بخش هادی تنفس
-
my study سلام خیر ، چیزی تو کتاب نگفته ولی بینی بله
-
my study اینجوری گفته بود که دهان و بینی مجبرای ورود و خروج هستن ولی اینکه مختص کنه واسه هادیه رو نه جایی ندیدم
-
my study بعد بینی میره سراغ حلق ،دهانو حساب نمیکنه جزوشون ولی همون مجبرای ورود و خروج هواس
-
my study بعد بینی میره سراغ حلق ،دهانو حساب نمیکنه جزوشون ولی همون مجبرای ورود و خروج هواس
مرضیه ابویی دهان جزء دستگاه گوارش برای ورود و خروج هوا در نظرش نمیگیرن البته در حد کتاب
-
مرضیه ابویی دهان جزء دستگاه گوارش برای ورود و خروج هوا در نظرش نمیگیرن البته در حد کتاب
@roghayeh-eftekhari نه میگیرن در حد کتابو نمیدونم ولی خونده بودم فک کنم کتاب میکرو با خیلی سبز بودش
-
@roghayeh-eftekhari اتفاقا تو کتاب دهمم هست صفحه ۳۶ پارراگراف
سوم JPEG_۲۰۲۱۱۰۲۱_۱۲۱۶۱۱_1044272997552891488.jpg -
@roghayeh-eftekhari
اینم میکرو هستش اینجوری گفته خیلی سبز دم دستم نیس
ولی استاد موقاری هم همینی که گفتمو گفته بودن آخه من هم ابریشم دارم هم صفرتاصد های زیست ۱۰ رو دیده بودم
-
@roghayeh-eftekhari
اینم میکرو هستش اینجوری گفته خیلی سبز دم دستم نیس
ولی استاد موقاری هم همینی که گفتمو گفته بودن آخه من هم ابریشم دارم هم صفرتاصد های زیست ۱۰ رو دیده بودم
مرضیه ابویی آره خب این هوا همراه همون لقمه میاد ولی خب تهش برگدونده میشه جزء بخش هادی نیست
عیبی نداره