گزینه دو
-
Yegane Dehqan نرسیده بودم بودجش رو ، ولی پیش آزمون عمومیا رو که از خودم گرفتم این طوری بود :
دینی ۸۶ درصد
عربی ۸۰ درصد
ادبیات ۶۰ درصد
زبان ۷۲ درصد
آزمون امروز:
دینی ۶۸ درصد
عربی ۵۸ درصد
زبان ۴۷ درصد
ادبیات ۴۲ درصدسید حسین قربانی 1 منم همش پیش ازمونا رو خیلی خوب میزدم اما امتحان امروز خیلی نا امید شدگ😭
-
@yeganeh-fallah من فقط عمومیا رو زدم ، نسبت به پیش آزمونها خیلی سخت تر بودن (یعنی آزمون پارسال همین موقع )
سید حسین قربانی 1 ازمون پارسال همین موقع رو از کجا میارین؟
-
سید حسین قربانی 1 ازمون پارسال همین موقع رو از کجا میارین؟
@yeganeh-fallah توی پیش آزمونها
-
سید حسین قربانی 1 منم همش پیش ازمونا رو خیلی خوب میزدم اما امتحان امروز خیلی نا امید شدگ😭
@yeganeh-fallah باید تلاش رو بیشتر کرد
-
@yeganeh-fallah باید تلاش رو بیشتر کرد
سید حسین قربانی 1 درسته 😢 ازمون شما حضوری بوده؟
-
سید حسین قربانی 1 منم همش پیش ازمونا رو خیلی خوب میزدم اما امتحان امروز خیلی نا امید شدگ😭
@yeganeh-fallah ناامیدی نداره که
منم بنا به دلایلی نتونستم ۱۱ روزه درس بخونم و امروزم ازمون ندادم .
هنوز به محدوده ازمون امروز نرسیدم درحالی که از فردا همه میرن برای آزمون بعدی بخونن (: -
Yegane Dehqan نرسیده بودم بودجش رو ، ولی پیش آزمون عمومیا رو که از خودم گرفتم این طوری بود :
دینی ۸۶ درصد
عربی ۸۰ درصد
ادبیات ۶۰ درصد
زبان ۷۲ درصد
آزمون امروز:
دینی ۶۸ درصد
عربی ۵۸ درصد
زبان ۴۷ درصد
ادبیات ۴۲ درصدسید حسین قربانی 1 دلیلش خیلی ساده ست.
پیش آزمون ها سوالاش گلابیه.
منم همه پیش آزمون ها رو میانگین ۸۰ زدم ولی امروز خب حداقل میانگین ۲۰ ۳۰ درصد اومد پایین. -
سید حسین قربانی 1 دلیلش خیلی ساده ست.
منم همه پیش آزمون ها رو میانگین ۸۰ زدم ولی امروز خب حداقل میانگین ۲۰ ۳۰ درصد اومد پایین.محمد پیرزاده ادبیات چه طور میخونین
-
@yeganeh-fallah توی پیش آزمونها
سید حسین قربانی 1 همون سنجشهای مستمر که هست؟
-
کسی ازمون ۲۳ مهر گزینه دو ریاضی رو بالا ۵۰ زده؟ دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا دانش-آموزان-آلاء راه-ابریشمی-ها-ریاضی-تجربی
@yeganeh-fallah دلیل سخت شدن ریاضیات نسبت به پارسال،کنکور ۱۴۰۰ بود.
-
@yeganeh-fallah دلیل سخت شدن ریاضیات نسبت به پارسال،کنکور ۱۴۰۰ بود.
محمد پیرزاده معلممونم گفته بود بالای ۷۰ میخام بزنین من خراب کردم😑😑
-
کسی ازمون ۲۳ مهر گزینه دو ریاضی رو بالا ۵۰ زده؟ دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا دانش-آموزان-آلاء راه-ابریشمی-ها-ریاضی-تجربی
@yeganeh-fallah :hand_with_fingers_splayed_light_skin_tone:
-
@yeganeh-fallah :hand_with_fingers_splayed_light_skin_tone:
shayan jafari جدا؟
-
shayan jafari جدا؟
@yeganeh-fallah 50.7
-
سید حسین قربانی 1 دلیلش خیلی ساده ست.
منم همه پیش آزمون ها رو میانگین ۸۰ زدم ولی امروز خب حداقل میانگین ۲۰ ۳۰ درصد اومد پایین.محمد پیرزاده خب داداش پیش آزمونها که همون آزمونهای پارسال گزینه ۲ هست ...
پیش آزمونهایی رو میگم که توی آلا هستن نه مال سایت گزینه ۲ -
سید حسین قربانی 1 درسته 😢 ازمون شما حضوری بوده؟
@yeganeh-fallah خیر ، آنلاین
-
محمد پیرزاده خب داداش پیش آزمونها که همون آزمونهای پارسال گزینه ۲ هست ...
پیش آزمونهایی رو میگم که توی آلا هستن نه مال سایت گزینه ۲سید حسین قربانی 1 پیش آزمونای آلا هم همونان دیگه
2 سری پیش آزمون داریم ، یکی برا کنکوری های پارسال بوده ک میشه آزمون 2 سال پیش ، یدونه هم پیش آزمون برا امسالیاس ک همون پس آزمون کنکوری های پارساله -
@yeganeh-fallah ناامیدی نداره که
منم بنا به دلایلی نتونستم ۱۱ روزه درس بخونم و امروزم ازمون ندادم .
هنوز به محدوده ازمون امروز نرسیدم درحالی که از فردا همه میرن برای آزمون بعدی بخونن (:Yegane Dehqan یکی از دلایل اینکه به برنامه نمیرسیدم ، این بود که نظم مطالعاتی نداشتم . بهتون پیشنهاد میدم حتما یه برنامه روزانه بچینین برای خودتون . من این جوری چیدم برنامه رو 👇👇

-
محمد پیرزاده خب داداش پیش آزمونها که همون آزمونهای پارسال گزینه ۲ هست ...
پیش آزمونهایی رو میگم که توی آلا هستن نه مال سایت گزینه ۲سید حسین قربانی 1 من پیش آزمون ها و سنجش مستمر گزینه ۲ و همچنین آزمون پارسال گزینه ۲.
امسال سطح سوالات بالاتر بود. -
محمد پیرزاده ادبیات چه طور میخونین
@yeganeh-fallah راه ابریشم و در کنارش نشرالگو.اگه نمیخواید راه ابریشم بگیرید نشر الگو بهترین انتخابه.