ایوری.....
-
Mahan Xodayi 1 سلام گزینه 2 پروتین هارو جدا نکرد با پروتاز تجریه کرد
گزینه 3 در مرحله دوم ازمایش اول با سانتریفیوژ به صورت لایه لایه جدا کرد بعد هر لایه رو جداگانه اضافه کرد به محیط کشت باکتری بدون کپسول و دید فقط لایه ای که DNA داره باعث انتقال صفت میشه که میشه بررسی انتقال صفت -
Mahan Xodayi 1 سلام گزینه 2 پروتین هارو جدا نکرد با پروتاز تجریه کرد
گزینه 3 در مرحله دوم ازمایش اول با سانتریفیوژ به صورت لایه لایه جدا کرد بعد هر لایه رو جداگانه اضافه کرد به محیط کشت باکتری بدون کپسول و دید فقط لایه ای که DNA داره باعث انتقال صفت میشه که میشه بررسی انتقال صفتAmirReza Soleimani چرا دیگه در ازمایش دوم جدا کرد همشونو.......در ازمایش اول و سوم تجزیه داشتیم
تجربیا
دوازدهم -
AmirReza Soleimani چرا دیگه در ازمایش دوم جدا کرد همشونو.......در ازمایش اول و سوم تجزیه داشتیم
تجربیا
دوازدهمMahan Xodayi 1
پس شاید چون عصاره کپسول دار رو با باکتری بدون کپسول مخلوط کرد غلط باشه (باکتری کپسول دار رو با بدون کپسول مخلوط نکرده) -
Mahan Xodayi 1
پس شاید چون عصاره کپسول دار رو با باکتری بدون کپسول مخلوط کرد غلط باشه (باکتری کپسول دار رو با بدون کپسول مخلوط نکرده)AmirReza Soleimani نمیدونم ولی مخلوط کرد خب عصارشو به محیط باکتری بدون کپسول اضافه کرد.....
-
Mahan Xodayi 1
سلام
در گزینه ۲
باید بگم که ایوری به باکتری بدون پوشینه اصلاکار نکرد
و فقط از کپسول دار استفاده کرد -
Mahan Xodayi 1
سلام
در گزینه ۲
و فقط از کپسول دار استفاده کردمحمد محمدی 7
سلام ایوری عصاره کپسول دار رو به باکتری های بدون کپسول اضافه میکرد ببینه انتقال صفت صورت میگیره یا نه و یه محیط کشت باکتری بدون کپسول هم داشت -
ایوری
در ازمایش اول متوجه شد که پروتیئن باعث انتقال صفت نمیشه -
محمد محمدی 7
سلام ایوری عصاره کپسول دار رو به باکتری های بدون کپسول اضافه میکرد ببینه انتقال صفت صورت میگیره یا نه و یه محیط کشت باکتری بدون کپسول هم داشتAmirReza Soleimani
بله متوجه هستم منظور بنده برای جداسازی پروتئین و تخریب بود -
اگه منظور فقط جدا سازی همه پروتیین های پوشینه دار باشه میشه گفت گزینه دوم صحیح
چون ابتدا
در ازمایش اول تخریب پروتتین صورت گرفت
بعد مخلوط شدن -
اگه منظور فقط جدا سازی همه پروتیین های پوشینه دار باشه میشه گفت گزینه دوم صحیح
چون ابتدا
در ازمایش اول تخریب پروتتین صورت گرفت
بعد مخلوط شدنfatemeh8181 اون جدا سازی هم به منظور تخریب هست
ولی خب بنظرم
جداسازی یکم ابهامی هست
تخریب بهتر میبود برای این جمله
ومنظورش از جداسازی باید مرحله گریزانه باشه -
fatemeh8181 اون جدا سازی هم به منظور تخریب هست
ولی خب بنظرم
جداسازی یکم ابهامی هست
تخریب بهتر میبود برای این جمله
ومنظورش از جداسازی باید مرحله گریزانه باشهfatemeh8181 خب منم همون ازمایش دوم رو در نظر گرفتم proها رو جدا کرد دیگه......الان دو و سوم درسته:/
-
Mahan Xodayi 1
سلام
در گزینه ۲
و فقط از کپسول دار استفاده کردمحمد محمدی 7 نه عزیز عصاره کپسول دار رو گرفت و به محیط کشت بدون پوشینه وارد کرد.....
-
AmirReza Soleimani
بله متوجه هستم منظور بنده برای جداسازی پروتئین و تخریب بودمحمد محمدی 7 در ایوری..... گفته است:
AmirReza Soleimani
بله متوجه هستم منظور بنده برای جداسازی پروتئین و تخریب بودبنده گفتم منظورم باکتری مورد ازمایشی بود که تخریب و جدا سازی ها روش انجام میشد.