نظرتون دربارهی شیمی راه ابریشم چیه؟
-
-
راه ابریشم شیمی
شادی اقبالی اگه منظورتون تدریس شیمی استاد پویان نظر هستش
ایشون فوق العاده هستن -
نیازی به نظرپا ها نداره چون نمیشه گف چقدر خوبه
-
از نظر من واقعا خوب درس میده و همه نکات رو میگه هم اینکه همه چیز رو از صفر صفر شروع می کنه
-
بهترین دبیر شیمی که تاحالا دیدم، یه واو جا نمیندازه ، یجوری درس میده که انگار پنج سالمه ، منی که حتی موازنه کردن رو بلد نبودم با کلیپای صفر تا صد ایشون به سطح مطلوبی رسیدم، سطح راه ابریشم ایشونم خیلی عالیه الانم کتابو باز نکردم تا حالا ولی واو به واو کتابو حفظم بس که شیرین درس میدن ایشون، البته نه فقط ایشون بلکه استاید محترمم اقایون ثابتی ، چیذری ، طلوعی، رضایی بقا ، حسینخانی و علیمرادی.
-
راه ابریشم شیمی
شادی اقبالی فقط در یک کلمه عالی.
-
من با اقای پویان نظر قبل راه ابریشم حضوری کلاس رفتم
بهترین دبیر شیمی کامل و جامع -
سلام به همگی
بچه هایی که راه ابریشم دارین نظرتون راجع به تستا و فیلمای تحلیل تست استاد پویان نظر چیه؟
سوالارو خوب باز میکنن و توضیح میدن توی فیلما؟
من توی مساله ضعف دارم میخوام بدونم اگر خوب حل میکنن راه ابریشم بگیرم -
سلام به همگی
بچه هایی که راه ابریشم دارین نظرتون راجع به تستا و فیلمای تحلیل تست استاد پویان نظر چیه؟
سوالارو خوب باز میکنن و توضیح میدن توی فیلما؟
من توی مساله ضعف دارم میخوام بدونم اگر خوب حل میکنن راه ابریشم بگیرمsallar savadkoohi به نظر من فوق العاده هست .تک به تک حفظیات رو باز می کنن و از صفر شروع می کنن و تا یه سطح فوق العاده ای مباحث رو جلو می برن .مفاهیم رو هم همین طور. مسائل رو هم فوق العاده عالی بررسی می کنن .تو حل خیلی از مسائل اول خط فکری می دن و بعد سوال رو حل می کنن
تست ها رو هم خیلی کامل تحلیل می کنن -
sallar savadkoohi به نظر من فوق العاده هست .تک به تک حفظیات رو باز می کنن و از صفر شروع می کنن و تا یه سطح فوق العاده ای مباحث رو جلو می برن .مفاهیم رو هم همین طور. مسائل رو هم فوق العاده عالی بررسی می کنن .تو حل خیلی از مسائل اول خط فکری می دن و بعد سوال رو حل می کنن
تست ها رو هم خیلی کامل تحلیل می کننIlya Mansouri
خیلی ممنونم ازتون
خیالمو راحت کردین -
Ilya Mansouri
خیلی ممنونم ازتون
خیالمو راحت کردینsallar savadkoohi خواهش می کنم
-
M M.an این موضوع را از راه ابریشم آلاء جابهجا کرد
-
M M.an این موضوع را از Deleted topics جابهجا کرد