بودجه بندی آزمون پارسال و امسال گزینه دو با هم فرق کرده ؟
-
سلام
داشتم ازمون پارسال این موقع های گزینه دو رو نگاه میکردم ، تعجب کردم مگه بودجه بندی دهم شیمی تا ص ۳۰ نبودش ، پس چرا یه سری سوالا از اون قسمت به بعد طرح شده بود ؟ یعنی بودجه بندی امسال فرق داره با پارسال ؟و دوم اینکه فردا ازمون به چه صورتی برگزار میشه ، باید بصورت انلاین وارد یه پنلی بشیم یا پی دی اف سوال هارو میفرستن و ما باید اون رو حل کنیم و فقط کلید هارو بفرستیم ، یا مثل سه آ سه روز بهت زمان میدن
@M-an
مدیر-محصول-ابریشم
sohrab -
سلام
داشتم ازمون پارسال این موقع های گزینه دو رو نگاه میکردم ، تعجب کردم مگه بودجه بندی دهم شیمی تا ص ۳۰ نبودش ، پس چرا یه سری سوالا از اون قسمت به بعد طرح شده بود ؟ یعنی بودجه بندی امسال فرق داره با پارسال ؟و دوم اینکه فردا ازمون به چه صورتی برگزار میشه ، باید بصورت انلاین وارد یه پنلی بشیم یا پی دی اف سوال هارو میفرستن و ما باید اون رو حل کنیم و فقط کلید هارو بفرستیم ، یا مثل سه آ سه روز بهت زمان میدن
@M-an
مدیر-محصول-ابریشم
sohrabامیر رضا فتح اللهی
سلام من فارق التحصیل ام و پارسال گزینه ۲ دادم و امسالم گزینه دویی هستم
راجع به سوال اولتون بله بودجه بندی فرق کرده نسبت به پارسال مثلا همین شیمی پارسال اون بخش مربوط به لایه ها و زیر لایه ها و عناصر جدول بود ولی امسال توی بودجه بندی آزمون اول نیست
راجع به سوال دومتون میتونید به دو روش آزمون بدید که توی این لینک کامل توضیح داده شده 👇
اطلاعیه شیوه برگزاری آزمون ۲۳ مهر:
b2n.ir/w44667 -
امیر رضا فتح اللهی
سلام من فارق التحصیل ام و پارسال گزینه ۲ دادم و امسالم گزینه دویی هستم
راجع به سوال اولتون بله بودجه بندی فرق کرده نسبت به پارسال مثلا همین شیمی پارسال اون بخش مربوط به لایه ها و زیر لایه ها و عناصر جدول بود ولی امسال توی بودجه بندی آزمون اول نیست
راجع به سوال دومتون میتونید به دو روش آزمون بدید که توی این لینک کامل توضیح داده شده 👇
اطلاعیه شیوه برگزاری آزمون ۲۳ مهر:
b2n.ir/w44667@ali-valicheki خیلی ممنون ، فقط یه سوال نام کاربری و رمز ورود به پنل گزینه دو همون رمز و و نام کاربری آلا هستش یا فرق میکنه ؟
-
@ali-valicheki خیلی ممنون ، فقط یه سوال نام کاربری و رمز ورود به پنل گزینه دو همون رمز و و نام کاربری آلا هستش یا فرق میکنه ؟
امیر رضا فتح اللهی فرق میکنه
هر نام کاربری و رمز عبوری رو که موقع ثبت نام توی گزینه۲ وارد کردید باید همون رو وارد کنید -
M monirs این موضوع را از راه ابریشم آلاء جابهجا کرد