زیست قلمچی
-
sina bigdeli منظورت یکی از فیلم ها تسلط رو میبینی بعد میری سراغ چهارمی؟اینجور؟
فاطمه موسوی 0 سلام
نه منظورم تست های جزوه هستش مثلا تست 1-4-7-10 و .... -
فاطمه موسوی 0 سلام
نه منظورم تست های جزوه هستش مثلا تست 1-4-7-10 و ....sina bigdeli میشه روش خوندنتون واسه بقیه درسا رو هم بگید
-
Zahra Mohammadi 6 خب اول اینکه من مدرسه نمی رم پس درسنامه ها رو کامل می بینم ( این آزمون چون از اول مهر وقت داشتیم چاپار ها رو هم آخر دیدم )
بعدش اون ۲ تا تست تحلیل ۵۰ تایی
بعدش ۳ تا در میون تست های تسلط
بعدش پیش آزمون اگرم وقت بشه و جونم بگیره کنکورچه
sina bigdeli اگه یه وقت تو آزمون درصد خیلی بالا زدی به هیچ کی نگو
من گفتم بیچاره شدم -
sina bigdeli اگه یه وقت تو آزمون درصد خیلی بالا زدی به هیچ کی نگو
من گفتم بیچاره شدممصطفي عباسیان اوکی ولی چرا داداش
-
sina bigdeli میشه روش خوندنتون واسه بقیه درسا رو هم بگید
فاطمه موسوی 0 مشکلی نداره هر درسی رو خواستی من میگم چجوری میخونم ولی خواهرم اون روش مطالعه ای که من باهاش جواب میگیرم شاید برای شما جواب نده ها
من شنیدم میگن به اندازه ادمای روی زمین روش مطالعه داریم (میدونم طرف .....گفته ولی منظورش اینه که روش برای هر فرد زیاده) -
فاطمه موسوی 0 مشکلی نداره هر درسی رو خواستی من میگم چجوری میخونم ولی خواهرم اون روش مطالعه ای که من باهاش جواب میگیرم شاید برای شما جواب نده ها
من شنیدم میگن به اندازه ادمای روی زمین روش مطالعه داریم (میدونم طرف .....گفته ولی منظورش اینه که روش برای هر فرد زیاده)sina bigdeli اره میدونم ولی منظورم اینه که فیلم ها رو چطور میخونی بهشون برسی و تست هم بزنی و...
-
sina bigdeli اره میدونم ولی منظورم اینه که فیلم ها رو چطور میخونی بهشون برسی و تست هم بزنی و...
فاطمه موسوی 0 مدرسه نمی رم
-
sina bigdeli اره میدونم ولی منظورم اینه که فیلم ها رو چطور میخونی بهشون برسی و تست هم بزنی و...
فاطمه موسوی 0 سلام، تعداد فیلم های درسنامه که خوبه با برنامه میشه رسوند
-
مصطفي عباسیان اوکی ولی چرا داداش
sina bigdeli چون درصدم پایین اومد
-
من 65 زدم .این خوبه یا بد ؟
تابستون درصدم بالا بود -
M M.an این موضوع را از راه ابریشم آلاء جابهجا کرد
-
M M.an این موضوع را از Deleted topics جابهجا کرد