زیست
-
سلام دوستان شبتون بخیر
سوال:
از منافذ فسفولیپیدی چ موادی عبور میکنند و اسم این نوع عبور چیه؟
سوالم از این نکته اومده دقت کنید
مواد در طی انتشار از بین فسفولیپید ها عبور میکنند نه از منافذ فسفولیپید ها -
M Tg از کتاب چاپ 98 حذف شده
توی فصل 4 چاپ 97 گفته شده بود چیا میتونه رد شهولی فسفولیپیدا منفذ ندارن. منفذ باعث میشه بین مولکولای فسفولیپیدا فاصله بیفته که این، توی مقاطعی دیده میشه که پروتئینا هست
کتابم الان دیدم چیزی ندیدم که گفته شده باشه که فسفولیپیدا منفذ داشته باشن
-
M Tg از داخل خود نکتشم میشه همینو نتیجه گرفت!
-
داخل کتاب که برای کنکور ۴۰۱ هست اون شکل حذف شده.
-
توی فصل 4 چاپ 97 گفته شده بود چیا میتونه رد شهولی فسفولیپیدا منفذ ندارن. منفذ باعث میشه بین مولکولای فسفولیپیدا فاصله بیفته که این، توی مقاطعی دیده میشه که پروتئینا هست
@amir-bernousi خب نه داخل کتاب گفته شده که منفذ دارن حالا باید از یه کسی که علمش بالاتره بپرسیم و از صحتش اطلاع پیدا کنیم (:
-
-
@amir-bernousi خب نه داخل کتاب گفته شده که منفذ دارن حالا باید از یه کسی که علمش بالاتره بپرسیم و از صحتش اطلاع پیدا کنیم (:
-
Amir Habibi در زیست گفته است:
کجای کتاب نوشته؟ منفذ دارن؟
-
Amir Habibi
وقتی که توی کتاب بحثی درموردش نشده باید ازش گذشتاین بحث توی کنکور اهمیتی نداره
-
-
M Tg تو میگی نوشته شده
-
M Tg من دارم میگم بر اساس متن کتاب نکاتو یاد بگیرین نه بر اساس اطلاعات کتابای کمک درسی
تو کتاب هیچ چیزی در این مورد گفته نشده
این تستیم که دیدم مشخصه طراح میخواسته داوطلبو به چالش بکشه که بین فسفولیپیدا فاصله ای برای عبور مواد هست یا نه
-
@sania-andiravan
من خودم این کتاب رو دهم بودم خریدم چاپ همون سال هم هست
دیگه واس کنکور 1401 داره میگه -
-
محمد محمدی 7 این منفذ غشاس نه منفذ فسفولیپید