قیمت مشاور خصوصی حدودا چقدراس!؟
-
Nazanin Nobakht متوجه منظورتون نشدم؟!!
نوشتهشده در ۲۲ مهر ۱۴۰۰، ۸:۱۱ آخرین ویرایش توسط انجام شدهBahare Rasouli راستش دنبال مشاور خوب میگشتم
اگه مشکلی نیس اسم مشاورتون رو خواستم بدونم -
sallar savadkoohi من با پیج مدیکال گرفتم ولی مشاوراشون زیادن زنگ میزنن میگن چجور مشاوری میخوای
منکه اصلا نمیدونستم یعنی چی گفتم منظورتون چیه گفت مشاورت چه خصیصه ای داشته باشه
برام مهم بود یکم سخت گیر باشه و الکی هی امید واهی نده خلاصه گفتم بهشون و الان مشاورم رتبه برتر دوسال پیش هستن هرشب گزارش کار میگیرن یه شب نفرستم بیچارم میکنه
عقب بیوفتم همون شب برناممو تغییر میده سوال داشته باشم تو درسا همون لحظه یا اخر شب جواب میدنهرهفته هم یه تماس دارم و با توجه به درسی که میخونم ازمون هم میگیرن
نوشتهشده در ۲۲ مهر ۱۴۰۰، ۸:۱۲ آخرین ویرایش توسط sallar savadkoohi انجام شدهBahare Rasouli
اهااا اه اسم مدیکالو شنیده بودم
تشکر -
Bahare Rasouli راستش دنبال مشاور خوب میگشتم
اگه مشکلی نیس اسم مشاورتون رو خواستم بدونمNazanin Nobakht اها با پیج مدیکال تعداد مشاوراشون زیاده
البته مشاور من خانم غفوریان هستن الان دیگه دارم میرم تو ماه ۴ام که باهاشون کار میکنم -
Nazanin Nobakht اها با پیج مدیکال تعداد مشاوراشون زیاده
البته مشاور من خانم غفوریان هستن الان دیگه دارم میرم تو ماه ۴ام که باهاشون کار میکنم@bahare-rasouliاع منم تازه دیروز با مدیکال مشاوره گرفتم با خانم شیروانی
-
نوشتهشده در ۲۲ مهر ۱۴۰۰، ۹:۲۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
بچه ها از سایت مدیکال ثبت نام کردید یا اینستاش؟
چقد طول کشید بهتون زنگ زدن؟ -
Sajedeh Ghavi 0
استاد طلوعی هم مشاوره انجام میدن
ماهی 950 تا 1 میلیون تومنه
من خودم دیدم گرونه انجام ندادم ولی اگر میتونید اینقدر پول بدین گزینه بدی نیستنوشتهشده در ۲۲ مهر ۱۴۰۰، ۹:۳۳ آخرین ویرایش توسط انجام شدهsallar savadkoohi در قیمت مشاور خصوصی حدودا چقدراس!؟ گفته است:
Sajedeh Ghavi 0
من خودم دیدم گرونه انجام ندادم ولی اگر میتونید اینقدر پول بدین گزینه بدی نیستاتم میخواد برامون غنی کنه ماهی ی تومن
-
sallar savadkoohi در قیمت مشاور خصوصی حدودا چقدراس!؟ گفته است:
Sajedeh Ghavi 0
من خودم دیدم گرونه انجام ندادم ولی اگر میتونید اینقدر پول بدین گزینه بدی نیستاتم میخواد برامون غنی کنه ماهی ی تومن
نوشتهشده در ۲۲ مهر ۱۴۰۰، ۹:۴۳ آخرین ویرایش توسط انجام شدهM Tg
دیگه بعضیا قیمتشون گرونه چون اسمشون برنده
یه جای دیگه هم همین قیمت بود چون اون ادم مشاور سمپاد و نمونه های خوب بود -
بچه ها از سایت مدیکال ثبت نام کردید یا اینستاش؟
چقد طول کشید بهتون زنگ زدن؟Nazanin Nobakht تو کانال تلگرامشون به ادمین پیام بدی خیلی طول نمیکشه که زنگ بزنن
-
اصلا هم اینجوری فک نکن هرچی معروف تر و گرون تر بهتر نه اصلا اتفاقا هرچی معروف تر و گرون تر دزد تره
دانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۲۲ مهر ۱۴۰۰، ۱۰:۵۰ آخرین ویرایش توسط انجام شدهM Tg دسخوش راست میگه بنظر من بیشترششون دکون باز کردن و نجس تر از اینها نیست از بس دزدن
هرچی هم بهشون بگی زبون دارن جوری جوابتو میدن که قانع بشی -
اصن محدودیت نداره قیمتش
مشاوره شدن هیچ مدرکی نداره هیچ شکایت حقوقی هم نمیتونی بکنی از ی مشاور اگه سرت کلاه گذاشت
امروزه هم مشاوره شده فقد ی منبع پول ک اصن هیچچیزی جز پول براشون مهم نیست
خیلی دقت کن واسه انتخاب مشاور
بنظرم اگه ضرورتی نداره برات اصن نگیر
من خودم یه سال هم پولم رفت و کلی ضرر کردم هم یه سوال عقب افتادمدانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۲۲ مهر ۱۴۰۰، ۱۰:۵۲ آخرین ویرایش توسط انجام شدهM Tg منم همینطور دقیقا
-
Sajedeh Ghavi 0 این قیمت خیلییییییی زیاده
کلی موسسه معتبر هست که میتونی پیدا کنی و توی رنج قیمت 200 تا نهایتا 400 هستن ماهانهدانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۲۲ مهر ۱۴۰۰، ۱۲:۲۵ آخرین ویرایش توسط انجام شدهSamia Movahedi
بله میدونم هزینش کم نیست ولی استاد فیزیک آموزشگاهی که میرم هستن. از نظر اعتقاد و حروم حلال سرشون میشه و برای همین فکر میکنم با 550 خدمات خوبی هم بدن. راستش به این پیجای اینستاگرام و کانالای تلگرامی هم اعتقادی ندارم چون اصلا نمیشناسمشون. حداقل این بنده خدا جلو چشممه هر هفته یه بار باهاشون کلاس دارم میبینمشون.رتبه شون خوب بوده و دبیر مدارس برتر هستن و دانشگاه هم تدریس دارن... -
sallar savadkoohi در قیمت مشاور خصوصی حدودا چقدراس!؟ گفته است:
Sajedeh Ghavi 0
دانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۲۲ مهر ۱۴۰۰، ۱۲:۲۷ آخرین ویرایش توسط انجام شدهM Tg
هموووون. ولی من چون یازدهمم بهم گفتن 550؛ برای دوازدهم گفتن ۹٠٠_۱تومن درمیاد -
sallar savadkoohi من با پیج مدیکال گرفتم ولی مشاوراشون زیادن زنگ میزنن میگن چجور مشاوری میخوای
منکه اصلا نمیدونستم یعنی چی گفتم منظورتون چیه گفت مشاورت چه خصیصه ای داشته باشه
برام مهم بود یکم سخت گیر باشه و الکی هی امید واهی نده خلاصه گفتم بهشون و الان مشاورم رتبه برتر دوسال پیش هستن هرشب گزارش کار میگیرن یه شب نفرستم بیچارم میکنه
عقب بیوفتم همون شب برناممو تغییر میده سوال داشته باشم تو درسا همون لحظه یا اخر شب جواب میدنهرهفته هم یه تماس دارم و با توجه به درسی که میخونم ازمون هم میگیرن
دانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۲۲ مهر ۱۴۰۰، ۱۲:۲۷ آخرین ویرایش توسط انجام شدهBahare Rasouli
ماهی چقدر میگیرن!؟ -
من گرفتم ماهی ۲۴۰تومن میدم فوق العاده متعهده و واقعا کار میکنه خیلی ازشون راضیم یعنی اگر دستمو نمیگرفت الان کاسه ی چه کنم چه کنم دستمبود
دانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۲۲ مهر ۱۴۰۰، ۱۲:۲۸ آخرین ویرایش توسط انجام شدهBahare Rasouli
باهاشون از پیج اینستا آشنا شدین یا کانال تلگرام!؟ -
M Tg
هموووون. ولی من چون یازدهمم بهم گفتن 550؛ برای دوازدهم گفتن ۹٠٠_۱تومن درمیادنوشتهشده در ۲۲ مهر ۱۴۰۰، ۱۲:۲۹ آخرین ویرایش توسط انجام شدهSajedeh Ghavi 0 عامووو بیخیاااال مشاوررررر
این چ کاریییه -
Sajedeh Ghavi 0
من خودم دیدم گرونه انجام ندادم ولی اگر میتونید اینقدر پول بدین گزینه بدی نیستدانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۲۲ مهر ۱۴۰۰، ۱۲:۲۹ آخرین ویرایش توسط انجام شدهsallar savadkoohi
نه بابااین دیگه خییییلی زیاده. من یازدهمم. نمیخوام انقدر هزینه کنم...
-
سلام دوستان. میخواستم ازتون بپرسم آیا مشاور خصوصی دارید و اگه دارید هزینه ماهیانه ای که بهشون پرداخت میکنید چقدره؟ آیا به نسبت پولی که میدین خدمات خوبی دریافت میکنین؟
راستش من میخوام مشاور بگیرم اما از محدوده قیمت مشاور خبر ندارم! با یه مشاوری صحبت کردم گفتن ماهانه 550 تومن. خیلی زیاد میگیره به نظرتون!؟دانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۲۲ مهر ۱۴۰۰، ۱۲:۴۴ آخرین ویرایش توسط انجام شدهSajedeh Ghavi 0 در قیمت مشاور خصوصی حدودا چقدراس!؟ گفته است:
سلام دوستان. میخواستم ازتون بپرسم آیا مشاور خصوصی دارید و اگه دارید هزینه ماهیانه ای که بهشون پرداخت میکنید چقدره؟ آیا به نسبت پولی که میدین خدمات خوبی دریافت میکنین؟
راستش من میخوام مشاور بگیرم اما از محدوده قیمت مشاور خبر ندارم! با یه مشاوری صحبت کردم گفتن ماهانه 550 تومن. خیلی زیاد میگیره به نظرتون!؟البته باید اینارم بگم که ایشون دبیر مدارس نمونه دولتی های خوب تهرانن، دانشگاه تدریس دارن، با پنج نفر بیشتر کار نمیکنن و همه ی کارایی که مشاورای دیگه انجام میدن رو هم مسلما انجام میدن. این قیمتشون برای پایه یازدهم هست. برای دوازدهم گفتن ۹٠٠ تا ۱ تومن. رتبه خودشونم تو کنکور خوب بوده. دقیق یادم نیت ولی گفتن ۹٠٠ و خرده ای یا ۱٠٠٠ خرده ای کنکور بودن...
-
Sajedeh Ghavi 0 عامووو بیخیاااال مشاوررررر
این چ کاریییهدانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۲۲ مهر ۱۴۰۰، ۱۲:۴۵ آخرین ویرایش توسط انجام شدهM Tg
حالا من که یازدهمم. پرسیدم از اساتیدم گفتن که یازدهم اونقدر مهم نیست اما بودنش بهتر از نبودنشه اما برای دوازدهم واجبه -
M Tg
حالا من که یازدهمم. پرسیدم از اساتیدم گفتن که یازدهم اونقدر مهم نیست اما بودنش بهتر از نبودنشه اما برای دوازدهم واجبهنوشتهشده در ۲۲ مهر ۱۴۰۰، ۱۲:۴۶ آخرین ویرایش توسط انجام شدهSajedeh Ghavi 0
به نظرم الان یازدهم واقعا مشاور نیاز نیست
دوازدهمم اصلا الزامی نداره
کسی که از دهم خوب و پیوسته درس خونده دیگه چم و خم کار دستشه
مشاور هیچ کار به خصوصی نمیکنه الکی ذهنتونو درگیر نکنید -
من گرفتم ماهی ۲۴۰تومن میدم فوق العاده متعهده و واقعا کار میکنه خیلی ازشون راضیم یعنی اگر دستمو نمیگرفت الان کاسه ی چه کنم چه کنم دستمبود
دانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۲۲ مهر ۱۴۰۰، ۱۲:۴۷ آخرین ویرایش توسط انجام شدهBahare Rasouli
به نظرتون خود الآنتون خیلی با قبل از اینکه مشاور بگیرین فرق کرده!؟ حالا چه از لحاظ درسی چه از لحاظ مدیریت استرس و انگیزه...
میخوام تفاوتشون رو بدونم