زیست
-
بچه ها غشا منفذ داره منظور M Tg این چیزی هست ک توی شکل دورش خط کشیدم و شکلش توی کتاب پارسال بود
این پست پاک شده! -
@sania-andiravan میدونم من کتاب جدید رو دارم
من جواب سوالمو میخوام
چیکار دارم ک حذف شده یا نشده یا تو کنکور نمیاد
من جوابمو میخوام
واقعا ینی نمیتونم سوال بپرسم چون توی کتاب حذف شده؟ -
این پست پاک شده!
Amir Habibi اقا منظورش همون غشا بود دیگ چرا گیر الکی میدی اگ بلدی جواب رو بگو اگرم ن چیزی نگو دیگ
-
@sania-andiravan میدونم من کتاب جدید رو دارم
من جواب سوالمو میخوام
چیکار دارم ک حذف شده یا نشده یا تو کنکور نمیاد
من جوابمو میخوام
واقعا ینی نمیتونم سوال بپرسم چون توی کتاب حذف شده؟M Tg
یکی از آفتای تجربیا همینه، نمیتونن خودشونو به اطلاعات کتاب قانع کنن و اطلاعات بیشتر از حد کنکور میتونه توی تست زدن بهشون ضربه بزنهاز منافذ غشا که توسط پروتئینا تشکیل شدن! ، گازای تنفسی، یونای زیستی مثل سدیم پتاسیم کلسیم، آب میتونه رد شه
-
حالا بیا دو ساعت برا این اقا توضیح بده منافذ فسفولیپید منظورم همون منفذ غشاست تا راضی شه
اخرشم جواب سوالو نمیدونه -
M Tg
اره راست میگی منم نوشنم که مواد میتونن از طریق 1) فضای بین لیپیدی 2) از منافذ (فک کنم همون انتشار باشه ) 3)از طریق پروتئین -
محمد محمدی 7
کاملن درسته
-
فک کنم اقای موقاری تو صفر تاصدا اشاره کردن ولی یادم نیس گفتن چ کاربردی داره بنظرم برا عبور بعضی چیزاس
-
M Tg
یکی از آفتای تجربیا همینه، نمیتونن خودشونو به اطلاعات کتاب قانع کنن و اطلاعات بیشتر از حد کنکور میتونه توی تست زدن بهشون ضربه بزنهاز منافذ غشا که توسط پروتئینا تشکیل شدن! ، گازای تنفسی، یونای زیستی مثل سدیم پتاسیم کلسیم، آب میتونه رد شه
-
بچه ها غشا منفذ داره منظور M Tg این چیزی هست ک توی شکل دورش خط کشیدم و شکلش توی کتاب پارسال بود

@dr-aryan

این همون پروتئینه
منفذ غشا با منفذ فسفولیپید خیلی فرق داره، همین نکته تستیه 
-
اون منافذی که استاد اشاره کردن منافذ غشای هسته بود
ولی خب امیدوارم جوابتونو گرفته باشید
موفق باشید -
@amir-bernousi الان تازه با کنایه قانع و متوجه شدی سوالم چیه و دقیقا همون جوابیو دادی ک منظورم نیست

گفتن از این منفذ مواد رد نمیشهM Tg یک حفره یا منفذ در غشای یک سلول زیستی به مواد مغذی این امکان را میدهد تا به درون سلول وارد شوند و یا میتواند به یک ویروس اجازهی حمله به آن سلول را بدهد
این چیزیه که درحد علم منه ببخشید اگه جوابتون نیست و نتونسم کمک کنم
اشتباه هم فکر کردید من مسخره گرفتم(: -
M Tg
اره راست میگی منم نوشنم که مواد میتونن از طریق 1) فضای بین لیپیدی 2) از منافذ (فک کنم همون انتشار باشه ) 3)از طریق پروتئینعسل عیسی پره در زیست گفته است:
M Tg
اره راست میگی منم نوشنم که مواد میتونن از طریق 1) فضای بین لیپیدی 2) از منافذ (فک کنم همون انتشار باشه ) 3)از طریق پروتئیننکته رو تغییر بده دیگ تا اشتباه نکنی
چون دوستان گفتن که مواد از منافذ فسفولیپیدی رد نمیشه -
@amir-bernousi الان تازه با کنایه قانع و متوجه شدی سوالم چیه و دقیقا همون جوابیو دادی ک منظورم نیست

گفتن از این منفذ مواد رد نمیشهM Tg
من به اندازه 5 سال تجربه دارم توی نحوه خوندن زیست و میدونم چی میتونه ضربه بزنه، همه ی این مسائلو خودم گذروندم