یازدهم تجربیم و دهمم رو خوب نخوندم
-
سلام
من یازدهم تجربیم و دهمم رو خوب نخوندم حالا نمیدونم باید چی کار کنم .از کجا شروع کنم چه جوری درس بخونم از چه کتابی استفاده کنم واقعا خیلی سردرگمم
درسم خیلی افت کرده معدلم توی دوران راهنمایی همیشه ۲۰بود اما معدل سال دهمم ۱۹٫۲۱شد اصلا راضی نیستم،
لطفاً راهنماییم کنین که چی کار کنم . -
سلام
من یازدهم تجربیم و دهمم رو خوب نخوندم حالا نمیدونم باید چی کار کنم .از کجا شروع کنم چه جوری درس بخونم از چه کتابی استفاده کنم واقعا خیلی سردرگمم
درسم خیلی افت کرده معدلم توی دوران راهنمایی همیشه ۲۰بود اما معدل سال دهمم ۱۹٫۲۱شد اصلا راضی نیستم،
لطفاً راهنماییم کنین که چی کار کنم .M Zamani 0
سلام معدل تون که خوبه
من 18/56 شدم
ناراحت نیستم شما راضی نیستی؟
من نفهمیدم شما کنکوری میخونین یا نه فقط مدرسه اهمیت داره؟
بعد چطور دهم رو نخوندین که 19 و خورده ای شده معدل تون؟ -
سلام
لطفاً راهنماییم کنین که چی کار کنم .M Zamani 0 سلام، کاملا درک میکنم چون من همچنین تجربه ای داشتم....ولی نگاه کنید واسه کنکور الان یازدهم رو خوب بخونید در کنارش اگر وقت اضافه آوردید مثلا روزانه ۱ساعت اون رو واسه دهم بگذارید اگه هم وقت اضافه نیاوردید دهم رو تو تابستون بخونید...البته همه اینها نظر من بود.