سلام سلام😄
حالتون چطوره کنکوری ها؟😃
خب قضیه چیه؟
قراره ما در حد توانمون به کنکوری ها کمک کنیم.
خب حالا چطوری؟
بروبچ کنکوری میتونین تو تاپیک پایینی سوال های مشاوره ای تون رو از دانشجو های رشته های تاپ که تو مسیر کنکور کلی تجربه کسب کردن و بلد کار هستن بپرسین
و بنده حقیر(😅) در حد تجربه های خودم و به کمک هانیه جان @haniehno به سوال هاتون توی پست های این تاپیک (ترجیحا به صورت ویس) جواب میدیم.
سوالاتون قراره حول مشکلات مشاورهای کنکور مثل انگیزه و برنامه نوشتن و مشاور و آزمون ها و... باشه.
چیز هایی که هممون با پوست و گوشت و استخوان تجربه کردیم یا درحال تجربهش هستیم.
https://forum.alaatv.com/topic/56518/مشاوره-کنکوری-گفتگو
درضمن حواستون باشه😉:
✅️اسپم ممنوعه🚫
✅️گفتگو ها و سوال هامون تو تاپیک بالایی(تاپیک گفتگو) انجام میشه⚠️
✅️اینجا فقط به سوالاتون جواب میدیم⬇️
و دعوت میکنم از همه ی دانش آموزان آلا: @دانش-آموزان-آلاء
و فارغ التحصیلان و رتبه برتر های آلا که تجربه هاشون واسه یه کنکوری خیلی باارزشه: @فارغ-التحصیلان-آلاء @رتبه-های-انجمن-آلاء
سلام من نیاز به برنامه ریزی تحصیلی دارم میشه کمکم کنید؟
دهم تجربی هستم فرزانگان نهم قبول شدم و روش درس خوندنو نمیدونم ولی اونایی که شیشم قبول شدن بیشترشون برنامه دارن و میدونن باید چیکار کنن احساس میکنم تایمم هدر میره و با اینکه بعضی روزا ۶ ساعت درس میخونم احساس میکنم ۳ ساعتم درس نخوندم. من کلا برا هیچی نمیتونم طبق برنامه پیش برم و همیشه وقتی حال داشته باشم درس میخونم. وقتی حوصله ش نباشه هیچی از درس هم نمیفهمم.
سلام
خسته نباشید
من بعداز چندین سال دوری از درس میخوام مجددا کنکور بدم
مشاوره دارم
نمیتونم بگم صفرصفرم ولی زیاد هم فرقی با صفر ندارم
به جز مبحث تابع بقیه مباحث رو اصلا یک بار هم نخوندم و ...
نیاز به تکرار و .... که خودتون بهتر میدونید
ساعت مطالعه م هم اگر استرس نداشته باشم تا هشت ساعت میتونم بخونم اما مثل امروز از استرس فقط چهار ساعت خوندم
امشب بالاخره تصمیم گرفتم به مشاوره بگم این مورد رو
(شاید اگر یکسال پیش آروم و پیوسته درس میخوندم و استرس نداشتم امسال میتونستم به خودم امید صددرصد قبولی داشته باشم )
من امشب به مشاوره م گفتم اجازه بدید آروم و پیوسته بریم جلو که من استرس نگیرم اگر هم نشد حداقل سال بعد اینقدر عجله ای نخونده باشم یا اینقدر استرس بگیرم که نتونم بخونم
الان نظر و تجربه شمارو میخوام بدونم
(بماند که من افسردگی هم دارم و استرس زیاد کلا از همه زندگی عقبم میندازه)
@بچه-های-تجربی-کنکور-1403
@تجربیا
@ریاضیا
قیمت مشاور خصوصی حدودا چقدراس!؟
-
Maryam Nateqi
خیلیا این شکلی کار میکنن، اصلا براشون حق و مال مردم مهم نیست. ولی این بنده خدا به من گفت نهایتا با ۵ نفر کار میکنه... -
sina bigdeli
به نظرخودتون الان که با مشاور کار میکنید فرقی کردین نسبت به اون روزایی که مشاور نداشتین؟ یعنی داشتن مشاور تاثیری روی میزان مطالعه، استرس، انگیزه و.... داشته؟ -
Mr. Perfect
متشکرم -
Sajedeh Ghavi 0
بله دقیقا من راضی نبودم
مشاور من فکر میکنم با تعداد بیشتری کار میکرد و وقت زیادی رو هم بیمارستان بود
البته من باید همون اول لغو میکردم چون مشخص بود اهمیتی نداره براشون
چون از من سوالی نمیکردن حتی روش مطالعه درسا رو هم نگفتن -
سلام
بعضی از این مشاوره تو کانال های تلگرام ها میگن خیلی خوبه
هزینه اش هم به نسبت خوبه -
این پست پاک شده!
-
Sajedeh Ghavi 0 سلام من 450میدم اما برای دانش اموزان ثبت نامی جدید 550 میگیرن
راضی هستم خدماتشون خوبه(ازمون.. جلسه اسکای روم.. پک تستی)
یه طرح هم دارن که هزینش بیشتره فک میکنم 850 و رتبه های برتر (1 رقمی،2 رقمی، 3 رقمی) رفع اشکال انجام میدن برات -
اصن محدودیت نداره قیمتش
مشاوره شدن هیچ مدرکی نداره هیچ شکایت حقوقی هم نمیتونی بکنی از ی مشاور اگه سرت کلاه گذاشت
امروزه هم مشاوره شده فقد ی منبع پول ک اصن هیچچیزی جز پول براشون مهم نیست
خیلی دقت کن واسه انتخاب مشاور
بنظرم اگه ضرورتی نداره برات اصن نگیر
من خودم یه سال هم پولم رفت و کلی ضرر کردم هم یه سوال عقب افتادم -
سلام
برای برنامه ریزی و مدیریت ازمون و نحوه تست زدن و ..... میتونین برین از ویسای آقای افشار استفاده کنین، تو گوگل سرچ کنین علیرضا افشار میاره
هرچی که لازم داشته باشین بهتون میگه
مشاوره خصوصی اصلا چیز جالبی نیست
-
sallar savadkoohireplied to Sajedeh Ghavi 0 on آخرین ویرایش توسط sallar savadkoohi انجام شده
Sajedeh Ghavi 0
به نظرم بدترین انتخاب ممکن تیم مهرشاد سبطیه
به شدت دنبال پولو تبلیغات
قشنگ منو دیوونه کردن همش تبلیغ میکردن
اخرشم مشاورشونو شروع نشده تموم کردم و کلی پول هدر دادم رفت -
Sajedeh Ghavi 0
استاد طلوعی هم مشاوره انجام میدن
ماهی 950 تا 1 میلیون تومنه
من خودم دیدم گرونه انجام ندادم ولی اگر میتونید اینقدر پول بدین گزینه بدی نیست -
من گرفتم ماهی ۲۴۰تومن میدم فوق العاده متعهده و واقعا کار میکنه خیلی ازشون راضیم یعنی اگر دستمو نمیگرفت الان کاسه ی چه کنم چه کنم دستمبود
-
Bahare Rasouli
با کی گرفتین؟ -
Bahare Rasouli بگم اسمش چیه یا چی؟
-
Nazanin Nobakht متوجه منظورتون نشدم؟!!
-
sallar savadkoohi من با پیج مدیکال گرفتم ولی مشاوراشون زیادن زنگ میزنن میگن چجور مشاوری میخوای
منکه اصلا نمیدونستم یعنی چی گفتم منظورتون چیه گفت مشاورت چه خصیصه ای داشته باشه
برام مهم بود یکم سخت گیر باشه و الکی هی امید واهی نده خلاصه گفتم بهشون و الان مشاورم رتبه برتر دوسال پیش هستن هرشب گزارش کار میگیرن یه شب نفرستم بیچارم میکنه
عقب بیوفتم همون شب برناممو تغییر میده سوال داشته باشم تو درسا همون لحظه یا اخر شب جواب میدنهرهفته هم یه تماس دارم و با توجه به درسی که میخونم ازمون هم میگیرن
-
Bahare Rasouli راستش دنبال مشاور خوب میگشتم
اگه مشکلی نیس اسم مشاورتون رو خواستم بدونم