زیست
-
@dr-aryan

این همون پروتئینه :/ منفذ غشا با منفذ فسفولیپید خیلی فرق داره، همین نکته تستیه :/
@amir-bernousi در زیست گفته است:
@dr-aryan

این همون پروتئینه :/ منفذ غشا با منفذ فسفولیپید خیلی فرق داره، همین نکته تستیه :/
چرا واقعا نمیخوای متوجه و قانع بشی ک من نگفتم منفذ فسفولیپید من هرچی دارم جمع میبندم شما باز داری منفذ رو برای فسفولیپید میگیری
واقعا نمیتونم دیگچجوری توضیح بدم
و اینکه معلم تو کلاس و حتی تستایی ک من پارسال میزدم اون منفذ بود نه پروتئین -
M Tg
من به اندازه 5 سال تجربه دارم توی نحوه خوندن زیست و میدونم چی میتونه ضربه بزنه، همه ی این مسائلو خودم گذروندم -
@dr-aryan

چرا واقعا نمیخوای متوجه و قانع بشی ک من نگفتم منفذ فسفولیپید من هرچی دارم جمع میبندم شما باز داری منفذ رو برای فسفولیپید میگیری
واقعا نمیتونم دیگچجوری توضیح بدم
و اینکه معلم تو کلاس و حتی تستایی ک من پارسال میزدم اون منفذ بود نه پروتئینM Tg :|
اگه شما یکم آروم باشین و با دقت بخونین نیم ساعته دارم توضیح میدم که منافذ رو پروتئینا میسازن نه خود فسفولیپیدا که تو حرفای شما مشخصه منظورتون اینه که خود فسفولیپدا منفذ دارن
-
@dr-aryan غشا تو همون قسمتی که علامت زدم بریده شده
اگه بقیه غشا رو تصور کنی در کنار همین پروتئینه، میشه همونی که خودت علامت زدی -
M Tg :|
اگه شما یکم آروم باشین و با دقت بخونین نیم ساعته دارم توضیح میدم که منافذ رو پروتئینا میسازن نه خود فسفولیپیدا که تو حرفای شما مشخصه منظورتون اینه که خود فسفولیپدا منفذ دارن
@amir-bernousi من نمیدونم واقعا شما و اون اقا گیر دادین ک من گفتم توی خود فسفولیپید منفذ هست انگار و من هرچیمیگم قانع نمیشید
من وقتی گفتممنافذ فسفولیپیدی منظورم منفذ غشا ک دورش فسفولیپیده
نمیدونم دیگچجوری توضیح بدم واقعا که قانع بشید شما حتی شکل کتاب اوردم باز میگین توی فسفولیپید گفتم منفذ هست -
@amir-bernousi من نمیدونم واقعا شما و اون اقا گیر دادین ک من گفتم توی خود فسفولیپید منفذ هست انگار و من هرچیمیگم قانع نمیشید
من وقتی گفتممنافذ فسفولیپیدی منظورم منفذ غشا ک دورش فسفولیپیده
نمیدونم دیگچجوری توضیح بدم واقعا که قانع بشید شما حتی شکل کتاب اوردم باز میگین توی فسفولیپید گفتم منفذ هست -
محمد محمدی 7 این منفذ غشاس نه منفذ فسفولیپید
منافذ فسفولیپید گفتم که همون منفذ غشا میشه نه خود فسفولیپید منفذ داشته باشه
M Tg
اینجا و چندتا پست قبل تر هم گفتین :| وقتی اینطوری در نظر میگیرین ینی کامل متوجه فرق بینشون نشدین -
M Tg ما همچین شکلی نداریم
شکل کتاب ما ینه👇👇

برای ما حذف شده🤦♀️😶
یکی دیگر از کارهای درخشانشون😐@roghayeh-eftekhari

حذف نشده، همین منفذه
-
M Tg
اینجا و چندتا پست قبل تر هم گفتین :| وقتی اینطوری در نظر میگیرین ینی کامل متوجه فرق بینشون نشدین@amir-bernousi داداش ببین منظورش منافذ غشایی هست که دورشون فسفولیپیده.
-
@roghayeh-eftekhari

حذف نشده، همین منفذه
-
M Tg
اینجا و چندتا پست قبل تر هم گفتین :| وقتی اینطوری در نظر میگیرین ینی کامل متوجه فرق بینشون نشدین@amir-bernousi بحث اینکه اشتباه گفتین نیست، بحث اینه که متوجه بشین و فردا روزی تو تستا به مشکل نخورین
-
@roghayeh-eftekhari خب از منفذ غشا هم مواد معدنی میگذشت وگاهیم برای حمله ویروس به سلول درسته؟ مثل مثلا اب و ....
-
@roghayeh-eftekhari خب از منفذ غشا هم مواد معدنی میگذشت وگاهیم برای حمله ویروس به سلول درسته؟ مثل مثلا اب و ....
Amir Habibi نه فقط مولکول های ریز تمام مواد معدنی ریز مولکول نیستن ، نه ویروس به صورت قفل کلیدی وارد سلول میشه خودش غشاء رو باز میکنه
-
M Tg
اینجا و چندتا پست قبل تر هم گفتین :| وقتی اینطوری در نظر میگیرین ینی کامل متوجه فرق بینشون نشدین -
@dr-aryan غشا تو همون قسمتی که علامت زدم بریده شده
اگه بقیه غشا رو تصور کنی در کنار همین پروتئینه، میشه همونی که خودت علامت زدی -
@amir-bernousi شما واقعا ۵ سال تجربه کنکور دارین و هرچی من میگم منظورم رو نمیخواین قبول کنید؟؟
M Tg
من میدونم منظور شما چیهاما توی تست منظور شما رو نمیخواین، فردا با همین قضیه یه تستو تو کنکور میتونین اشتباه جواب بدین
شما فکر میکنین من نمیفهمم و میخوام شما رو اذیت کنم :| اما میخوام رو این قضیه حساس بشین از همین اوایل که بعدا دارین میخونین اینطوری به مشکل برنخورین
-
M Tg
من میدونم منظور شما چیهاما توی تست منظور شما رو نمیخواین، فردا با همین قضیه یه تستو تو کنکور میتونین اشتباه جواب بدین
شما فکر میکنین من نمیفهمم و میخوام شما رو اذیت کنم :| اما میخوام رو این قضیه حساس بشین از همین اوایل که بعدا دارین میخونین اینطوری به مشکل برنخورین
-
M Tg :joy:
من 3 سال از عمرم سر همین چیزا رفت، قانع نشدن به متن کتاب، اطلاعات خارج کنکور، بد خوندن کتاب و ....
من واقعا پیر شدم :joy: به همین خاطر نمیخوام کسی به خاطر این چیزای ساده عقب بیفته
اگه دبیرای دبیرستان درست حسابی سخت گیری کنن تو این چیزا الان کسی مشکل نداشت