ببخشید کسی میتونه این موازنه رو برام توضیح بده؟
-
چجوری موازنه میکنین
اون قسمت هیدروژن ها رو؟ -
گروه های مربوطه رو منشن کنید که زودتر جواب سوالاتون رو بگیرید
Aida Banoo
-
چجوری موازنه میکنین
اون قسمت هیدروژن ها رو؟ -
Aida Banoo
در واکنش دهنده اول، زیروند گوگرد چند هست؟آرش عباسی زیروند ۳
-
در موازنه کردن معمولی،
ما به مشکلی نمی خوریم، چون در حین موازنه همیشه میشه دوتا عنصر پیدا کرد که در دو طرف واکنش فقط
در دو ماده مجهول باشند.ولی توی اینطور مسائلی، از یکجایی به بعد، نمی تونیم ذهنی اصل بقای جرم رو برقرار کنیم(موازنه کنیم)
پس میاییم از همون مرحله ای که نمی تونیم موازنه کنیم، ضرایب رو چند تا متغییر میگیریم و بعدش با توجه به قانون بقای جرم، اطلاعات و روابط بین متغیر ها رو یادداشت می کنیم و متغیر ها رو پیدا می کنیم.
مثلا من بررسی هیدروژن رو توضیح میدم:
سمت چپ واکنش a تا هیدروژن توی هاچ ان او۳ داریم و 2b تا توی آب
و همینقدر هم باید سمت راست واکنش داشته باشیم. (شش تا توی فراورده اولی و شش تا توی دومی که با هم میشن دوازده تا)پس باید
a +2b = 12
بشههمینطور اطلاعات نیتروژن و اکسیژن هم می نویسیم و سه تا متغیر رو به دست میاوریم.
آخر کار هم برای اینک ضرایب کسری نشوند، همه ضرایب رو در ۳ ضرب کردم.
-
در موازنه کردن معمولی،
ما به مشکلی نمی خوریم، چون در حین موازنه همیشه میشه دوتا عنصر پیدا کرد که در دو طرف واکنش فقط
در دو ماده مجهول باشند.ولی توی اینطور مسائلی، از یکجایی به بعد، نمی تونیم ذهنی اصل بقای جرم رو برقرار کنیم(موازنه کنیم)
پس میاییم از همون مرحله ای که نمی تونیم موازنه کنیم، ضرایب رو چند تا متغییر میگیریم و بعدش با توجه به قانون بقای جرم، اطلاعات و روابط بین متغیر ها رو یادداشت می کنیم و متغیر ها رو پیدا می کنیم.
مثلا من بررسی هیدروژن رو توضیح میدم:
سمت چپ واکنش a تا هیدروژن توی هاچ ان او۳ داریم و 2b تا توی آب
و همینقدر هم باید سمت راست واکنش داشته باشیم. (شش تا توی فراورده اولی و شش تا توی دومی که با هم میشن دوازده تا)پس باید
a +2b = 12
بشههمینطور اطلاعات نیتروژن و اکسیژن هم می نویسیم و سه تا متغیر رو به دست میاوریم.
آخر کار هم برای اینک ضرایب کسری نشوند، همه ضرایب رو در ۳ ضرب کردم.
آرش عباسی
سلام.
یه سوال دارم که اگه اطلاعی دارین ممنون میشم بگین. این روش حل abc رو معلممون دهم یادمون داد و تو جزوه و سوالاش کاربرد داشت، ولی تست هایی که تو آزمونها حل کردم و تست های کتاب کمک درسی و کنکور، تا حالا ندیدم لازم بشه. مهمتر از همه کنکوره دیگه، هیچ سوال کنکوری رو تا حالا ندیدم که به روش عادی موازنه حل نشه و نیاز به abc باشه (البته چند تا بود، ولی همون سوالات رو می شود بدون موازنه کامل و با موارد دیگه حلش کرد و درگیر موازنه کاملش نشد). می خواستم بپرسم شما تا حالا دیدین؟ سوال کنکوری که لازم باشه کامل موازنه شه ولی با روش وارسی نشه؟ -
آرش عباسی
سلام.
یه سوال دارم که اگه اطلاعی دارین ممنون میشم بگین. این روش حل abc رو معلممون دهم یادمون داد و تو جزوه و سوالاش کاربرد داشت، ولی تست هایی که تو آزمونها حل کردم و تست های کتاب کمک درسی و کنکور، تا حالا ندیدم لازم بشه. مهمتر از همه کنکوره دیگه، هیچ سوال کنکوری رو تا حالا ندیدم که به روش عادی موازنه حل نشه و نیاز به abc باشه (البته چند تا بود، ولی همون سوالات رو می شود بدون موازنه کامل و با موارد دیگه حلش کرد و درگیر موازنه کاملش نشد). می خواستم بپرسم شما تا حالا دیدین؟ سوال کنکوری که لازم باشه کامل موازنه شه ولی با روش وارسی نشه؟@amin-forouzan
سلام
راستش من تستهای کنکور رو زیاد حل نکردم و نمی دونم تاحالا توی کنکور اومده یا نه
منم روشش رو از دبیرمون یاد گرفتم.راستش تفاوت خاصی بین روش abc و وارسی من نمی بینم
توی دوتاش ما ذهنیت قانون پایستگی جرم رو داریم و میگیم کههر چقدر اتم فلان سمت چپ داشتیم باید سمت راست هم همینقدر باشه
با تنظیم ضرایب این رو جورش می کنیم
حالا توی روش وارسی این کار رو ذهنی انجام می دیم.
توی روش abc هم به دلایلی دیگه نمی تونیم ذهنی بریم و باید اطلاعات رو روی متغیر ها پیاده کنیم و
بعد با اطلاعاتی که داریم ضرایب رو پیدا می کنیم. -
@amin-forouzan
سلام
راستش من تستهای کنکور رو زیاد حل نکردم و نمی دونم تاحالا توی کنکور اومده یا نه
منم روشش رو از دبیرمون یاد گرفتم.راستش تفاوت خاصی بین روش abc و وارسی من نمی بینم
توی دوتاش ما ذهنیت قانون پایستگی جرم رو داریم و میگیم کههر چقدر اتم فلان سمت چپ داشتیم باید سمت راست هم همینقدر باشه
با تنظیم ضرایب این رو جورش می کنیم
حالا توی روش وارسی این کار رو ذهنی انجام می دیم.
توی روش abc هم به دلایلی دیگه نمی تونیم ذهنی بریم و باید اطلاعات رو روی متغیر ها پیاده کنیم و
بعد با اطلاعاتی که داریم ضرایب رو پیدا می کنیم.