کتاب های سه سطحی قلم چی
-
سلام عزیزان، ببخشید کتاب های سه سطحی قلمچی برای استفاده به عنوان منبع دوم برای رسیدن به درصد 100 خوبه یا نه؟؟/
من میانگینا ترازم 6500 هست و اینکه پایه یازدهم تجربی هستم. -
soheil karimi سلام،
با توجه به اینکه عضو جدید آلاخونه هستید پیشنهاد میکنم این تاپیک رو کامل بخونید؛https://forum.alaatv.com/topic/5760/چیزایی-که-آلاء-دوست-داره/3?_=1631797130321
-
-
سلام عزیزان، ببخشید کتاب های سه سطحی قلمچی برای استفاده به عنوان منبع دوم برای رسیدن به درصد 100 خوبه یا نه؟؟/
من میانگینا ترازم 6500 هست و اینکه پایه یازدهم تجربی هستم.soheil karimi سلام وقتتون بخیر یه سوال داشتم اینکه تو برنامه راهبردی قلمچی منظور از صفحات دورسی که اعلام کرده صفحات کتاب درسی هست یا کتاب های قلمچی؟؟؟
-
soheil karimi سلام وقتتون بخیر یه سوال داشتم اینکه تو برنامه راهبردی قلمچی منظور از صفحات دورسی که اعلام کرده صفحات کتاب درسی هست یا کتاب های قلمچی؟؟؟
Fereshte Jafarvand صفحات کتاب باید باشه قاعدتا
-
من میانگینا ترازم 6500 هست و اینکه پایه یازدهم تجربی هستم.soheil karimi سلام خوبه میتونی سطح دشوار ترش رد کار کنی چون ترازت بالاست نسبتا دشوار رو میتونی نزنی