوه ی آقای طلوعی میشه؟ یه جورایی ازش سر در نمیارم گیج میشم. کامله و مشکلی پیش نمیاد؟
@بچه-های-تجربی-راه-ابریشم
@بچه-های-ریاضی-راه-ابریشم -
سلام دوستان من رشتم تجربیه و فیزیک اقای طلوعی رو گرفتم. میخواستم بپرسم کسی میدونه که بودجه بندی فیزیک ۳ تا صفحه ی ۱۰ برای قلمچی تا کجای جزوه ی آقای طلوعی میشه؟ یه جورایی ازش سر در نمیارم گیج میشم. کامله و مشکلی پیش نمیاد؟
@بچه-های-ریاضی-راه-ابریشمسروین روزبیانی/ سلام / آقای طلوعی ، کل حرکت شناسی رو با هم درس دادن تو فرسنگ ۱ ، و کل تستاشم با همه / و خب اگه فرسنگ ۱ رو تموم کنید تا آزمون ۲۱ آبان قلمچی رو پوشش دادید
-
@بچه-های-ریاضی-راه-ابریشمسروین روزبیانی
سلام
درسنامه فیزیک آقای طلوعی برای قلمچی من کلا جلسه 1 تا 3 و 11 تا 15 رو توی برنامم گزاشتم -
سروین روزبیانی/ سلام / آقای طلوعی ، کل حرکت شناسی رو با هم درس دادن تو فرسنگ ۱ ، و کل تستاشم با همه / و خب اگه فرسنگ ۱ رو تموم کنید تا آزمون ۲۱ آبان قلمچی رو پوشش دادید
hamed bagheri 0 درسته بعد چون من تجربیم مشکلی نداره همشو بخونم تا اخر؟ چون میدونید زیاد عن نیست
-
سروین روزبیانی
سلام
درسنامه فیزیک آقای طلوعی برای قلمچی من کلا جلسه 1 تا 3 و 11 تا 15 رو توی برنامم گزاشتم -
hamed bagheri 0 درسته بعد چون من تجربیم مشکلی نداره همشو بخونم تا اخر؟ چون میدونید زیاد عن نیست
سروین روزبیانی / نه حرکت شناسی فرسنگ ۱مشترکه همش بین ۲ رشته /
تو فرسنگ ۲ و ۳ فک کنم فیزیک دوازدهم تجربی یه حذفیات کوچیکی مثل حرکت دایره ای و سقوط آزاد داشته باشه
در عین حال هر کجا مختص تجربی نباشه / خود عاقای طلوعی میگن تو فیلم
-
M M.an این موضوع را از راه ابریشم آلاء جابهجا کرد
-
M M.an این موضوع را از Deleted topics جابهجا کرد