زیست
-
محمد محمدی 7 منفذ مویرگبا اون منفذی ک شکلشو فرستادم چ فرقی میکنه؟
-

ولی اگه دقت کنید اون منافذ در شکل هم نشون داده شده جدا از اینا هست

این منافذی که در هسته نشون داده رو میبینید دقیقا عین همینا در غشا سلول
در اون سال شکل کتاب به منافذ غشای سلول هم اشاره کرده بود ولی شکلش حذف شده
کارای این دوتا متفاوته
یکی انتشار صورت میگیره از بین فسفولیپید ها در شکل اول
ولی اون منافذ برای عبور مواد نیستنمحمد محمدی 7 منافذ هسته هم ازش مواد عبور میکنن
-
@roghayeh-eftekhari
خب یه ساعته دارم میگم همین اشتباس!فاصله با منفذ فرق داره
-
@roghayeh-eftekhari رقیه من این بحثو سه ساعته دارم توضیح میدم واسه ایشون ک منظورم از منفذی ک فسفولیپید اینجا میکنه همون منفذ غشاست
چرا باز این گیر دادین @Amir-BernousiM Tg :| خب منم دارم میگم اینی که میگین کلا اشتباس و درستشو بگین :| بگین منفذ غشا نه منفذ فسفولیپید
فسفولیپید منفذ نداره
-
محمد محمدی 7 منافذ هسته هم ازش مواد عبور میکنن
@amir-bernousi بنده گفتم خارج کتابه ولی اگه حرف بندرو قبول ندارید داخل گوگل به این منافذ و کارشون اشاره شده
-
@roghayeh-eftekhari رقیه من این بحثو سه ساعته دارم توضیح میدم واسه ایشون ک منظورم از منفذی ک فسفولیپید اینجا میکنه همون منفذ غشاست
چرا باز این گیر دادین @Amir-Bernousi -
@roghayeh-eftekhari
خب یه ساعته دارم میگم همین اشتباس!فاصله با منفذ فرق داره
@amir-bernousi
فاصله رو منفذ میگیم اقاااااا چرا جو جدید میدی -
M Tg منفذ مویرگ ها همون فاصله بین فسفو لیپید هاست
و اون منافذی نیست که تو شکل اولی که ارسال کردیدمحمد محمدی 7 منفذ مویرگ ها ناشی از فاصله بین فسفولیپید هاست
ولی منفذ غشا ی سوراخایی بین فسفو لیپیدان؟ ینی مثل نبودن یدونه مولکول فسفولیپید؟؟ -
M Tg :| خب منم دارم میگم اینی که میگین کلا اشتباس و درستشو بگین :| بگین منفذ غشا نه منفذ فسفولیپید
فسفولیپید منفذ نداره
@amir-bernousi ببینید ایشون الان مشکلش و سوالش این نیست جنس منفذ چیه یا از پروتیین یا فسفو
-
محمد محمدی 7 منفذ مویرگ ها ناشی از فاصله بین فسفولیپید هاست
ولی منفذ غشا ی سوراخایی بین فسفو لیپیدان؟ ینی مثل نبودن یدونه مولکول فسفولیپید؟؟ -
M Tg :| خب منم دارم میگم اینی که میگین کلا اشتباس و درستشو بگین :| بگین منفذ غشا نه منفذ فسفولیپید
فسفولیپید منفذ نداره
-
محمد محمدی 7 منفذ مویرگ ها ناشی از فاصله بین فسفولیپید هاست
ولی منفذ غشا ی سوراخایی بین فسفو لیپیدان؟ ینی مثل نبودن یدونه مولکول فسفولیپید؟؟M Tg ببینید منفذ ها احتمالا ساختار و جنسی دارن ولی فرق دارن با اون فاصله ای که انتشار ازش صورت میگیره
-
@roghayeh-eftekhari منفذ تو فارسی ینی سوراخ و یا در اصل راهی که میشه بهش نفوذ کرد
فسفولیپیدا مثل یه دیوارن و اگه مثلا چنتاشونو برداریم، اون موقع غشا سوراخ شده و میتونه باعث مرگ سلول بشه
اگه منفذی برای عبور بخوایم باید یه چیزی باشه که بتونه عبور مواد رو کنترل کنه که سلول با پروتئینای غشایی این کارو انجام میده و وقتی یه پروتئین منفذدار مثل پروتئین کانالی بین دو لایه فسفولیپیدا قرار میگیره، منفذ غشا ایجاد میشه
خود سلولای ایمنی از طریق سوراخ کردن غشای میکروبا باعث نابودیشون میشن
-
M Tg ببینید منفذ ها احتمالا ساختار و جنسی دارن ولی فرق دارن با اون فاصله ای که انتشار ازش صورت میگیره
fatemeh8181 در زیست گفته است:
M Tg ببینید منفذ ها احتمالا ساختار و جنسی دارن ولی فرق دارن با اون فاصله ای که انتشار ازش صورت میگیره
اها
محمد محمدی 7 اینم میتونه باشه؟؟
ینی اونایی ک ازشون چیزی رد نمیشه جنسشون با فاصله انداختن بین فسفولیپیدا فرق داشته باشه؟ -
@roghayeh-eftekhari منفذ تو فارسی ینی سوراخ و یا در اصل راهی که میشه بهش نفوذ کرد
فسفولیپیدا مثل یه دیوارن و اگه مثلا چنتاشونو برداریم، اون موقع غشا سوراخ شده و میتونه باعث مرگ سلول بشه
اگه منفذی برای عبور بخوایم باید یه چیزی باشه که بتونه عبور مواد رو کنترل کنه که سلول با پروتئینای غشایی این کارو انجام میده و وقتی یه پروتئین منفذدار مثل پروتئین کانالی بین دو لایه فسفولیپیدا قرار میگیره، منفذ غشا ایجاد میشه
خود سلولای ایمنی از طریق سوراخ کردن غشای میکروبا باعث نابودیشون میشن
@amir-bernousi اصلا بحث الان پروتئین نیست فک کنم کلا داری درمورد یچی دیگه حرف میزنی
-
بابا غشاء منفذ داره
منظور از منفذ فسفو لیپید همون منفذ غشاء سلول
و از منفذهای غشاء اصلی مولکول های ریز وارد سلول میشن از طریق انتشار
باشه؟ -
@f-seif-0 :|
فاصله با منفذ خیلی فرق داره
-
@roghayeh-eftekhari همینو اگه تونستی به ایشون بفهمونی و قانع کنی بهش گیر ندن پیش من جایزه داری