برنامه مطالعاتی فرسنگ دو و گزینه ۲
-
سلام امیدوارم حالتون خوب باشه.
چرا یه سری از فیلمای ریاضی(تجربی) تو برنامه نیست؟اونارو باید نبینیم؟یا وقت بزاریم و ببینیمشون؟چیکار کنیم واقعا؟
️
و اینکه تو برنامه گزینه دو یه سری از بخش ها هستن که تو برنامه ما و فرسنگ دو نیست
️مثل فصل ۵ زیست البته تو فرسنگ قبلی هم فصل ۳ زیست و بخشی از فیزیک تو برنامه ما نبود و مام متوجه نشده بودیم و تو امتحان دیدیم که ازون بخش ها هم سوال اومده متاسفانه.ممنون میشم اگه راهنمایی کنید که واقعا ما چیکار کنیم باید چون خیلی سردرگم شدم.
سپاس گزارم ازتون
@M-an
arshia Yazdian -
چرا یه سری از فیلمای ریاضی(تجربی) تو برنامه نیست؟اونارو باید نبینیم؟یا وقت بزاریم و ببینیمشون؟چیکار کنیم واقعا؟
️
و اینکه تو برنامه گزینه دو یه سری از بخش ها هستن که تو برنامه ما و فرسنگ دو نیست
️مثل فصل ۵ زیست البته تو فرسنگ قبلی هم فصل ۳ زیست و بخشی از فیزیک تو برنامه ما نبود و مام متوجه نشده بودیم و تو امتحان دیدیم که ازون بخش ها هم سوال اومده متاسفانه.ممنون میشم اگه راهنمایی کنید که واقعا ما چیکار کنیم باید چون خیلی سردرگم شدم.
سپاس گزارم ازتون
@M-an
arshia Yazdiansana shokuhiasl اگر به برنامه فرسنگ قبل دقت کرده باشید میبینید که فصل۳ زیست دهم هم توی برنامه گذاشته بودن و نوشته شده بود چه فیلمی رو باید ببینیم
درباره ریاضی هم براساس تورق هستش نه اون یکی
اگر توی بخش خاصی از اسن فرسنگ مشکل داشتید از اونی که زده کنکور۱۴۰۱ فیلمای اون بخش رو ببینید که اشکالتون رفع بشه -
️
سپاس گزارم ازتون
@M-an
arshia Yazdiansana shokuhiasl درباره زیست بازم اگه دقت کنید توی برنامه جدید نوشته شده که کدوم فیلم از کدوم فرسنگ مربوط به فصل۵ دهم هست
-
sana shokuhiasl اگر به برنامه فرسنگ قبل دقت کرده باشید میبینید که فصل۳ زیست دهم هم توی برنامه گذاشته بودن و نوشته شده بود چه فیلمی رو باید ببینیم
اگر توی بخش خاصی از اسن فرسنگ مشکل داشتید از اونی که زده کنکور۱۴۰۱ فیلمای اون بخش رو ببینید که اشکالتون رفع بشه@ali-valicheki
خیلی ممنون از راهنمایی تون
ینی فیلم های اپدیت شده ش رو نبینیم و اگر مشکلی پیش اومد بریم سراغ فیلم های ریاضی کنکور ۱۴۰۱ -
sana shokuhiasl درباره زیست بازم اگه دقت کنید توی برنامه جدید نوشته شده که کدوم فیلم از کدوم فرسنگ مربوط به فصل۵ دهم هست
@ali-valicheki
فصل ۵ مربوط به فرسنگ ۶ هست فکر کنم و اگه اشتباه نکنم تو برنامه فقط فیلم های فرسنگ ۳ هستش.
سپاس گزارم از کمکتون -
@ali-valicheki
خیلی ممنون از راهنمایی تون
ینی فیلم های اپدیت شده ش رو نبینیم و اگر مشکلی پیش اومد بریم سراغ فیلم های ریاضی کنکور ۱۴۰۱sana shokuhiasl من الان باز تیک زدم درمورد چینش ریاضی توی فرسنگ دوم گفتن طبق آپدیت کنکور۱۴۰۱ چیده شده واسه فرسنگ دوم
واین درصورتیه که فیلمای ۲۲تا۲۸ توی برنامه قرار نداره
نمیدونم چرا همیشه روی ۰یدن ریاضی مشکل دارن -
@ali-valicheki
فصل ۵ مربوط به فرسنگ ۶ هست فکر کنم و اگه اشتباه نکنم تو برنامه فقط فیلم های فرسنگ ۳ هستش.
سپاس گزارم از کمکتونsana shokuhiasl بله الان منم رفتم چک کردم فصل۵ توی فرسنگ ۶ هستش و توی برنامه قرارش ندادن
واسه اینم باید تیکت بزنم بگم بهشون فکر کنم -
M M.an این موضوع را از راه ابریشم آلاء جابهجا کرد
-
M M.an این موضوع را از Deleted topics جابهجا کرد
-
sana shokuhiasl من الان باز تیک زدم درمورد چینش ریاضی توی فرسنگ دوم گفتن طبق آپدیت کنکور۱۴۰۱ چیده شده واسه فرسنگ دوم
واین درصورتیه که فیلمای ۲۲تا۲۸ توی برنامه قرار نداره
نمیدونم چرا همیشه روی ۰یدن ریاضی مشکل دارن@ali-valicheki
الان واقعا کدومو ببینیم؟
️ شما کدومو میبینید؟
-
@ali-valicheki
الان واقعا کدومو ببینیم؟
️ شما کدومو میبینید؟
sana shokuhiasl در برنامه مطالعاتی فرسنگ دو و گزینه ۲ گفته است:
@ali-valicheki
الان واقعا کدومو ببینیم؟
️ شما کدومو میبینید؟
من خودم دیدم ۱۳ تا باکس گذاشته برای زیست دهم توی برنامه و ازاونجایی که فصل ۴و۵ روهم ۱۳ تا فیلمه پس دیدم مشکلی نیست از لحاظ زمان توی برنامه و دهم رو با فصل۴ شروع کردم و پیش میرم
-
sana shokuhiasl اگر به برنامه فرسنگ قبل دقت کرده باشید میبینید که فصل۳ زیست دهم هم توی برنامه گذاشته بودن و نوشته شده بود چه فیلمی رو باید ببینیم
اگر توی بخش خاصی از اسن فرسنگ مشکل داشتید از اونی که زده کنکور۱۴۰۱ فیلمای اون بخش رو ببینید که اشکالتون رفع بشه@ali-valicheki پس برنامه ریاضی برای فرسنگ دوم براساس تورقه
-
@ali-valicheki پس برنامه ریاضی برای فرسنگ دوم براساس تورقه
Atieh Jafari من که تیکت زدم پرسیدم گفتن براساس درسنامه ۱۴۰۱ بعد رفتم دیدم چندتا فیلم تو برنامه نیست و تستم کمه اومدم هر روزی که ریاضی داشتیم یه باکس بیشترش کردم بعد اوکی شد
البته بگم من فارق التحصیلم و گزینه دویی