مشکل در دینی
-
سلام دوستان
من میخوام تازه دینی خوندن رو شروع کنم
کتابمم گاچه
چند سوال
ایا لازمه ایات رو حفظ کنیم؟ تکنیک حفظ ایات چیاست
فیلم دیدن هم موثره؟
بین اقای رنجبرزاده و کریمی و یوسفیان کدوم کمک بیشتری می کنه؟ -
سلام دوستان
کتابمم گاچه
چند سوال
فیلم دیدن هم موثره؟
بین اقای رنجبرزاده و کریمی و یوسفیان کدوم کمک بیشتری می کنه؟ -
کریمی که میره کنار! بین رنچبرزاده و یوسفیان پور انتخاب سخته!
-
نه اصلا دینیرو توصیه نمیکنم الان فیلم ببینید
آیات حفظ بودنش میتونه بهتون کمک کنه !ولی نه فقط عربیشو حفظ کنید !باید با مفهوم و معنی بلد باشید
شما میتونید بعد ازین که عربی رو تموم کردید و ب تسلط نسبی رسیدید همایش آقای رنجبر زاده از سایت تخته خاک رو بگیرید ک فوق العاده ترکیبی و کامل تدریس کردن
کتاب گاج هم برای دینی عالیه -
سلام دوستان
کتابمم گاچه
چند سوال
فیلم دیدن هم موثره؟
بین اقای رنجبرزاده و کریمی و یوسفیان کدوم کمک بیشتری می کنه؟مهدی2020 در مشکل در دینی گفته است:
سلام دوستان
کتابمم گاچه
چند سوال
فیلم دیدن هم موثره؟
بین اقای رنجبرزاده و کریمی و یوسفیان کدوم کمک بیشتری می کنه؟بله از کنکور سال 95 به بعد باید ایات مهم رو حفظ کنید...تکنیک خاصی هم نداره و البته اونقدرم سخت نیس فقط مرور زیاد باعث میشه به راحتی حفظ شید..
ب غیر از این از هر راه دیگ ای استفاده کنید شاید اذیت بشید
فیلم دیدن خیلییییییی موثره من خودمم فیلم دیدم
درباره اساتید هم بنظرم اگ میخاید هزینه کنید استاد یوسفیان پور و گرنه استاد رنجبر زاده ک خیلیم خوبن بنظرم -
سلام دوست عزیز
فیلم های آموزشی جناب آقای رنجبرزاده برای کنکور پیش رو بسیار مناسب بوده و برای نتیجه گرفتن در کنکور توصیه می شود ...
علاوه بر فیلم های سال قبل آقای رنجبرزاده می تونید از فیلم های جمع بندی تخته خاک استاد رنجبرزاده نیز استفاده کنید .
اینم بهتون بگم اگر به طور منظم وبا جدیت و در کنار استفاده از فیلم های استاد تست های هر درس رو نیز بزنید تضمین یک درصد عالی در کنکور را برای خودتان کردید.
پ.ن: از سطح دیگر اساتید نیز بنده اطلاعی ندارم.موفق باشید.
-
سلام دوست عزیز
فیلم های آموزشی جناب آقای رنجبرزاده برای کنکور پیش رو بسیار مناسب بوده و برای نتیجه گرفتن در کنکور توصیه می شود ...
علاوه بر فیلم های سال قبل آقای رنجبرزاده می تونید از فیلم های جمع بندی تخته خاک استاد رنجبرزاده نیز استفاده کنید .
اینم بهتون بگم اگر به طور منظم وبا جدیت و در کنار استفاده از فیلم های استاد تست های هر درس رو نیز بزنید تضمین یک درصد عالی در کنکور را برای خودتان کردید.
پ.ن: از سطح دیگر اساتید نیز بنده اطلاعی ندارم.موفق باشید.
mohammad300 ببخشید میخوام تو خصوصی باهاتون حرف بزنم اگه میشه ای محدودیت رو بردارید
-
سوال همه شده دینی :|
فیلم دیدن تو هرچیزی به شرط اینکه خوب باشه بله تاثیر داره!
دینی رو هم زود شروع کنین! تستاشو دارن به سمت مفهومی بودن میبرن یواش یواش! باید حسابی روش مانور داد!
اقای یوسفیان پور بیشتر رو رمزگذاری مانور دادن ولی اقای رنچبرزاده روی مفهومی بودن! -
بعد یچیزم بگه همه ایاتو تقریبا باید حفظ بود! میان یه قسمت از ایه رو تو سوال نمیدن و از همون قسمت سوال میپرسن!
-
خودتون بشینین دینی بخونین از کتاب جامع گاج.
بله حفط ایات واجبه همراه با مفهوم -
mohammad300 ببخشید میخوام تو خصوصی باهاتون حرف بزنم اگه میشه ای محدودیت رو بردارید
این پست پاک شده! -
کریمی که میره کنار! بین رنچبرزاده و یوسفیان پور انتخاب سخته!
@dr-bernosi چرا کریمی می ره کنار؟
من یکمشو دیدم ایات رو عالی می گفت که -
درسته ولی نسبت به رنچبرزاده و یوسفیان پور خیلی کش دار تره! وقت ادمو میگیره