زیست
-
M Tg
اینجا و چندتا پست قبل تر هم گفتین :| وقتی اینطوری در نظر میگیرین ینی کامل متوجه فرق بینشون نشدین@amir-bernousi بحث اینکه اشتباه گفتین نیست، بحث اینه که متوجه بشین و فردا روزی تو تستا به مشکل نخورین
-
@roghayeh-eftekhari خب از منفذ غشا هم مواد معدنی میگذشت وگاهیم برای حمله ویروس به سلول درسته؟ مثل مثلا اب و ....
-
@roghayeh-eftekhari خب از منفذ غشا هم مواد معدنی میگذشت وگاهیم برای حمله ویروس به سلول درسته؟ مثل مثلا اب و ....
Amir Habibi نه فقط مولکول های ریز تمام مواد معدنی ریز مولکول نیستن ، نه ویروس به صورت قفل کلیدی وارد سلول میشه خودش غشاء رو باز میکنه
-
M Tg
اینجا و چندتا پست قبل تر هم گفتین :| وقتی اینطوری در نظر میگیرین ینی کامل متوجه فرق بینشون نشدین -
@dr-aryan غشا تو همون قسمتی که علامت زدم بریده شده
اگه بقیه غشا رو تصور کنی در کنار همین پروتئینه، میشه همونی که خودت علامت زدی -
@amir-bernousi شما واقعا ۵ سال تجربه کنکور دارین و هرچی من میگم منظورم رو نمیخواین قبول کنید؟؟
M Tg
من میدونم منظور شما چیهاما توی تست منظور شما رو نمیخواین، فردا با همین قضیه یه تستو تو کنکور میتونین اشتباه جواب بدین
شما فکر میکنین من نمیفهمم و میخوام شما رو اذیت کنم :| اما میخوام رو این قضیه حساس بشین از همین اوایل که بعدا دارین میخونین اینطوری به مشکل برنخورین
-
M Tg
من میدونم منظور شما چیهاما توی تست منظور شما رو نمیخواین، فردا با همین قضیه یه تستو تو کنکور میتونین اشتباه جواب بدین
شما فکر میکنین من نمیفهمم و میخوام شما رو اذیت کنم :| اما میخوام رو این قضیه حساس بشین از همین اوایل که بعدا دارین میخونین اینطوری به مشکل برنخورین
-
M Tg :joy:
من 3 سال از عمرم سر همین چیزا رفت، قانع نشدن به متن کتاب، اطلاعات خارج کنکور، بد خوندن کتاب و ....
من واقعا پیر شدم :joy: به همین خاطر نمیخوام کسی به خاطر این چیزای ساده عقب بیفته
اگه دبیرای دبیرستان درست حسابی سخت گیری کنن تو این چیزا الان کسی مشکل نداشت
-
سلام دوستان شبتون بخیر
سوال:
از منافذ فسفولیپیدی چ موادی عبور میکنند و اسم این نوع عبور چیه؟
سوالم از این نکته اومده دقت کنید
مواد در طی انتشار از بین فسفولیپید ها عبور میکنند نه از منافذ فسفولیپید هاM Tg
سلام دوست عزیز
توی کتاب زیست دهم
فصل4 گغتاری ک مربوط به رگ هاست
یه شکلی داده من پشت کنکوریم نمیدونم تو کتابی که منبع امساله این شکل هست یا نه اومده توضیح داده این قضیه منفذ رو
درواقع
یکسری مواد محلول درچربی از منافذ بین فسفولیپیدا میتونن بگذرن و مشکلی براشون اینجاد نمیکنه
دربین این فسفولیپیدا یه منافذ پر آبی وجود داره که مواد محلول در آب از این منافذ عبور میکنن
برای من شکل 13 فصل4 دهمه که تاپیکشم تو کتاب هست روش های مختلف مبادله مواد در مویرگ ها
اگه شکلشو دیدم اینجا لودش میکنم -
سلام دوستان شبتون بخیر
سوال:
مواد در طی انتشار از بین فسفولیپید ها عبور میکنند نه از منافذ فسفولیپید ها -
سلام دوستان شبتون بخیر
سوال:
مواد در طی انتشار از بین فسفولیپید ها عبور میکنند نه از منافذ فسفولیپید هاM Tg
ینی جواب شما اینطوری میشه
در طی عبور مواد از طریق انتشار ساده
مواد به دوگروه تقسیم میشن
موادی که محلول در آب هستن چونکه نمیتونن از بین فسفولیپید ها عبور کنن از بین منافذی که پر از اب هستن و تو همون غشا ایجاد شدن عبور میکنن مثل گلوکز و سون های سدیم و پتاسیم
موادی که محلول در چربی هستن میتونن از بین منافذ فسفولیپیدا رد بشن مثل اکسیزن کربن دی اکسید و اوره
یعنی راه عبورشون از منافذ رو میزان انحلال پذیریشون در اب یا چربی تعیین میکنه
اما این شکل تو کتاب جدید حذف شده یعنی شما نیازی نیست خودت رو درگیرش کنی -
M Tg
@amir-bernousi
بله دقیقا
حساسیت زیادی باعث میشه تو بری دنبال اطلاعات بیشتری که مدنظر کتاب نیست
یعنی اطلاعاتت درسته ها منتها تو کتاب اصلا نخواسته و نداده این اطلاعات رو
د رنتیجه وقتی داری ازمون میدی یا تست میزنی تو میای از اون اطلاعات هم استفاده میکنی این باعث میشه از هدف طراح سوال منحرف بشی تستو اشتباه بزنی
منم سال قبل بارها این اشتباه رو انجام دادم متاسفانه -
این منفذ هم دربین فسفولیپید هاست اگه دقت کنید
و اینکه این نکته حذف شده
ولی خب کارش رو گفتم برای
درجه نفوذپذیر غشا به این منافذ بستگی داره
و حتی با تغیر اندازه این منفذ ها اسماش هم فرق داره
البته اینا نمیتونه در کنکور مطرح بشهمحمد محمدی 7 در زیست گفته است:
این منفذ هم دربین فسفولیپید هاست اگه دقت کنید
و اینکه این نکته حذف شده
ولی خب کارش رو گفتم برای
درجه نفوذپذیر غشا به این منافذ بستگی داره
و حتی با تغیر اندازه این منفذ ها اسماش هم فرق داره
البته اینا نمیتونه در کنکور مطرح بشهدرستهه
-
M Tg
سلام دوست عزیز
توی کتاب زیست دهم
فصل4 گغتاری ک مربوط به رگ هاست
یه شکلی داده من پشت کنکوریم نمیدونم تو کتابی که منبع امساله این شکل هست یا نه اومده توضیح داده این قضیه منفذ رو
درواقع
یکسری مواد محلول درچربی از منافذ بین فسفولیپیدا میتونن بگذرن و مشکلی براشون اینجاد نمیکنه
دربین این فسفولیپیدا یه منافذ پر آبی وجود داره که مواد محلول در آب از این منافذ عبور میکنن
برای من شکل 13 فصل4 دهمه که تاپیکشم تو کتاب هست روش های مختلف مبادله مواد در مویرگ ها
اگه شکلشو دیدم اینجا لودش میکنم -
@f-seif-0 اره صبح همهمین شکلو خودمم نگا کردم
اما گفتماگه اینو بفرستم باز یسریا قبول نمیکنن میگن این ک مویرگه و جریانش فرق داره و از این حرفا -
M Tg
ینی جواب شما اینطوری میشه
در طی عبور مواد از طریق انتشار ساده
مواد به دوگروه تقسیم میشن
موادی که محلول در آب هستن چونکه نمیتونن از بین فسفولیپید ها عبور کنن از بین منافذی که پر از اب هستن و تو همون غشا ایجاد شدن عبور میکنن مثل گلوکز و سون های سدیم و پتاسیم
موادی که محلول در چربی هستن میتونن از بین منافذ فسفولیپیدا رد بشن مثل اکسیزن کربن دی اکسید و اوره
یعنی راه عبورشون از منافذ رو میزان انحلال پذیریشون در اب یا چربی تعیین میکنه
اما این شکل تو کتاب جدید حذف شده یعنی شما نیازی نیست خودت رو درگیرش کنی -
M Tg :joy:
من 3 سال از عمرم سر همین چیزا رفت، قانع نشدن به متن کتاب، اطلاعات خارج کنکور، بد خوندن کتاب و ....
من واقعا پیر شدم :joy: به همین خاطر نمیخوام کسی به خاطر این چیزای ساده عقب بیفته
اگه دبیرای دبیرستان درست حسابی سخت گیری کنن تو این چیزا الان کسی مشکل نداشت
-
@f-seif-0 خب حالا با توجه به همیننکته ای گفتید
یبار دیگسوال و اون نکته توی تایپیک رو بخونیدM Tg
ببین فرزندم
در طی انتشار به طور کلی هرماده که میخوادم باشه
مواد از بین فسفولیپیدها که یسری منافذ هست عبور میکنن دیگه ی لحظه تصورش کنیم متوجهی
حالا ببین براساس شیب غلظتش میتونه انشار ساده باشه
یا اسمز باشه مثلا
انتقال فعال که با دخالت پروتئین ها اتفاق میوفته نمیتونه باشه
دیگه کم کم خودمم دارم قاطی میکنم بیخیال شو سرجدت