زیست
-
@roghayeh-eftekhari منفذ تو فارسی ینی سوراخ و یا در اصل راهی که میشه بهش نفوذ کرد
فسفولیپیدا مثل یه دیوارن و اگه مثلا چنتاشونو برداریم، اون موقع غشا سوراخ شده و میتونه باعث مرگ سلول بشه
اگه منفذی برای عبور بخوایم باید یه چیزی باشه که بتونه عبور مواد رو کنترل کنه که سلول با پروتئینای غشایی این کارو انجام میده و وقتی یه پروتئین منفذدار مثل پروتئین کانالی بین دو لایه فسفولیپیدا قرار میگیره، منفذ غشا ایجاد میشه
خود سلولای ایمنی از طریق سوراخ کردن غشای میکروبا باعث نابودیشون میشن
@amir-bernousi اصلا بحث الان پروتئین نیست فک کنم کلا داری درمورد یچی دیگه حرف میزنی
-
بابا غشاء منفذ داره
منظور از منفذ فسفو لیپید همون منفذ غشاء سلول
و از منفذهای غشاء اصلی مولکول های ریز وارد سلول میشن از طریق انتشار
باشه؟ -
@f-seif-0 :|
فاصله با منفذ خیلی فرق داره
-
@roghayeh-eftekhari همینو اگه تونستی به ایشون بفهمونی و قانع کنی بهش گیر ندن پیش من جایزه داری
-
@roghayeh-eftekhari منفذ تو فارسی ینی سوراخ و یا در اصل راهی که میشه بهش نفوذ کرد
فسفولیپیدا مثل یه دیوارن و اگه مثلا چنتاشونو برداریم، اون موقع غشا سوراخ شده و میتونه باعث مرگ سلول بشه
اگه منفذی برای عبور بخوایم باید یه چیزی باشه که بتونه عبور مواد رو کنترل کنه که سلول با پروتئینای غشایی این کارو انجام میده و وقتی یه پروتئین منفذدار مثل پروتئین کانالی بین دو لایه فسفولیپیدا قرار میگیره، منفذ غشا ایجاد میشه
خود سلولای ایمنی از طریق سوراخ کردن غشای میکروبا باعث نابودیشون میشن
-
@f-seif-0 :|
فاصله با منفذ خیلی فرق داره
@amir-bernousi توروووو خدااااا ولم کن
طبق کتاب نداره
به فاصله بین اونا میگن منفذ -
:|
من دیگه بریدم

بازم میگین منفذ غشا همون منفذ فسفولیپیده
من سعی کردم راهنماییتون کنم اما دیگه بقیش با خودتون
-
@roghayeh-eftekhari همینو اگه تونستی به ایشون بفهمونی و قانع کنی بهش گیر ندن پیش من جایزه داری
-
fatemeh8181 در زیست گفته است:
M Tg ببینید منفذ ها احتمالا ساختار و جنسی دارن ولی فرق دارن با اون فاصله ای که انتشار ازش صورت میگیره
اها
محمد محمدی 7 اینم میتونه باشه؟؟
ینی اونایی ک ازشون چیزی رد نمیشه جنسشون با فاصله انداختن بین فسفولیپیدا فرق داشته باشه؟M Tg بله و احتمالا از پروتیین هست ولی نه برای عبور مواد به داخل ولی چون بین فسفو لیپید هاست احتمالا کتاب ماز گفته منافذ بین فسفو لیپید ها
-
بابا غشاء منفذ داره
منظور از منفذ فسفو لیپید همون منفذ غشاء سلول
و از منفذهای غشاء اصلی مولکول های ریز وارد سلول میشن از طریق انتشار
باشه؟ -
:|
من دیگه بریدم

بازم میگین منفذ غشا همون منفذ فسفولیپیده
من سعی کردم راهنماییتون کنم اما دیگه بقیش با خودتون
-
@roghayeh-eftekhari
رقیه جان میتونی بگی غشا منفذ داره ولی نمیتونی بگی فسفولیپید منفذ داره کلا جمله غلط میشه -
@roghayeh-eftekhari
این اقاعه درست میگه که منفذ پروتئینیه اره میتونه باشه
ولی خب مثل منافذ غشایی که تو هسته هست!
که ما بحثمون اون نیست -
@sania-andiravan من منظور حانیه ارو گفتم میدونم اینو
ایشون با این مشکل دارن گفتم حانیه منظورش این بود که بعدش درستش کرد
-
@roghayeh-eftekhari
این اقاعه درست میگه که منفذ پروتئینیه اره میتونه باشه
ولی خب مثل منافذ غشایی که تو هسته هست!
که ما بحثمون اون نیست -
هر چیزی که اسمشو گزاشتن منفذ که نباید چیزی عبور بده
چندبار گفتم کار این منافذ در نفوذپذیری تراوایی هست که کتاب هم اشاره کرده بهش که غشا دارای تراوایی نسبی هست
این تراوایی به این منافذ و اندازشون بستگی داره

️